Cytat:
2017-05-08 08:16:17, tyniek napisał(a):
Dziwnym trafem nie skomentowałeś faktu, że w elektoracie Le Pen znajdowali się lewacy i trockiści. Okólnik z Nowogrodzkiej zabraniał, czy osobista chęć rozpirzenia EU?
Tak czy owak, ja w przeciwieństwie do Ciebie chciałbym pobierać emeryturę w złotych, a nie w rublach....
To moze ja odpowiem - wybierali z dwojga zlego i woleli poprzytulac sie z prawakami niz z liberalami pokroju naszej Nowoczesnej.
Jak uwazasz, ze Macron powstrzyma Rosje przed agresja na Polske ktora w obecnej sytuacji w ogole nam nie grozi - to chyba cie jeszcze trzyma nadmiar karkowki po majowkach.
Cytat:
2017-05-08 09:12:09, tyniek napisał(a):
Dziękuję panowie, serdecznie dziękuję.
Dawno się tak nie uśmiałem.
Tekst o wpływie seksu ze starszą partnerką na stan umysłu po prostu wspaniały....
Tak się zastanawiam, czy w Polsce są dostępne w sprzedaży lodówki bez Tuska w środku?
Juz widze te wasze blade smiechy, gdyby prezydentem zostal Duda ktorego w wieku 15 lat uwiodla 40 letnia baba. Smiech mielibyscie na nastepne lata. No ale to nie opcja pisowska wiec jest wporzasiu. W Norwegii jakas babe wszadzono na wiele lat do wiezienia za seks z uczniem, we Francji to droga do kariery.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..