MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory do Parlamentu Europejskiego. Wazne!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 2 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Severance_

Post #1 Ocena: 0

2019-05-02 18:00:42 (6 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2019-05-02 15:55:00, Zygmunt_Merytoryczny napisał(a):

Dosc szokujace, jesli to prawda....

Temat zalozylam dwa tygodnie temu- po dwoch dniach umarl, az TRZY osoby sie wypowiedzialy. Admnistracja temat zlekcewazyla kompletnie!
Nie odwiedzam innych, polskich stron w UK, ale jesli zainteresowanie redakcji i administarcji jest takie samo jak na MW, to wsrod tych 300 zrejestrowanych jest zapewne okolo 2% Polakow.
Wstyd!
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Mustafa1975

Post #2 Ocena: 0

2019-05-02 18:51:18 (6 lat temu)

Mustafa1975

Mężczyzna

Z nami od: 30-01-2010

Ja tam zawsze glosuje. Nie wiem jeszcze na kogo ale na pewno jakas proeuropejska partia.

Do góry stronyOffline

ZosiaS

Post #3 Ocena: 0

2019-05-02 18:59:20 (6 lat temu)

ZosiaS

Konto usunięte

Papiery wysłane, jakiś tydzień temu. 😊

Do góry stronyOffline

4ary

Post #4 Ocena: 0

2019-05-02 19:21:01 (6 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Cytat:

2019-05-02 18:00:42, Severance_ napisał(a):
Cytat:

2019-05-02 15:55:00, Zygmunt_Merytoryczny napisał(a):

Dosc szokujace, jesli to prawda....

Temat zalozylam dwa tygodnie temu- po dwoch dniach umarl, az TRZY osoby sie wypowiedzialy. Admnistracja temat zlekcewazyla kompletnie!
Nie odwiedzam innych, polskich stron w U ale jesli zainteresowanie redakcji i administarcji jest takie samo jak na MW, to wsrod tych 300 zrejestrowanych jest zapewne okolo 2% Polakow.
Wstyd!

Oj tam, oj tam. O swój temat trzeba dbac. Nie szukaj winnego teraz. Nawet nie wiedzialem ,ze taki temat istnieje.
Ja nigdy w wyborach do parlamentu EU nie brałem udzialu bo to dla mnie zapewnienie dobrze płatnej posadki kolejnemu nierobowi. Tym razem jednak zaglosuje żeby jak najmniej darmozjadów od Farage załapało się na stołek.
Jest polski kandydat w UK Jacek Rostowski(były polski minister finansów) z partii Change UK.

To dla przypomnienia:
Jak głosować na "brytyjskiego" kandydata?

Procedura głosowania zawiera się w trzech krokach:

1. Przed 7 maja trzeba zarejestrować się na lokalnej liście wyborców (https://www.gov.uk/get-on-electoral-register)

2. Ściągnąć i wypełnić formularz rejestracji w eurowyborach (https://www.yourvotematters.co.uk/how-am-i-represented/european-parliment)

3. Wysłać wypełniony formularz do lokalnego rejestru wyborców

WAŻNE! Nawet jeśli Twoje nazwisko figuruje już na w "electoral register" to nadal koniecznym jest wypełnienie i odesłania formularza!
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #5 Ocena: 0

2019-05-02 19:28:47 (6 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Cytat:

2019-05-02 18:00:42, Severance_ napisał(a):

Nie odwiedzam innych, polskich stron w UK, ale jesli zainteresowanie redakcji i administarcji jest takie samo jak na MW, to wsrod tych 300 zrejestrowanych jest zapewne okolo 2% Polakow.
Wstyd!

Sev, rozglądaj się :)

Dokładne instrukcje jak głosować są w artykule, który wisi na MW od tygodnia - KLIK :)
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Severance_

Post #6 Ocena: 0

2019-05-02 19:50:24 (6 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2019-05-02 19:28:47, Kasia_red napisał(a):

Sev, rozglądaj się :)

KLIK :)

Kasia, rozejrzalam sie..Te wybory dla tych ktorzy tu zostaja sa/powinny byc priorytetem! Proces rejestracji do tych wyborow jest nieco skomplkowany. Dlaczego instrukcja nie "wisi" na glownej? Z calym szacunkiem, kto zaglada do poradnika i jak czesto..?
Ja odwiedzilam poradnik (dzieki Twojemu linkowi)...po raz pierwszy!

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: +1

2019-05-02 19:52:06 (6 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #8 Ocena: 0

2019-05-02 19:57:23 (6 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2019-05-02 19:52:06, Konto usunięte napisał(a):
Jest też możliwość wypełnienia całkowicie online, tutaj:

https://neweuropeans.net/article/2728/new-app-means-eu-citizens-can-now-register-online-eu-elections

Super!

Ktos testowal? Ja juz sie "papierowo" zarejestrowalam wczesniej, wiec nie zadzialam.
Testujcie i rejestrujcie sie ludzie!

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #9 Ocena: 0

2019-05-03 00:44:46 (6 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2019-05-02 19:21:01, 4ary napisał(a):
Oj tam, oj tam. O swój temat trzeba dbac. Nie szukaj winnego teraz

To nie jest szukanie winnych. Ciekawy temat wzbudza sam z siebie zainteresowanie. Skoro nie wzbudził tzn nie był ciekawy dla potencjalnych zainteresowanych. Pisałam o tym na pierwszej stronie, choć chodziło mi głównie o Brytyjczyków.
Choć być może się myliłam i będzie podobne zainteresowanie wśród wszystkich zainteresowanych... w końcu wszyscy jesteśmy podobnie zmęczeni ”Brexitem”, psią kupą przed Downing Str 10 i wszystkim co z tym związane. A zwłaszcza mają prawo być zmęczeni ci, którzy ślubu z Królową nie brali, ale się przymierzają bo z tego co słyszę to np taka Dania ma jakieś tam obywatelstwa już przyznane prawnie anulować np ze względu np na brak uścisku dłoni. No ok. A co z tymi co np święcą koszyczki? Albo noszą krzyżyk? Albo opłatkiem się dzielą? Wszystko można anulować, a pretekst jest zazwyczaj na wyciągnięcie ręki 👍

[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 03-05-2019 00:52 ]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2019-05-03 09:51:34 (6 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,