Str 5 z 10 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Turefu |
Post #1 Ocena: 0 2019-06-11 09:31:33 (6 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Cytat:
2019-06-11 08:09:11, cris82 napisał(a):
typowe gotowanie zaby... widzisz tym sie roznimy ze ja uwazam ze wychowywaniem dzieci w tym zakresie powinni zajmowac sie rodzice
jestescie homofobami? bo nas ominela "homoedukacja" a tolerancji nie brak za to czym innym jest wlazenie na glowe i narzucanie racji przez mniejszosci
religia w szkole bee ale nauki o wyborze plci juz tak... hipokryzja totalna sorry wole zeby moje dziecko uczylo sie historii i matematyki w szkole a nie homopropagandy slyszeliscie co teraz sie wydarzylo w australii jesli dobrze pamietam
afera pedofilska na szczeblach ministerstwa edukacji? okazalo sie ze czlowiek ktory byl odpowiedzialny za tworzenie programu "uswiadamiania" dzieci w szkolach jest pedofilem
po co to promowac...male dzieci sa podatne na takie sugestie maja zyc w swiecie w ktorym wybor plci jest czyms normalnym? a kazdy kto widzi w tym problem zamykany jest w szufladce homofob zly prawicowiec ? taki jest kierunek [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 11-06-2019 08:31 ]
Akurat w szkole syna jest nauczana religia I sa wizyty lokalnej pastorki, mowi o Bogu. To , ze duchowna osoba jest kobieta, to tez zle? Uzywasz argumentow tych samych, ktorych pod koniec lat osiemdziesiatych uzywali rodzice I pewne wplywy , przeciwko wprowadzeniu ksiazki o przysposobieniu do zycia w rodzinie. No napisano tam, ze seks jest dobry, jesli z milosci , opisano ( krotko) antykoncepcje i wpisano, ze aborcja jest dopuszczalna ( takie wtedy obowiazywalo prawo). Naiwnie zakladasz, ze dzieci beda czerpaly wiedze tylko od rodzicow- nie, nie beda, maja bezprecedensowy dostep do wiedzy , szybko sobie informacje wygogluja. Jak Ci sie nie podoba program Szkoly, masz wybor: odebrac dziecko ze szkoly i zapewnic my homeschooling , albo wyslac je do szkoly prywatnej, gdzie curriculum nie obowiazuje, a jest program zgodny z Twoimi pogladami. Bedzie kosztowalo, ale wybor jest.
|

|

|
|
|
cris82 |
Post #2 Ocena: 0 2019-06-11 09:39:03 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
o to jest wybor ktory sie nam pozostawia nauczanie prywatne lub w domu : )))
powinno byc chyba odwrotnie
hehe bezprecedensowy dostep do wiedzy tak wiem zyjemy w czasach gdzie prawicowe tresci sa cenzurowane na you tubie pod byle pretekstem za to w kilka sekund mozna wyszukac tzw pato-streamy gdzie dzieciaki do kamery napie%@ja sie pustymi butelkami po glowach i yt nie ma z tym problemu
jedno jest pewnie polowa z tych mlodych osob zmieni zdanie za 15 lat bo teraz liczy sie fun i zeby cos sie dzialo
wiem to bo kiedys sam moglbym maszerowac w takim marszu zyjac sobie w blogiej nieswiadomosci nie wiedzac co nam sie szykuje [ Ostatnio edytowany przez: cris82 11-06-2019 10:18 ]
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #3 Ocena: 0 2019-06-11 09:59:07 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat:
2019-06-11 09:05:34, Konto usunięte napisał(a):
A dlaczego nie? Co powoduje tobą, żeby zabraniać dziecku uzewnętrznić swoją płeć bądź orientację?
Tak w sekrecie, wielu "bojowników o czystość walczących z ..." okazuje się kryptogejem, część wychodzi z szafy, część zostaje wyoutowana jak złapią go przykładowo na seksie MM w biurze organizacji...
Samo wyparcie nic nie pomaga, trzeba jeszcze wiedzieć co robić.
Tak tak, jak ten tutaj:
,,Rennie was the chief executive of LGBT Youth Scotland, which offers advice to young gay and lesbian people."
https://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-edinburgh-east-fife-15790605
Że moderacja jeszcze toleruje to nazywanie homoseksualistów ,,pedałami bo tak robi to ktoś". Won na inne fora używać tych określeń a nie łamać regulamin bo ,,tamci be"... Opinia moderatora: Post Okazje edytowany z obrażliwej treści. Konefka I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
|
Post #4 Ocena: 0 2019-06-11 09:59:34 (6 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Post #5 Ocena: 0 2019-06-11 11:12:13 (6 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Jurny_Jurek |
Post #6 Ocena: 0 2019-06-11 11:20:48 (6 lat temu) |
Jak na marszu lgbt ktoś odprawia msze to jest ok bo jest legalnie wyświęconym kapłanem i wara od niego.
Jak w całym kraju odprawianych jest tysiące mszy codziennie przez legalnych kapłanów to ,,zabobon, pedofilia, zlikwidować kościół urr durr!".
Marsz dla życia i rodziny będzie miał większe poparcie i udział w społeczeństwie niż parady mniejszości. To normalne. Jako ciekawostkę podam, że marsze dla życia i rodziny odbywają się także w innych krajach, Francji, Niemczech itd. Nie jest o tym głośno bo jest to nienowoczesne i zaściankowe - rodzice idący z dziećmi zamiast transwescytów symulujących kopulację w centrum miasta.
Okazje, jak chodzisz na parady równości to przebierasz się by zamanifestować swoją odmienność czy po prostu rozbierasz się do stringów? Tak tylko pytam z czystej ciekawości.
Nom, popatrz, pedofilami okazuja sie politycy, ksieza, celebryci, nauczyciele, dzialacze lgbt oraz homoseksualisci. Wielu z nich dla niepoznaki udaje homofobów, zakłada rodziny a nawet pomaga ofiarom pedofili. Ci zboczeńcy zrobią wszystko by skrzywdzić dzieci, wejdą do szkol z wibratorami jako youth lgbt i będą łowić ofiary. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 11-06-2019 11:24 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #7 Ocena: 0 2019-06-11 11:31:51 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat:
2019-06-11 01:04:14, Adacymru napisał(a):
Ja też żyje w tradycyjnym małżeńskim związku, ale nie przeszkadza mi to być tolerancyjną osoba w oďniesieniu do mniej tradycyjnych,ale nie ceniących źle innym...
Ale Ty mylisz fakty i insynuujesz, że np mnie przeszkadza inna niż moja orientacja seksualna. Nie, przeszkadza mi. Przeszkadza mi natomiast wyuzdanie w miejscach publicznych jak symulowanie kopulacji, masturbacji, oddawanie moczu na drugą osobę i nie ma tu żadnego znaczenia orientacja homo, hetero czy bi. Może to ludziom przeszkadzać i przeszkadza. Marsze rodzin tymczasem nikogo nie prowokują, nie gorszą tym bardziej dziwi dlaczego dla niektórych są solą w oku
[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 11-06-2019 11:32 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #8 Ocena: 0 2019-06-11 11:59:08 (6 lat temu) |
Cytat:
2019-06-11 11:31:51, SweetLiar napisał(a):
Cytat:
Ja też żyje w tradycyjnym małżeńskim związku, ale nie przeszkadza mi to być tolerancyjną osoba w oďniesieniu do mniej tradycyjnych,ale nie ceniących źle innym...
Ale Ty mylisz fakty i insynuujesz, że np mnie przeszkadza inna niż moja orientacja seksualna. Nie, przeszkadza mi. Przeszkadza mi natomiast wyuzdanie w miejscach publicznych jak symulowanie kopulacji, masturbacji, oddawanie moczu na drugą osobę i nie ma tu żadnego znaczenia orientacja homo, hetero czy bi. Może to ludziom przeszkadzać i przeszkadza. Marsze rodzin tymczasem nikogo nie prowokują, nie gorszą tym bardziej dziwi dlaczego dla niektórych są solą w oku
[ Ostatnio edytowany przez: <i>SweetLiar</i> 11-06-2019 11:32 ]
Brawo i brawo. Niektórym się wydaje, że ci co chodzą na marsze rodziny i życia są z automatu nietolerancyjnymi homofobami.
W ogóle bez sensu - w Berlinie co roku legalnie maszeruje paręset nazistów, których ochrania policja. Skoro naziści mogą sobie maszerować albo komuniści pod sierpem i młotem to niech maszerują mniejszości i większości - narodowe, seksualne, wyznaniowe, rasowe, religijne. Każdy niech sobie tam maszeruje i się odpierdzieli od innych i jego poglądów. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Maverick_foreve |
Post #9 Ocena: 0 2019-06-11 18:25:49 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
Cytat: Nikt nie jest doskonały ale ja ze swoją niedoskonałością nie latam po ulicy i nie szydzę z wszystkich niedoskonałych inaczej.
Nie dawniej jak kilkadziesiąt lat temu był taki co do komór gazowych zadganiał osoby niepełnosprawne, dzisiejszy podział na odmienności nie wydaje się być nowością.
Nie przesadziłaś troszkę Ada? Poniosło Cię chyba. Hitler czy Stalin , bo widzę , że raczej Hitler był winowajcą, a Stalin był dobrym wujkiem . On pomagał niepełnosprawnym i dawał cukierki dzieciom. [ Ostatnio edytowany przez: Maverick_forever1 11-06-2019 18:42 ]
|

|
 |
|
cris82 |
Post #10 Ocena: 0 2019-06-11 21:20:17 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
smieszne co ada pisze bo przeciez ogolnie wiadomo ze spolecznosc lgbt jest za pomyslami typu eutanazja aborcja z roznorakich powodow a prawicowcow ktorzy raczej maja kamienne lby w tych kwestiach i zapatrzeni w niebo chca ratowac nawet tzw zlepki komorek stawia w szeregu z hitlerem! ktory nie mial problemow z eksterminowaniem kogokolwiek i gdzie jest ten znak rownosci?
zero logiki w tym wszystkim i te porownania do hitlera kobieto zastanow sie czasami zanim cos napiszesz do uzytkownikow ktorzy sa tu od lat i jakos nie dalo sie ich poznac jako fanow hitlera... [ Ostatnio edytowany przez: cris82 11-06-2019 21:23 ]
|

|
 |
|