2021-07-12 19:53:41, SweetLiar napisał(a):
.
Polsatnews podawał coś o 30 tyś funtów kary, ale nie słuchałam dalej więc nie wiem czy to wszystko.
Ale to bardzo drakońska kara.

30k to kosztuje ich kolacja. Bo nawet zegarki mają droższe.
Str 111 z 169 |
|
---|---|
tesstickle | Post #1 Ocena: 0 2021-07-12 20:37:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2021-07-12 19:53:41, SweetLiar napisał(a): . Polsatnews podawał coś o 30 tyś funtów kary, ale nie słuchałam dalej więc nie wiem czy to wszystko. Ale to bardzo drakońska kara. ![]() ![]() 30k to kosztuje ich kolacja. Bo nawet zegarki mają droższe. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2021-07-12 22:07:51 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Dzisiaj to słyszałam w tv, ale okazuje się, że to info sprzed dwóch dni link więc kara nie obejmuje wczorajszych ekscesów.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
violettaphotogr | Post #3 Ocena: 0 2021-07-12 22:14:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-01-2014 Skąd: ... |
Cytat: 2021-07-12 19:53:41, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2021-07-12 19:36:40, Kanonier30 napisał(a): PS. Bardzo mnie ciekawi reakcja UEFA na wydarzenia w turnieju. Zwłaszcza te mające miejsce w Wielkiej Brytanii. Jeżeli jakakolwiek reakcja będzie ![]() Polsatnews podawał coś o 30 tyś funtów kary, ale nie słuchałam dalej więc nie wiem czy to wszystko. Ale to bardzo drakońska kara. Oj bardzo... Na waciki nie starczy... #Violujemy
|
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2021-07-13 04:07:49 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
We wschodnim Londynie (a właściwie w UK bez zmian) czyli zboczki cały czas kręcą sie koło dzieci - tęcza, kochajmy lgbt i wibrator z gołym tyłkiem:
"A man dressed in a rainbow monkey costume with his butt exposed and a large dildo hanging between his legs, was part of an event to encourage kids to read. The Redbridge Libraries Summer Reading Challenge left parents confused and outraged after the rainbow monkey man in a buttless suit read to kids, the dildo swinging freely from his genital area." Promocja czytania według neomarksizmu kulturowego to nic innego jak chora patola. Dzieci szkoda, nie dziwne że po takich promocjach potem niektóre czuja sie niebinarne czy dżenderowe. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Kanonier30 | Post #5 Ocena: 0 2021-07-13 16:04:50 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Odniosę się do rasistowskich ekscesów i przemocy ze strony Anglików podczas Euro 2020. Nie tylko podczas finału. Otóż pojawiły się grafiki, jak wyglądałaby drużyna piłkarska Anglii bez tych, co mają korzenie poza Albionem...
Atak na młodych chłopaków o innym kolorze skóry nie poruszył nikogo w rządzie i oprócz standardowych formułek nie wykrztusili z siebie nic. Tymczasem Pani Patel wraz z Rodziną ma nie mniej ciekawą historię imigracyjną, co choćby Saka, którego wzywano do powrotu do Nigerii... ![]() ![]() Zatem, gdyby nie zrządzenie losu, to obecna szefowa Home Office wypasałaby bydło w Ugandzie, jeżeli nie zostałaby w między czasie zeżarta przez hieny lub ustrzelona przez Masajów. Inny prominentny polityk, również będący wcześniej szefem Home Office, a obecnie kierujący NHS, to niejaki Pan Javid. ![]() Podobnie, jak Patel, to 'twarz' rządu Jej Królewskiej Mości. Ważniak Torysów. Zajmuje więc w Londynie ciepłe posady i pozbawia obywatelstwa brytyjskiego, choć równie dobrze mógłby pod Kalkutą zbierać kozie bobki na opał. This is England ! PS. Piszący w sieci fani Anglii powinni wezwać do powrotu nie tylko piłkarzy. Patel do Ugandy... Javid do Pakistanu... Do czego zmierzam. Młodziutkiego Sake można zrównać z podłożem, wylać wiadro pomyj i dać upust rasistowskim emocjom. Anglicy mają wtedy jaja, jak arbuzy. No, ale w wypadku członków rządu HM, to już jajca się kurczą. Stają niemal niewidoczne ze strachu. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 13-07-2021 16:19 ] |
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-07-13 16:41:45 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Nie do końca się z tobą zgodzę to, żeby używać „kolaborantów” do swoich celów jest standardowym angielskim posunięciem a do puki rąbią co pan karze to nie ma ich co karać
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Kanonier30 | Post #7 Ocena: 0 2021-07-13 16:46:08 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
@Jurny Jurek:
' We wschodnim Londynie (a właściwie w UK bez zmian) czyli zboczki cały czas kręcą sie koło dzieci - tęcza, kochajmy lgbt (...) ' Jurek, to co napisałeś to sytuacja żenująca i dowodząca tylko tego, że głupota nie wybiera i dotyka wszystkich. Bez względu na płeć, kolor skóry, pochodzenie etniczne ... . Natomiast zwrot, że zboczki się kręcą - w rozumieniu LGBT - jest niesmaczny. Znamy Twoje zdanie na temat społeczności LGBT. Inaczej mówiąc tych, co nie są hetero. Powiedzmy, że ja jestem gejem. Wyjaśnij proszę, dlaczego uważasz mnie za zboczka, neomarksistę czy cokolwiek przyjdzie Ci do głowy. Przepraszam, ale ten temat zaczyna mnie irytować, bo jest eksploatowany w Polsce do granic możliwości. Kreuje się nienawiść do ludzi czujących inaczej. Czemu Ty uważasz, że ktoś z LGBT jest gorszy... Nie zasługuje na posiadanie prawa do mówienia o tym? Co masz przeciwko tęczy? Znałem kilku facetów, którzy byli gejami czy też bi. Tych wyrostków rzucających w parady równości kamieniami, butelkami, szczynami .... złamaliby na pół bez wysiłku. Akurat w tym przypadku tj praw LGBT, prawa do aborcji, to w Wielkiej Brytanii prawo poszło w dobrym kierunku. W kulturze greckiej, łacińskiej, to nie było przestępstwo albo powód do wstydu. To jest historia, w której Kościół Katolicki wprowadził kilka wieków później własną wizję postrzegania świata. Akurat zawsze będę uważał, że 'oddajmy cesarzowi co cesarskie, a papieżowi - co papieskie' ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 13-07-2021 16:47 ] |
daavid | Post #8 Ocena: 0 2021-07-13 17:09:07 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2021-07-13 16:04:50, Kanonier30 napisał(a): Odniosę się do rasistowskich ekscesów i przemocy ze strony Anglików podczas Euro 2020. Nie tylko podczas finału. Otóż pojawiły się grafiki, jak wyglądałaby drużyna piłkarska Anglii bez tych, co mają korzenie poza Albionem... Atak na młodych chłopaków o innym kolorze skóry nie poruszył nikogo w rządzie i oprócz standardowych formułek nie wykrztusili z siebie nic. Tymczasem Pani Patel wraz z Rodziną ma nie mniej ciekawą historię imigracyjną, co choćby Saka, którego wzywano do powrotu do Nigerii... ![]() ![]() Zatem, gdyby nie zrządzenie losu, to obecna szefowa Home Office wypasałaby bydło w Ugandzie, jeżeli nie zostałaby w między czasie zeżarta przez hieny lub ustrzelona przez Masajów. Inny prominentny polityk, również będący wcześniej szefem Home Office, a obecnie kierujący NHS, to niejaki Pan Javid. ![]() Podobnie, jak Patel, to 'twarz' rządu Jej Królewskiej Mości. Ważniak Torysów. Zajmuje więc w Londynie ciepłe posady i pozbawia obywatelstwa brytyjskiego, choć równie dobrze mógłby pod Kalkutą zbierać kozie bobki na opał. This is England ! PS. Piszący w sieci fani Anglii powinni wezwać do powrotu nie tylko piłkarzy. Patel do Ugandy... Javid do Pakistanu... Do czego zmierzam. Młodziutkiego Sake można zrównać z podłożem, wylać wiadro pomyj i dać upust rasistowskim emocjom. Anglicy mają wtedy jaja, jak arbuzy. No, ale w wypadku członków rządu HM, to już jajca się kurczą. Stają niemal niewidoczne ze strachu. ![]() To chyba nie tak. Ktoś kto jest w USA np. czarnym, niewykształconym człowiekiem, który nie ma ciekawej pracy może spodziewać się, że zostanie odpowiednio ustawiony. Oczywiście w białych rękawiczkach. Dostanie niby szansę, zasiłki, w robocie parytety, ale to nic wielkiego nie zmienia. Jego dzieci będą powielać wzorzec a on będzie się czuł prześladowany. Natomiast człowiek o podobnym wyglądzie zewnętrznym, będący gwiazdą NBA, będzie mega gwiazdą. Jak mu się znudzi to napiszą za niego autobiografię, która sprzeda się za miliony. Jak spadnie helikopter razem z nim to płakać będzie cały naród, łącznie z ludźmi w białych kołnierzykach. Jego dzieci będą miały lepszy start. Do tego jak zaproponowano pomieszanie dzieci w szkołach, tak by jedne nie były z czarnymi a drugie z białymi to do czego doszło? Bogaci biali wysyłają dzieci do szkół dla bogatych. Czarnoskóre biedota chodzi do szkół razem z białą patologią. Podobnie jest w UK. [ Ostatnio edytowany przez: daavid 13-07-2021 17:10 ] |
Kanonier30 | Post #9 Ocena: 0 2021-07-13 17:16:46 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
@daavid...sorry, ale porównywanie USA do Europy do wielkie nieporozumienie.
Zupełnie inny sytem regulacji społecznych. Innego rodzaju podziały rasowe. |
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2021-07-13 18:09:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Kanonier30
Czym innym jest LGBT, a czym innym jest być gejem. Należy rozróżnić te dwa, jakże różne, pojęcia. Ty wrzuciłeś wszystko do jednego worka i jak ktoś się nie łapie na hetero to już musi być LGBT, a tak nie jest. A teraz przykład z życia prywatnego, choć bycie nie hetero jest dla mnie zupełnie obcym i nieznanym doświadczeniem, to mam znajomych nieheteroseksualnych. Wierz mi, tak jak mnie daleko do takiej orientacji, tak im daleko do LGBT. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|