MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory Parlamentarne 2019 - Na kogo zagłosuje Polonia?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 25 z 34 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 32 | 33 | 34 ] - Skocz do strony

Str 25 z 34

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2019-10-13 21:23:51 (6 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

a pis realizuje wszystkie punkty programowe? haha to ciekawe fajnie ze tak powaznie oceniles zagrozenie ze strony programu konfederacji

dla mnie to byla raczej strategia na pilnowanie rzadzacych niz nadzieja na samodzielne rzady korwina i tealizacje programu

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 13-10-2019 21:25 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

admiralbibol

Post #2 Ocena: 0

2019-10-13 21:24:06 (6 lat temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

Na szczescie wystarczylo ☺
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #3 Ocena: 0

2019-10-13 21:29:14 (6 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Neuron dalej , nie odpowiedziałeś , co z tym społeczeństwem ? Społeczeństwo pokazało miejsce dla takich jak ty , możesz tylko ujadać , wystarczy tylko nie kraść , takie proste by zrobić karierę polityczną w Polsce , zwykły facet bez żadnego wykształcenia , rodziny ,zyjacy z kotem w starym domu na Żoliborzu czy gdzie ma tą rudere , nawet nikogo to nie interesuje bo dom jak każdy inny , za to nie kradnie ...tylko żeby nie dostał choroby psychicznej na koniec jak Wałęsa ...
No i zgadnij czemu lewica wróciła do systemu ... Stare komuchy straciły wszystko przez te 4 lata , emerytury ubeckie , proces rozliczeń , myśleli że świeczki pod sądami coś im dadzą , nie udało się , trzeba zmienić władze bo Kaczyński odbierze nam uposażenie ... Dlatego lewica wraca , komuchy nie śpią z potrzebą kilku lat

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 13-10-2019 21:35 ]

Do góry stronyOffline

lisek_mancheste

Post #4 Ocena: 0

2019-10-13 21:36:00 (6 lat temu)

lisek_manchester

Konto usunięte

Cytat:

2019-10-13 21:15:23, cris82 napisał(a):
naprawde w to wierzyles? ja sie domyslelem ze to bedzie walka o wiecej niz sam prog i mozliwosc koalicji z pisem

gdyby wiecej pisowcow w ten sposob o tym myslalo to byc moze moglibysmy wkrotce zobaczyc ciekawe rozwiazania gospodarcze

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 13-10-2019 21:16 ]

Nie napisalem ze wierzylem tylko ze mialem nadzieje... niestety wyszlo tak jak zawsze i Polacy wybrali zlo, ktore juz znaja....

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #5 Ocena: 0

2019-10-13 21:37:14 (6 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Lisek odpisz mi szybko jakie zło wybrali Polacy , co stracili , co wybrali , co mogłoby zyskać głosując na Konfederację , kim by byli , co by zyskali , co by mogła zyskać Polska na świecie , tylko tak szybko , czy tylko głosujesz na Konfederację bo ziomki od piwa też tak zrobili ? Tylko tak bez ściągi z internetu.

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 13-10-2019 21:38 ]

Do góry stronyOffline

lisek_mancheste

Post #6 Ocena: 0

2019-10-13 21:45:28 (6 lat temu)

lisek_manchester

Konto usunięte

Cytat:

2019-10-13 21:37:14, Wielim napisał(a):
Lisek odpisz mi szybko jakie zło wybrali Polacy , co stracili , co wybrali , co mogłoby zyskać głosując na Konfederację , kim by byli , co by zyskali , co by mogła zyskać Polska na świecie , tylko tak szybko , czy tylko głosujesz na Konfederację bo ziomki od piwa też tak zrobili ?

Przede wszystkim prosze mnie nie obrazac, nie pije piwa i nie mam ziomkow od piwa. Kim jest konfederacja wiesz i nie musze Tobie opisywac. Chcialem dla Polski zmian, zeby wladze przejal ktos inny. PiS, PO, PSL i SLD okradaja Polske od lat. 500+_ jest to chory pomysl, ktory nic nie wnosi oprocz lenistwa - nie musze pracowac bo panstwo i tak da. Jest to powszechnie widziane tutaj w UK. Panstwo trzeba odsunac od kosciola, nie moze byc tak, ze miliony zlotych z budzetu jest przeznaczane na jakis uniwersytet najbogatszego ksiedza w kraju (jesli nie na swiecie). Za obecnych rzadow jak i ich poprzednikow jedyne o czym slyszymy to afery za aferami, marnowanie pieniedzy na komisje, ktore i tak nic nie wnosza. Na miesiac przed wyborami ogloszone zostaly premie w wysokosci ponad 150 milionow zlotych - szybka kradziez w razie jakby nas nie wybrali... Podsumowujac po dzisiejszych wyborach wiem, ze w Polsce nic juz sie nie zmieni, gdyz Polacy zbyt boja sie zmian, takze w nastepnych wyborach juz udzialu bral nie bede. Nie mam zamiaru nigdy wracac do Polski, takze rezygnuje z prawa glosu :-)

[ Ostatnio edytowany przez: lisek_manchester 13-10-2019 21:49 ]

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #7 Ocena: 0

2019-10-13 21:49:48 (6 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Poczekaj lisek bo czegoś nie rozumiem , plujesz na rząd który "rozdaje" 500 złotych na dzieci , jednocześnie mieszkając , pracując i żyjąc w kraju który wspomaga niepracujące rodziny w 100% , który rozdaje kolejne bemefityvi dodatki rodzinom pod warunkiem że pobierają już jakieś , a innym normalnym pracującym każe płacić podatki ? Czegoś tu nie zrozumiałem , to hipokryzja

Do góry stronyOffline

darraj

Post #8 Ocena: 0

2019-10-13 21:52:07 (6 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Cytat:
Panstwo trzeba odsunac od kosciola, nie moze byc tak, ze miliony zlotych z budzetu jest przeznaczane na jakis uniwersytet najbogatszego ksiedza w kraju (jesli nie na swiecie)

Paradne, odsunąć, głosując na G. Brauna.

Obrazek
"We're all mad here" Mad Hatter

Do góry stronyOffline

lisek_mancheste

Post #9 Ocena: 0

2019-10-13 21:55:10 (6 lat temu)

lisek_manchester

Konto usunięte

Cytat:

2019-10-13 21:49:48, Wielim napisał(a):
Poczekaj lisek bo czegoś nie rozumiem , plujesz na rząd który "rozdaje" 500 złotych na dzieci , jednocześnie mieszkając , pracując i żyjąc w kraju który wspomaga niepracujące rodziny w 100% , który rozdaje kolejne bemefityvi dodatki rodzinom pod warunkiem że pobierają już jakieś , a innym normalnym pracującym każe płacić podatki ? Czegoś tu nie zrozumiałem , to hipokryzja

Przeczytales moja wypowiedz do konca? Czy ja w ktorymkolwiek momencie zaaprobowalem co sie dzieje w UK? Dla mnie to jest chore co UK robi pod wzgledem benefitow. Absolutnie nie zgadzam sie z rozdawaniem za darmo pieniedzy. To ze mieszkam i pracuje w UK nie oznacza ze sie zgadzam z systemem benefitowym. Ja nie dostaje zadnych benefitow. Jesli krucho z kasa robie nadgodziny. Panstwo nie powinno dawac tylko prowadzic taka polityke, zeby ludzie mogli zarobic na godne zycie.

Do góry stronyOffline

4ary

Post #10 Ocena: 0

2019-10-13 22:03:59 (6 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Cytat:

2019-10-13 21:09:13, lisek_manchester napisał(a):
Cytat:

2019-10-13 21:05:06, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2019-10-13 20:54:55, lisek_manchester napisał(a):
Sweetliar... prosta matematyka... 43 procent glosowalo za PiS, to znaczy ze 57% glosowala przeciwko, a wiec wiekszosc byla przeciwko PiS...

Przeciwko PiS to głosowała lewica, a do niej nie możesz zaliczyć Konfederacji i PSL

Przeciwko PiS glos oddala kazda osoba, ktora na nich nie glosowala, a wiec 57% glosujacych, czyli wiekszosc.

Stosujác twoją logikę i matematykę to każda z grup żądnych władzy (czytaj partia) miała większość przeciwko sobie. Analizując dalej twoim sposobem to najmniej przeciwników miało niestety czy stety pis.
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Strona 25 z 34 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 32 | 33 | 34 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,