2019-05-27 20:05:48, cris82 napisał(a):
2019-05-27 16:06:22, daavid napisał(a):
Powiem inaczej. Nie znam nikogo wykształconego kto kiedykolwiek zagłosował na PiS. Nikt z mojej rodziny nie głosował na PiS, większość ma swoje firmy (małe i średnie) i to oni utrzymują ten burdel. Domyślam się, że są rodziny gdzie nikt nie pracuje, wszyscy żyją z socjalu i wszyscy głosują na PiS.
daavid ja po swoim ostatnim pobycie w Polsce pisalem o przypadkowych osobach na mojej drodze jak stomatolog prawnik czy kolega przedsiebiorca ktore glosuja na pis
wypowiadasz sie z taka pogarda o elektoracie pis ze bardzo mozliwe jest ze twoi znajomi zwyczajnie boja sie powiedziec prawde bo mogloby sie okazac ze twoja tolerancja polityczna wystawilaby wieloletnie przyjaznie na probe
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
moge sie zalozyc ze wiekszosc malych i srednich firm jest prowadzona w Polsce przez ludzi ze srednim wyksztalceniem poza tym jak oni to sprawdzaja? ktos odchodzi od urny pytany o wyksztalcenie odpowiada "no wie pan! co to za pytanie... przeciez glosowalem na PO wiadomo ze po harvardzie !" i juz ?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 27-05-2019 20:13 ]
Badania sondażowe oczywiście są obarczone takim oto ryzykiem, że ludzie nie mówią prawdy. Pyta się też o wykształcenie, wiek i inne.
Wiesz można zrobić inaczej. W moim rejonie wyniki są silnie skorelowane z miejscem zamieszkania. Biedne części miasta to przewaga PiS-u a dobre osiedla to koalicja.
Wiesz mówisz o pogardzie. Znajdę co najmniej takie same Twoje wypowiedzi o wyborcach PO i samej PO.