Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości o co ostatecznie chodzi błyskawicom to właśnie powinien przestać je mieć.
Link

Str 107 z 169 |
|
---|---|
SweetLiar | Post #1 Ocena: 0 2021-07-04 18:50:31 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Wkrótce aborcja może być legalna bez podania przyczyny do końca trwania ciąży.
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości o co ostatecznie chodzi błyskawicom to właśnie powinien przestać je mieć. Link ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2021-07-10 10:02:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Duńska rodzina, mieszkająca w Anglii, została zaatakowana przez angielskich pseudo-kibiców po półfinale ME. 40 napastników zauważyło duńskie koszulki w autobusie i wdarli się do niego. Matka (Angielka) i 9-letni syn uciekli na II poziom autobusu.
"Widziałam jak napastnicy pobili mojego męża i cudownego pasażera, który chciał nas bronić. Policja musi zadbać o włoskich kibiców, którzy zjawią się w niedzielę!" 😡 Via: Evening Standard, tłumaczenie: Footgol Tv ![]() 40 chlopa na rodzine, ciekawe gdzue jest sol campbell straszacy zabijaniem kibicow w PL podczas euro2012. I to straszyl w bbc.. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
daavid | Post #3 Ocena: 0 2021-07-10 11:49:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Prawdopodobnie nasi piłkarze dla naszego dobra nie wyszli z grypy bo jak inaczej wytłumaczyć tak słabą postawę?
![]() [ Ostatnio edytowany przez: daavid 10-07-2021 11:49 ] |
andypolo | Post #4 Ocena: 0 2021-07-10 14:01:13 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat: 2021-07-10 11:49:33, daavid napisał(a): Prawdopodobnie nasi piłkarze dla naszego dobra nie wyszli z grypy bo jak inaczej wytłumaczyć tak słabą postawę? ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>daavid</i> 10-07-2021 11:49 ] Ja też uważam, że grypa była powodem tak słabej gry polskiej reprezentacji. |
daavid | Post #5 Ocena: 0 2021-07-10 15:23:15 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Oj tam. Dlaczego edytować można tylko przez godzinę?
[ Ostatnio edytowany przez: daavid 10-07-2021 16:01 ] |
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2021-07-10 19:12:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Bezstresowe wychowanie czy "ganga style" wśród młodzieży? To nie tylko Londyn ma problem:
![]() Przypomniało mi sie, jak pewien ojkofob tutaj przekonywał mnie, że 95% statystyk dla Londynu to posiadanie. A statystyki mowily - z 12.000 4.400 to użycie. Ale i tak 4.400 z 12k to było 95%. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2021-07-10 20:28:21 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Duńczycy uczulają Włochów, by ci mieli oczy dookoła głowy i uważali na siebie
Na światło dzienne wychodzą kolejne skandaliczne zachowania angielskich kibiców, tym razem miały one miejsce po zakończeniu spotkania Jeszcze w trakcie spotkania Anglicy wyzywali i opluwali młodych kibiców Danii, agresja przeniosła się również poza Wembley Anglicy próbowali ukraść flagę kobiecie, ciągnęli ją za włosy. Uderzyli także mężczyznę, który na mecz przyszedł z dzieckiem Sporo Anglików dostało bilety w sektorach zajmowanych przez Duńczyków, gdzie cały czas próbowali prowokować przyjezdnych Źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-07-11 11:40:00 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Znowu rozterka gdzie
![]() Szerokim echem w Anglii odbiła się miła sytuacja, do której doszło po środowym meczu z Danią. Przed zejściem do szatni piłkarz Mason Mount podarował swoją koszulkę siedzącej na trybunach dziesięcioletniej Belle która była jednym z ponad 60.000 widzów, którzy na Wembley oglądali mecz Anglii z Danią. Po spotkaniu wypatrzył ją Mason Mount, który postanowił oddać jej swoją koszulkę. Kamery nagrały reakcję dziewczynki, która zwyczajnie rozkleiła się przyjmując prezent od piłkarza. Filmik błyskawicznie stał się hitem. Belle od tamtej pory... była już gościem kilku programów telewizyjnych. Do swojego studia zapraszają ją największe brytyjskie kanały, ale rośnie również grono "hejterów" rudowłosej dziewczynki. Na profilach Chelsea i Masona Mounta zaroiło się od komentarzy rodziców, którzy uważają, że to ich dzieci bardziej zasłużył na koszulkę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 11-07-2021 12:06 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2021-07-11 12:00:07 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Do tego wszysty dodać należy to, co pokazywały telewizję transmitujące mecz. I tu zdecydowanie należy potępić zachowanie kibiców podczas odgrywania hymnu przeciwnika. No dzentemeny pokazały gut manier na haj lewelu.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Kanonier30 | Post #10 Ocena: 0 2021-07-11 13:54:09 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
W kontekście opowieści przytoczonych przez Kolegów powyżej, to jedynym sposobem na zabezpieczenie się przed nożownikami jest posiadanie wyposażenia ochronnego. Proponuję więc coś z mojej kolekcji - szabla kawalerii wzór 34
![]() Zaś co do ogółu Anglików (nie włączam Szkotów, Walijczyków, Irlandczyków), to zwyczajna hołota. Brak szacunku do jakiejkolwiek innej nacji. Brak respektu podczas odgrywania hymnów narodowych. To jest pokaz nienawiści i dyskryminacji w chyba najbardziej dosadnym wydaniu. |