Str 36 z 168 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2019-10-28 07:51:55 (6 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2019-10-28 16:55:51 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2019-10-27 19:51:18, nEUROn napisał(a): Nie było w tym straszenia innych feministek tylko informowania innych białych facetów ze panie feministki nie życzą sobie by je ratować przed imigrantami gwalcicielami. To sa dokładnie ich słowa. Twoi kumple z pis w pe poparli kare smierci dla lgbt w Ugandzie. Napisalem to w twoim stylu. [ Ostatnio edytowany przez: <i>nEUROn</i> 27-10-2019 20:03 ] No i ty za kare chciałeś im tatuować czarne penisy na czołach. Wiem, wiem, to taki żarcik i aluzja. Takie same robią chłopcy z onru - nie chcesz białego tylko czarnego? Bach, penisa na czoło za karę. Teraz udajesz liberalnego socjalistę bo ci pis nie pasi. Do tego dajesz fejki jak to robiłeś z wklejkami z soku z buraka. W każdym liberalnym socjaliście drzemie mały fashista, co to ksiedza za pedofilie powiesi ale trynkiewicza i breivika przed czapa ochroni. No i nie popusci lgbt. Taki to wesoły z Ciebie koleżka forumowy. Szkoda, że pis wygrał w 2015 i teraz, gdyby nie to czytalìbyśmy dalej o potrzebie szarży husarii na islamskich uchodźców. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #3 Ocena: +1 2019-10-28 18:21:50 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Cytat: 2019-10-28 16:55:51, Jurny_Jurek napisał(a): Cytat: 2019-10-27 19:51:18, nEUROn napisał(a): Nie było w tym straszenia innych feministek tylko informowania innych białych facetów ze panie feministki nie życzą sobie by je ratować przed imigrantami gwalcicielami. To sa dokładnie ich słowa. Twoi kumple z pis w pe poparli kare smierci dla lgbt w Ugandzie. Napisalem to w twoim stylu. No i ty za kare chciałeś im tatuować czarne penisy na czołach. Wiem, wiem, to taki żarcik i aluzja. Takie same robią chłopcy z onru - nie chcesz białego tylko czarnego? Bach, penisa na czoło za karę. Teraz udajesz liberalnego socjalistę bo ci pis nie pasi. Do tego dajesz fejki jak to robiłeś z wklejkami z soku z buraka. W każdym liberalnym socjaliście drzemie mały fashista, co to ksiedza za pedofilie powiesi ale trynkiewicza i breivika przed czapa ochroni. No i nie popusci lgbt. Taki to wesoły z Ciebie koleżka forumowy. Szkoda, że pis wygrał w 2015 i teraz, gdyby nie to czytalìbyśmy dalej o potrzebie szarży husarii na islamskich uchodźców. Sorry ale białego nie widać. Żadne fejki, to czysty sok z pisowskich buraków. O co chodzi? Co cię tak długo nie było? Zajęty byłeś kasowaniem trolowskich kont czy co po publikacji Lisa? Bo ostatnio pisowscy trole znikają jakby kto roundupem polał. Ale niestety chwasty odrastają. To coś jeszcze ciekawego napiszesz o mafii vatowskiej czy zmiękła rura bo towarzysze których popierasz tak cię wystawili....zawiedli? Huehuehue.. ![]() To z soku. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 28-10-2019 18:24 ] |
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2019-10-28 18:23:21 (6 lat temu) |
Panie kolego, to wątek o UK a nie o twoim pisie. Spokojnie do odpowiedniego watku.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #5 Ocena: +1 2019-10-28 18:27:05 (6 lat temu) |
Tu też panie jurek księży pedofilów sie nie broni i Breivików i Trynkiewiczów nie wiesza.
Też inny dział. |
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2019-10-29 16:07:19 (6 lat temu) |
W UK najwiecej przestepstw popełniają biiiipppp, potem częściowo biiiippp, potem tzw asians a na końcu biali. W Anglii i Walii na 1000 mieszkańców te dane przekładają się odpowiednio:
35 w aresztach to biiiip 25 częściowo biiipp 12 asians 11 białych. * biiip - politycznie niepoprawne słowo w UK, dlatego mówimy ,,no milk please" na pytanie czy kawa z mlekiem czy bez. W zacofanej Polsce jeszcze można użyć określenia na kolor americano bez mleka. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
SweetLiar | Post #7 Ocena: 0 2019-10-29 16:21:54 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Nie wiedziałam, serio, zawsze zamawiam black americano
![]() Jeszcze mnie nie zamknęli Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
nEUROn | Post #8 Ocena: 0 2019-10-29 19:14:00 (6 lat temu) |
Cytat: 2019-10-29 16:21:54, SweetLiar napisał(a): Nie wiedziałam, serio, zawsze zamawiam black americano ![]() Jeszcze mnie nie zamknęli A jest jakaś inna americano np. zielona że trzeba mówić black? ![]() Może w rejonacxh jurka bo ja zamawiam black tea . Za długo by mówić bez mleka i swat mnie nie zdjął jeszcze od 16 lat. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 29-10-2019 19:15 ] |
SweetLiar | Post #9 Ocena: 0 2019-10-29 19:35:36 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2019-10-29 19:14:00, nEUROn napisał(a): Cytat: 2019-10-29 16:21:54, SweetLiar napisał(a): Nie wiedziałam, serio, zawsze zamawiam black americano ![]() Jeszcze mnie nie zamknęli A jest jakaś inna americano np. zielona że trzeba mówić black? ![]() No jest. Americano jest z mlekiem lub bez czyli białe lub czarne (może Ci się pomyliło z espresso, które zawsze jest czarne). I rzeczywiście jak się zastanowić to ludzie zdecydowanie częściej mówią z mlekiem lub bez. Ja nigdy nie zwracałam na to uwagi [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 29-10-2019 20:22 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2019-10-29 20:33:46 (6 lat temu) |
Szanowny neuron by posunąć się do ugryzienia pisiora jurka, kolegi banasia i kultu kaczafiego nie wie, że americano można pić z lub bez mleka. Neuron procz herbaty to te prącia czarne na czołach ale zostawmy to...
No i mimo, że nie na tym polega edukacja (bo chodziło o liczby aresztantów) postaram sie podobnie jak Stasiowi wyjaśnić, że skoro nie byłeś na koncercie w Manchesterze to problem zamachów terrorystycznych nie doświadczyłeś a więc skoro nie doświadczyłeś to znaczy, że problem nie istnieje. No ale co ty tam możesz wiedzieć: ,,Two officers from Southend Borough Council walked into the café last week and informed me that four complaints had been made by members of the public who objected to the term ‘black coffee’ because of racial undertones that are involved. I thought that it was a joke at first, but their facial expressions made it perfectly clear that this was no laughing matter.’ https://southendnewsnetwork.net/news/cafe-orders-customers-to-stop-asking-for-black-coffee-due-to-racism-complaints2/ O tym pisałem - biiipp. Nie wolno. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 29-10-2019 20:34 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|