Str 96 z 169 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
admiralbibol |
Post #1 Ocena: 0 2021-04-30 09:51:27 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
A tych ktorzy mowia o tych ktorzy nie chca miec dzieci ze "cos z nimi nie tak" tez ?
"dorosli ludzie ktorzy nie lamia prawa I z pelnym pozwoleniem wszystkich doroslych zaangazowanych, robia sobie cos w zyciu/ lozku co sprawia ze sa szczesliwi totalnie mnie nie rusza"
Janek Hartmann mysli podobnie, ciekawe czy jego najblizsza rodzina podziela te opinie
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #2 Ocena: 0 2021-04-30 09:51:35 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2021-04-30 09:25:08, Blamestorm napisał(a):
Przepraszam nie zrozumialam. Pytasz czy ktos zabilby swojego meza?
Nie wiem skad ten przeskok mentalny, z braku checi do posiadania dzieci do lamania prawa?
muszę powiedzieć ze imponujesz mi elastycznością, na potrzeby dyskusji potrafisz łączyć pozornie nie powiązane fakty i wyciągać wnioski jak z kapelusza by za chwile ze szczerością 6 latka pisać "ale ozo chozi"
to ze coś nie jest teraz dozwolone to nie znaczy ze tak będzie na stale, pisałem ze potrzebna jest do tego kampania medialna, pamiętaj ze w UK do 1968 roku aborcja była przestępstwem a teraz przestępstwem jest mówienie ze to cos złego moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #3 Ocena: 0 2021-04-30 09:59:23 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
To zgadnie z tym co napisales, po prostu podziekuje I zuplenie zignoruje przyczepiony do tego sarkazm. 😀 [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 30-04-2021 10:07 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #4 Ocena: +1 2021-04-30 11:48:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat:
2021-04-30 09:12:45, Blamestorm napisał(a):
No moze stad ze nie chca dzieci
Aborcja bo nie chcą mieć dzieci? Myślałem, że aborcja jest po to, by nie rodziły się dzieci "bez mózgu" jak przekonywują nas działaczki proaborcyjn. A dlatego by nie było 200 tys niechcianych ciąż w UK istnieje cała gama środków antykoncepcyjnych z tabletką "po" oraz edukacja seksualna, dzięki której kobiety podejmują świadome decyzje i nie ma niechcianych ciąż. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #5 Ocena: 0 2021-04-30 11:54:51 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
To musisz pytac dzialaczki antyaborcyjne, trudno mi sie za nie wypowiadqc.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
|
Gwontownik |
Post #6 Ocena: 0 2021-04-30 12:44:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
[/LIST] Cytat:
2021-04-30 08:53:54, sqlserver napisał(a):
Maat nowoczesny świat i na to ma rozwiązanie, "pogorszyła ci się jakość życia, nie mecz się poproś swojego GP o tabletkę, zrób miejsce dla młodych"
jeszcze za naszego życia będą takie reklamy społeczne
A następni już prosić nie będą musieli. Wystarczy, że skoring pokaże mały procent użyteczności i już nie będziesz społeczeństwa ciężarem. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #7 Ocena: 0 2021-04-30 13:22:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat:
2021-04-30 11:54:51, Blamestorm napisał(a):
To musisz pytac dzialaczki antyaborcyjne, trudno mi sie za nie wypowiadqc.
Ale zapytać o co, czy aborcja jest środkiem antykoncepcyjnym? To jest pytanie, na które każdy sam sobie odpowiada w swoim sumieniu, o to nie trzeba nikogo pytać. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #8 Ocena: 0 2021-04-30 13:24:25 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja sie nie interesowalam, tylko Jurek.
Jak piszesz, ja jestem odpowiedzialna za swoje sumienie. If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #9 Ocena: 0 2021-04-30 15:01:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat:
2021-04-30 09:51:27, admiralbibol napisał(a):
A tych ktorzy mowia o tych ktorzy nie chca miec dzieci ze "cos z nimi nie tak" tez ?
"dorosli ludzie ktorzy nie lamia prawa I z pelnym pozwoleniem wszystkich doroslych zaangazowanych, robia sobie cos w zyciu/ lozku co sprawia ze sa szczesliwi totalnie mnie nie rusza"
Chciałbym jednak uzmysłowić wszystkim, że z tą aborcją, prawem i ludzkimi poczynaniami to nie jest tak, jakby się wydawało. Prawo jest takie, jakim go ludzie stworzyli by żyć wygodnie i bez zbędnych komplikacji. Nie wypowiadam się po żadnej ze stron. Jednak wyrzucę swój kamyczek do tego ogródka, i wyrzucę z siebie to, co spokoju mi nie daje.
Weź sobie jeden z drugim przykład taki, że ludzie z tych samych pobudek stworzą takie prawo, żeby ludzi o małej przydatności społecznej usuwać jako jednostki utrudniające życie innym, obniżające standard, a i sama jakość tego życia już nie jest na najwyższym poziomie, a i opieki i uwagi wymagają więcej. I co, pozwolisz na to, aby takie prawo powstało? Pozwolisz swoich dziadków, rodziców skazać na taki los? Przecież to też byłoby zgodne z prawem. A są juz kraje na świecie, w których metoda ta ma zastosowanie, na razie na życzenie zainteresowanego. Pokaż swoją empatię. Widzisz jakąś różnicę w swoim zachowaniu wobec traktowania życia innych? Pamietaj tylko, ze ty też znajdziesz sie kiedys w tym punkcie.
[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 30-04-2021 15:10 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #10 Ocena: 0 2021-04-30 15:07:26 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Gdzie w zachodnim swiecie usuwa sie ludzi o malej przydatnosci spolecznej, bo utrudniaja zycie innym?
( jedynym przykladem to chyba kara smierci dla najgorszych mordercow ale rozumiem ze nie o to Ci chodzi) If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|