2019-10-10 12:12:20, Grzesiek1970 napisał(a): Płatni tropami może jesteście Wy,tylko ciekawi mnie że widzicie afery Po a o Pisowkich cisza,wec kto komu płaci Piewiaka wam czy mi Po,ja nie powiedziałem że jestem za kimś tylko przeciw Stalinowskim zapędom Kaczyńskiego,jeśli tego nie dostrzegacie to świadczy o was,Nawet dzisiaj powiedział Kaczyński że będą czystki jak za Stalina,kto nie z nami to Wróg ,a kradną to jak na razie Pisowcy bo tylko ich zamykają bo nie ma nikogo z Po aresztowanego za złodziejstwa? jak jeden z was stwierdził więc kto jest. Złodziejem PiS czy Po,Misiewicz,Chrzanowski, Kaczyński,cały rząd Szydło nagrody,nie wspominając o Kuchciński Itd
Powiedz jak mają się do złodziejstwa PiSu takie dane - deficyt budżetowy za rządów PO i PSL przez wiele lat przekraczał próg bezpieczeństwa 3% PKB osiągając w roku 2010 rekordowy poziom 7,3% Rząd Donalda Tuska musiał ratować się między innymi zabraniem pieniędzy z OFE, podniesieniem podatku VAT oraz zamrożeniem płac w budżetówce co i tak niewiele dało. Za rządów PIS Mateusza Morawieckiego za rok 2017 deficyt budżetowy wyniósł 1 % a za 2018 deficyt budżetowy wyniósł 0,4 % mimo 500+ i jest wielokrotnie niższy niż za rządów Platformy Obywatelskiej. W roku 2020 deficytu budżetowego nie będzie wogóle co jest ewenementem w historii Polski. Można to łatwo sprawdzić , to oficjalne dane
Wielki napisze Ci tylko tyle,nie oglądaj Tvpinfo tam powiedzą wszystko co chcesz usłyszeć,propaganda Gebelsowska,może posłuchaj ekonomistów co oni na to,to są kłamstwa i ukrywanie długu,a z kąd pieniądze na 500+ ? Kredyty,a czemu niema na szpitale ?na budżetówkę ? Jak jest tak dobrze. To czemu jest tak żle,rząd nie chce ujawnić długu państwa i szpitali czemu to się domysl,a co do OFE Tusk nie zabrał tylko poszły na indywidualne konta teraz Kaczyński z Morawiecki zabiorą i jeszcze każą za to zapłacić 15%,przypominam że w 2008r był kryzys finansowy a co było to poczytaj jak państwa bankrutowały,zobaczymy co będzie po Pisie czy skończymy jak Wenezuelska co do łamania praw w Polsce przeż Nie rząd Pisowski to nie przeszkadza to ?zamykają szpitale,oddziały a co z refundacją leków,z 3,20 za Po na 980zł za PiS lek po przeszczepie nie refundowany jest,leki dla seniorów płaczą i płacą ale dla wyznawców PiSu to nic,jak powiedział redaktor TVP nie ma wyborców tylko fanatycy Pisu
2019-10-10 10:56:11, darraj napisał(a): To jest moja kandydatka, tym razem się uda, trzymam kciuki
„Dla mnie, bynajmniej Polska jest najważniejsza" - uwielbiam
”Jak się nie podoba to możesz zrezygnować”...
Jak z takim podejściem można coś naprawiać ?
SweetLiar, Ty tak na poważnie? Jeśli tak, to moja ocena Twojej osoby była błędna.
Najzupełniej poważnie. Do tego momentu obejrzałam spot bo mi ręce opadły. To jest mentalność Mariolki biznesu. Ktoś kto jej doradził tak genialny tekst w spocie powinien stracić pracę i zrobić miejsce lepszemu
2019-10-10 10:56:11, darraj napisał(a): To jest moja kandydatka, tym razem się uda, trzymam kciuki
„Dla mnie, bynajmniej Polska jest najważniejsza" - uwielbiam
”Jak się nie podoba to możesz zrezygnować”...
Jak z takim podejściem można coś naprawiać ?
SweetLiar, Ty tak na poważnie? Jeśli tak, to moja ocena Twojej osoby była błędna.
Najzupełniej poważnie. Do tego momentu obejrzałam spot bo mi ręce opadły. To jest mentalność Mariolki biznesu. Ktoś kto jej doradził tak genialny tekst w spocie powinien stracić pracę i zrobić miejsce lepszemu
2019-10-10 12:42:57, Grzesiek1970 napisał(a): poczytaj jak państwa bankrutowały,zobaczymy co będzie po Pisie czy skończymy jak Wenezuelska co do łamania praw w Polsce przeż Nie rząd Pisowski to nie przeszkadza to ?zamykają szpitale,oddziały a co z refundacją leków,z 3,20 za Po na 980zł za PiS lek po przeszczepie nie refundowany jest,leki dla seniorów płaczą i płacą ale dla wyznawców PiSu to nic,jak powiedział redaktor TVP nie ma wyborców tylko fanatycy Pisu
Fanatycy PiSu Nigdy dotąd na nich nie głosowałam, ale im więcej czytam takich postów generowanych przez ogarniętych PiSofobią tym bardziej prawdopodobne, że na nich zagłosuję już w tą niedziele. Kaczyński może Ci już kwiaty wysyłać A z tą Wenezuelą to o co chodzi? Grecja już nieaktualna?
Nie ma większego wyboru , PiS to żaden szał ale robi dużo mniej szkód niż koalicja PO czy lewica , ja nie głosowałem wcześniej ale przez takie wpisy trolow wszędzie gdzie się da , na każdym forum polonijnym , na każdej grupie na FB nawet tych o grzybach czy pod każdym artykułem w serwisach informacyjnych nawet pod tematami nie mającymi nic a nic wspólnego z polityką , zygac się od tego chce , oni nawet nie wiedzą że działają na swoją szkodę , właśnie dzięki takim wypocinom ludzie głosują na PiS