MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PRZEGNIŁA BRYTANIA

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 88 z 169 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 87 | 88 | 89 ... 167 | 168 | 169 ] - Skocz do strony

Str 88 z 169

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Gwontownik

Post #1 Ocena: 0

2021-03-16 11:27:08 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Tak. Jak można być takim homofobem, żeby ludziom prawo do szczęścia odbierać?:-!:-!:-!
Ale wbrzeczy samej, żeby tak o planetę nie dbać powiększając sztucznie populację dla własnej przyjemności toż to brak jakiejkolwiek odpowiedzialności. :-]

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 16-03-2021 11:32 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Blamestorm

Post #2 Ocena: 0

2021-03-16 11:28:05 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ale ja pyta wprost, czy homosexualistow uwazasz za rownych pedofilom I handlarzon zywym towarem?
Bo tak to rozumiem, ale napewno sie myle. To tak czy nie?

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 16-03-2021 11:28 ]

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: +1

2021-03-16 11:39:01 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

nie zależnie czy są to homoseksualiści, grzybiarze czy trójkąt któremu brakuje czwartego do brydża to aplikacja to jest handel żywym towarem tylko ze legalnie

Natomiast uważam ze para facetów nie jest w stanie wychować w pełni rozwiniętego dziecka społecznie, zresztą o samotnych matkach myślę podobnie, tylko ze większość samotnych matek (i ojców tez) wychowuje bo nie ma innego wyjścia

Opinia moderatora: Post edytowany. Prosiłabym na przyszłośc o staranniejszy dobór słów. Konefka

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #4 Ocena: 0

2021-03-16 11:54:18 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Uff dobrze ze nie uwazasz ze homosexualiaci rownaja sie z pedofilami.

Przez chwile tak to wygladalo.

Na szczescie w pelnych rodzinach staystycznie jest najmniej patologi. Hmm a moze jednak nie, moze sobie sprawdze, bo prawde mowiac nie wiem, kto wypada najgorzej.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #5 Ocena: +1

2021-03-16 11:58:36 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

O patologiach w rodzinach tradycyjnych można swobodnie rozmawiać, przytaczać dane, statystyki bez obawy bycia oskarżonym o jakąś fobie. W przypadku patologii w rodzinach homoseksualnych wygląda to zgoła inaczej.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2021-03-16 11:58:45 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

można tez powiedzieć ze homoseksualni mogą być pedofilami tak samo jak samotne matki
mam nadzieje ze tez tak uważasz
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #7 Ocena: 0

2021-03-16 12:13:38 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ale co maja do tematu samotne matki, rozmawiamy o parach homosexualnych jak w artykule.

Ja nie jestem ani samotna matka, ani samotnym ojcem, jesli jakos chcesz do mnie nawiazac. Mam dziecko owszem, ale ono ma pelna rodzine, dwoje rodzicow. Choc ja akurat nie mysle ze sam fakt samotnego wychowywania dzieci to jakas patologia.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-03-16 12:17:44 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-03-16 12:13:38, Blamestorm napisał(a):
Ale co maja do tematu samotne matki, rozmawiamy o parach homosexualnych jak w artykule.

Ja nie jestem ani samotna matka, ani samotnym ojcem, jesli jakos chcesz do mnie nawiazac. Mam dziecko owszem, ale ono ma pelna rodzine, dwoje rodzicow. Choc ja akurat nie mysle ze sam fakt samotnego wychowywania dzieci to jakas patologia.

nie wiem skąd pomysł ze to o tobie, będzie ci się lepiej żyło jak nie będziesz brała wszystkiego do siebie
a temat był o aplikacji a panowie tam wystąpili żeby okrasić to lgbt jak to teraz wszędzie, patrz netfix np

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #9 Ocena: +1

2021-03-16 12:18:15 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Wtedy się nabijali a teraz...:-8

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #10 Ocena: 0

2021-03-16 12:21:58 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Cytat:

2021-03-16 11:13:15, Blamestorm napisał(a):

.. dwoch homosexualnych mezczyzn legalnie adoptujacych dziecko zeby utworzyc mu dom, ..

I tu troszke mijasz się z faktami.
Gdyby tak chcieli to by adoptowali z domu dziecka i dali mu dom.
A w tym przypadku mają już dom i kupili sobie dziecko i to nówke sztuke nie śmiganą.

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 16-03-2021 12:22 ]

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Strona 88 z 169 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 87 | 88 | 89 ... 167 | 168 | 169 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,