MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PRZEGNIŁA BRYTANIA

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 96 z 169 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 95 | 96 | 97 ... 167 | 168 | 169 ] - Skocz do strony

Str 96 z 169

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

admiralbibol

Post #1 Ocena: 0

2021-04-30 09:51:27 (4 lata temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

A tych ktorzy mowia o tych ktorzy nie chca miec dzieci ze "cos z nimi nie tak" tez ? :)

"dorosli ludzie ktorzy nie lamia prawa I z pelnym pozwoleniem wszystkich doroslych zaangazowanych, robia sobie cos w zyciu/ lozku co sprawia ze sa szczesliwi totalnie mnie nie rusza"

Janek Hartmann mysli podobnie, ciekawe czy jego najblizsza rodzina podziela te opinie :)

Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-04-30 09:51:35 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-04-30 09:25:08, Blamestorm napisał(a):
Przepraszam nie zrozumialam. Pytasz czy ktos zabilby swojego meza?

Nie wiem skad ten przeskok mentalny, z braku checi do posiadania dzieci do lamania prawa?

muszę powiedzieć ze imponujesz mi elastycznością, na potrzeby dyskusji potrafisz łączyć pozornie nie powiązane fakty i wyciągać wnioski jak z kapelusza by za chwile ze szczerością 6 latka pisać "ale ozo chozi"

to ze coś nie jest teraz dozwolone to nie znaczy ze tak będzie na stale, pisałem ze potrzebna jest do tego kampania medialna, pamiętaj ze w UK do 1968 roku aborcja była przestępstwem a teraz przestępstwem jest mówienie ze to cos złego
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #3 Ocena: 0

2021-04-30 09:59:23 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

To zgadnie z tym co napisales, po prostu podziekuje I zuplenie zignoruje przyczepiony do tego sarkazm. 😀

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 30-04-2021 10:07 ]

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: +1

2021-04-30 11:48:33 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2021-04-30 09:12:45, Blamestorm napisał(a):
No moze stad ze nie chca dzieci

Aborcja bo nie chcą mieć dzieci? Myślałem, że aborcja jest po to, by nie rodziły się dzieci "bez mózgu" jak przekonywują nas działaczki proaborcyjn. A dlatego by nie było 200 tys niechcianych ciąż w UK istnieje cała gama środków antykoncepcyjnych z tabletką "po" oraz edukacja seksualna, dzięki której kobiety podejmują świadome decyzje i nie ma niechcianych ciąż.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #5 Ocena: 0

2021-04-30 11:54:51 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

To musisz pytac dzialaczki antyaborcyjne, trudno mi sie za nie wypowiadqc.

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #6 Ocena: 0

2021-04-30 12:44:17 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

[/LIST]
Cytat:

2021-04-30 08:53:54, sqlserver napisał(a):
Maat nowoczesny świat i na to ma rozwiązanie, "pogorszyła ci się jakość życia, nie mecz się poproś swojego GP o tabletkę, zrób miejsce dla młodych"

jeszcze za naszego życia będą takie reklamy społeczne

A następni już prosić nie będą musieli. Wystarczy, że skoring pokaże mały procent użyteczności i już nie będziesz społeczeństwa ciężarem.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOnline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2021-04-30 13:22:08 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2021-04-30 11:54:51, Blamestorm napisał(a):
To musisz pytac dzialaczki antyaborcyjne, trudno mi sie za nie wypowiadqc.

Ale zapytać o co, czy aborcja jest środkiem antykoncepcyjnym? To jest pytanie, na które każdy sam sobie odpowiada w swoim sumieniu, o to nie trzeba nikogo pytać.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #8 Ocena: 0

2021-04-30 13:24:25 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ja sie nie interesowalam, tylko Jurek.
Jak piszesz, ja jestem odpowiedzialna za swoje sumienie.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #9 Ocena: 0

2021-04-30 15:01:08 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2021-04-30 09:51:27, admiralbibol napisał(a):
A tych ktorzy mowia o tych ktorzy nie chca miec dzieci ze "cos z nimi nie tak" tez ? :)

"dorosli ludzie ktorzy nie lamia prawa I z pelnym pozwoleniem wszystkich doroslych zaangazowanych, robia sobie cos w zyciu/ lozku co sprawia ze sa szczesliwi totalnie mnie nie rusza"

Chciałbym jednak uzmysłowić wszystkim, że z tą aborcją, prawem i ludzkimi poczynaniami to nie jest tak, jakby się wydawało. Prawo jest takie, jakim go ludzie stworzyli by żyć wygodnie i bez zbędnych komplikacji. Nie wypowiadam się po żadnej ze stron. Jednak wyrzucę swój kamyczek do tego ogródka, i wyrzucę z siebie to, co spokoju mi nie daje.
Weź sobie jeden z drugim przykład taki, że ludzie z tych samych pobudek stworzą takie prawo, żeby ludzi o małej przydatności społecznej usuwać jako jednostki utrudniające życie innym, obniżające standard, a i sama jakość tego życia już nie jest na najwyższym poziomie, a i opieki i uwagi wymagają więcej. I co, pozwolisz na to, aby takie prawo powstało? Pozwolisz swoich dziadków, rodziców skazać na taki los? Przecież to też byłoby zgodne z prawem. A są juz kraje na świecie, w których metoda ta ma zastosowanie, na razie na życzenie zainteresowanego. Pokaż swoją empatię. Widzisz jakąś różnicę w swoim zachowaniu wobec traktowania życia innych? Pamietaj tylko, ze ty też znajdziesz sie kiedys w tym punkcie.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 30-04-2021 15:10 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOnline

Blamestorm

Post #10 Ocena: 0

2021-04-30 15:07:26 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Gdzie w zachodnim swiecie usuwa sie ludzi o malej przydatnosci spolecznej, bo utrudniaja zycie innym?

( jedynym przykladem to chyba kara smierci dla najgorszych mordercow ale rozumiem ze nie o to Ci chodzi)

Do góry stronyOffline

Strona 96 z 169 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 95 | 96 | 97 ... 167 | 168 | 169 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,