Str 5 z 26 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2021-03-08 19:08:50 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Problem z burkami polega chyba na tym, ze niektorym kobietom nie wolno wyjsc z domu bez takiego okrycia.
Poza tym warto przypomniec sobie, jak wyglada burka i czy naprawde takim zlem jest zakaz nakazu? |
keramczak | Post #2 Ocena: +1 2021-03-08 20:14:58 (4 lata temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Cytat: 2021-03-08 17:41:25, Adacymru napisał(a): A dlaczego? Macie jakieś informacje, prywatne zwierzenia? Czy tylko tak ogólnie życzycie zeby się komuś związek rozpadł i dzieci miały rodziców po dwóch stronach kontynentu? Meghan robi z siebie pierwsza naiwną,biedulka taka trafiła do tej strasznej rodziny i teraz ,po odcięciu od finansowania,przypomniała sobie o rasizmie . Co do jej charakteru to ciekawie mówi o nim jej pierwszy mąż(producent tel) ,którego pięknie wykorzystała jako trampoliny do swojej kariery .Ciekawe rzeczy mówią o niej przyjaciele,rodzina i służba z pałacu w Anglii. Ona nawet w wypadku rozwodu już jest wygrana bo nie zawarto intercyzy i cały majątek Harrego (40 mln £ ze spadku po jego matce) dzielimy na pół . Oczywiście jest tez możliwość ze będą żyli długo i szczęśliwie czego im życzę... #MajsterNaStulecie
|
SweetLiar | Post #3 Ocena: 0 2021-03-08 20:25:27 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2021-03-08 17:48:13, Adacymru napisał(a): (...) a kobietom bez burek, każą się ubierać albo uznać ze każdy ma je prawo molestowac... ![]() Gdyby to napisał ktoś inny to poprosiłabym o link wobec tak poważnego zarzutu, ale Ada ma zwyczaj opuszczania dyskusji i iście angielskim stylu więc szkoda sobie strzępić języka. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: +1 2021-03-08 20:28:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Ada w punkt. Burkami można załatwić nie tylko problem molestowania przy zbyt wyzywającym ubiorze a także seksualizację przestrzeni publicznej. Można też zakończyć problem pogoni za "seksowną sylwetką" i utraty wagi.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: +1 2021-03-08 22:36:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
"- Meghan kiedy masz termin porodu? - Oprah.
- Latem - Meghan. - Tego roku? - Oprah. " I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
daavid | Post #6 Ocena: 0 2021-03-08 23:57:01 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Moim zdaniem zakazywanie noszenia czegokolwiek jest tyle samo warte co nakazywanie.
|
Turefu | Post #7 Ocena: +1 2021-03-09 07:43:35 (4 lata temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Zaczelam ogladac ten wywiad, wylaczylam po pol godziny. Bardzo nieszczesliwa Meghan czula sie samotna i zero konkretow. Kto komentowal rasistowsko? Co dokladnie powiedzial? "Ciekawe, czy dziecko bedzie mialo czarne wlosy czy rude? I jasniejsza skore czy bardziej ciemna?" Takie pytanie nie jest rasistowskie. Ten placz, ze Archiemu nie nadano tytulu ksiecia, ktory to tytul i tak mu nie przyslugiwal. Chca prywatnosci, ale robia wielki wywiad. Zenada.
|
SweetLiar | Post #8 Ocena: +1 2021-03-09 07:45:50 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Może oni będą chcieli książkę wydać, albo mają jakieś inne plany i ten wywiad ma im w czymś pomoc. Bo tak bez żadnego powodu to nie wierzę, że się na to zdecydowali.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-03-09 07:58:15 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Nie jestem przekonany czy mówiąc oni wszyscy myślą o niej, bo on w tym wyrósł, dla niego to żądna atrakcja a może nawet rodzaj traumy.
Dla niej to niesamowita okazja, jedyna w swoim rodzaju i ile się jej uda ugrać dla siebie i swoich dzieci to jej. W przeciwieństwie do Diany która była utożsamiana z ciepłem i naturszczykiem ta jest zimna, wyrachowana i prowadzi grę jak w amerykańskich serialach. Wykorzysta każdą bron która się sprawdza tak jak teraz pogrywa karta rasizmu to za chwile się okaże ze ja ktoś molestował w pałacu. moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2021-03-09 08:57:27 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
W całej tej szopce padło jedno zdanie, które można uznać za klucz i motto tego wywiadu.
Nie zacytuję dokładnie "to co widzimy to nie jest prawdą tylko coś co chcą nam pokazać. Prawda jest zupełnie inna.' Nie jestem monarchistą, a mój stosunek do królowej jest obojętny. Z wyjątkiem jej obiegowych portretów. Niemniej jednak znając trochę życia mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że niezależnie jaka rodzinę weźmiemy; królewską, mafijną czy zwykłą, to w każdej chodzi o to samo. A jeżeli trafi się czarna owca to się ja grilluje. I tyle. Reszta to teatrzyk dla gawiedzi. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|