BTW. Prostytucja w przedwojenneym UK nie istniała, zaczęłą się po twoim przyjeździe o czym świadczą powyższe wpisy.
BTW2 . W Mikołajki zasztyletowano 20-latka a dzień wcześniej śmiertelnie postrzelono jakiegoś chava w Londynie. W Krakau spokój, co idzie nie tak? Przecież od 3 lat piszesz, że crime spada i wszystko jest cacy.
Gdyby nie Polacy misiu to bitwa o anglię mogłaby się skończyć tym, że dzisiaj by pracować w UK musiałbyś biegle znać niemiecki. Co akurat nie byłoby trudne znając twoje zamiłowanie do wszelkich form socjalizmu.
,,NHS opracował plan zatrudnienia 10 tys. pracowników, którzy obsadzą wakaty na stanowiskach pielęgniarek. Dokument, do którego dotarł dziennik The Independent, czarno na białym pokazuje, że będą to osoby bez odpowiednich kwalifikacji.''
Hehe, będą brać warehose operatives do podawania leków pacjentom, pobierania krwi. Ten kraj robi się tak śmieszny jak wpisy stasia. Jak to mawiał Kisiel -,,Francja to stara k...'' a po tym co nam zrobiło ,,Imperium'' w 39 roku to śmiało można powiedzieć ,,Dwie k.... wykorzystywane przez austriackiego malarza''.
Poza tym Stasiu - jak idziesz z dwoma kumplami do baru, jesteście dobrymi znajomymi i robicie interesy - podchodzi jeden chav wali cię w mordę a twoi kumple uciekają - to z automatu stają się pipkami czyli prostytutkami. Ty dzielnie walczysz napadnięty z dwoch stron przez mądrych socjalistów - ale koledzy w wuja przylecieli i okazali sie qwertami. Potem jedną z tych prostytutek chav napadł w pojedynkę a druga z Dunkierki uciekła do domu. Ta pierwsza długo się nie broniła - i jak typowa prostytutka kolaborowała z wąsatym chavem z Vichy, pomagając mu pakować żydów do Auschwitz. Największa prostytutka, która wmanewrowała cię w ten bajzel schowała się na wyspie i w zamian za dawanie tyłka żyła z dostaw jankeskich, inaczej zaczęła by głodzić swoich obywateli jak kiedyś Irlandczyków. Ty mówisz - ale ja chcę walczyć z tym wąsatym chavsem co mi wp... spuścił i ta największa tchórzliwa prostytutka mówi ok. Pomagasz jej obronić swój burdel i prostytutka cię chwali - ojej, nigdy tak wielu nie zawdzieczało bla bla bla Prostytutka wie, że z tobą nie da rady, czeka więc aż wjadą red necki i na dwa fronty z sowietami rozprawią się z chavem. W ramach wdzięczności, jak na prostolinijną qwerty przystało sprzedaje cie innej biurwie, czerwonej po czym cieszy się, że prawie sama spuściła wp.... chavsowi z wąsem i udaje, że cię nie zna.
To jest stasiu przykład kraju prostytutek i tchórzy, którzy mimo gwarancji zostawili ziomków i sp.... z pełnymi gaciami za kanał licząc na konwoje z usa. Niemal wszyscy o tym wiedzą prócz angielskich patriotów, ich pupolizów i polskich ojkofobów w uk.
Mam nadzieję, że ten krótki wykład zobrazuje ci sytuację bo faktów historycznych pisać ci nie będę. Nie zrozumiesz bo socjaliści to nieuki i dlatego w Wenezueli jest inflacja 3000% a w Korei Płn ludzie jedzą ludzi.
[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 07-12-2019 23:11 ]