MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PRZEGNIŁA BRYTANIA

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 102 z 169 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 101 | 102 | 103 ... 167 | 168 | 169 ] - Skocz do strony

Str 102 z 169

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Blamestorm

Post #1 Ocena: 0

2021-05-02 23:53:58 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Przeciez Cie pytala na ktorych ma sie skupiac,to jej nie chcialas powiedziec.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gwontownik

Post #2 Ocena: 0

2021-05-03 00:00:19 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2021-05-02 23:53:58, Blamestorm napisał(a):
Przeciez Cie pytala na ktorych ma sie skupiac,to jej nie chcialas powiedziec.

I Ty też nie potrafisz zrozumieć kompletnej wypowiedzi? Tego właśnie się spodziewałem!
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #3 Ocena: +1

2021-05-03 00:04:00 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Ale to Ty masz pretensje do PZMG ze nie potrafi przewidziec co ty sobie tam w glowie wymysliles. Ona cie pytala. Tez podczytuje bo jestem ciekawa. Robisz jakas tajemnice a potem nie podoba Ci sie jak dziewczyna zrobi wlasny research. 😅

To powiedz jakie cechy masz na mysli, nikt nie bedzie musial czytac z fusow.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #4 Ocena: 0

2021-05-03 07:00:34 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2021-05-03 00:04:00, Blamestorm napisał(a):
Ale to Ty masz pretensje do PZMG ze nie potrafi przewidziec co ty sobie tam w glowie wymysliles. Ona cie pytala. Tez podczytuje bo jestem ciekawa. Robisz jakas tajemnice a potem nie podoba Ci sie jak dziewczyna zrobi wlasny research. 😅

To powiedz jakie cechy masz na mysli, nikt nie bedzie musial czytac z fusow.
az żal się wypowiadać. Napisałem gwałciciel jedno zdanie które w oderwaniu od reszty wypowiedzi ma zupełnie inne znaczenie.
Mistrzowie manipulacji
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

kalimera1959

Post #5 Ocena: 0

2021-05-03 23:48:57 (4 lata temu)

kalimera1959

Mężczyzna

Z nami od: 14-10-2010

chcialem tu wrzucic film z youtoob, "Wspanialy Swiat" , ale widocznie za cienki jestem.

Opinia moderatora: Poprawiony link sqlserver

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #6 Ocena: 0

2021-05-12 06:36:07 (4 lata temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2015

Dla krolowej bardzo waznym tematem jest zakaz "conversion therapy", do tego stopnia ze zobowiazala rzad to predkiego przyjecia prawa ktore takie praktyki uczyni nielegalnymi.
Wspaniala sprawa, celebracja tolerancji i walki z brakiem tolerancji (zwlaszcza ze te terapie nie sa obowiazkowe, tak jak te organizowane kiedys przez panstwo, ktorej beneficjentem byl na ten przyklad Alan Turing).

Link do BBC

a tam juz niezly hardcore

"UK director Peter Lynas said ministry leaders could be "at risk of arrest" for encouraging young people to remain chaste until marriage. He suggested it could criminalise supportive prayer for someone who asked for help dealing with same-sex attraction they wished to resist."

Mam nadzieje ze przy nastepnej szczepionce bedzie wszczepiany mikrofon (zasilany bateria przymocowana do plecow w formie garba) ktory nagra kto i za co sie modli i zawiadomi predko i skutecznie odpowienie sluzby.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-05-12 06:49:19 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

to akurat popieram , tak jak nie powinno sie dawać mały dzieciom dostępu do farmakologicznej ingerencji w swoje ciało tak nie powinno się próbować leczyć osób o orientacji homoseksualnej. To co teraz koledzy muzułmanie nie będą mogli zepchnąć z budynku swojego homolegi w ramach naprawczych czy powołają się na case wyższości prawa szariatu nad prawem starszej pani
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #8 Ocena: 0

2021-05-12 07:01:41 (4 lata temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Ja popieram bycie fair i stosowanie "my body my choice". Czy nastepnym krokiem bedzie zakazanie weight wachters bo komus nie udalo sie schudnac.

A ten fragment :

"UK director Peter Lynas said ministry leaders could be "at risk of arrest" for encouraging young people to remain chaste until marriage."

to idzie w strone "kazdy nalezy do kazdego" z "nowego wspanialego swiata".

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2021-05-12 07:15:32 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

czy jak ogłoszę ze moja pleć to złodziej, to czy policja nie popełni przestępstwa próbując zatrzymać mnie za jakieś przestępstwo
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

admiralbibol

Post #10 Ocena: 0

2021-05-14 07:09:14 (4 lata temu)

admiralbibol

Mężczyzna

Degrengolada idzie w najlepsze.
Okazuje sie teraz ze wystarczy skrzyknac odpowiednio duzo ludzi i zasady prawa juz nie obowiazuja.

Link

Do góry stronyOffline

Strona 102 z 169 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 101 | 102 | 103 ... 167 | 168 | 169 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,