Str 50 z 72 |
|
---|---|
admiralbibol | Post #1 Ocena: 0 2021-03-04 12:11:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Chodzilo o to azeby wciagnac pod zyrandol te komunistke ktorej nawet w stanach by nie wybrali.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-03-04 12:19:47 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
będą go w plastikowej trumnie pokazywać a do polowy kadencji musi dojechać, bo gdy ustąpi po połowie to władze przejmuje jego następca, wcześniej musza być ogłoszone ponowne wybory.
Od początku się mówiło ze Kamala ma być najdłużej urzędującym prezydentem bo dwie i pól kadencji, dwa lata to dobry moment żeby przygotować świetna kampanie na pełne cztery lata. Zresztą nie bez przyczyny nie odstępuje go nawet na pól kroku moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2021-03-04 12:33:21 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
No ale trzeba przyznać, że Dżoł pogroził gubernatorom znoszącym maski i lockdowny. Oczywiście argumentem o zabijaniu sam już zrzucając bomby w Syrii (aczkolwiek słusznie, uderzenie odwetowe). Ale takie podqfienie saudów to sie może demokratom odbić czkawką, to najwiekszy sojusznik w regionie. No z Persami sie przeciw juesej raczej nie połączą ale za to pójdą macać się z chińczykami i nie będzie im przeszkadzać ludobójstwo ujgurów.
A jak tam 500+, tzn.covidowe i zasiłki dla bezrobotnych/biednych? Gdzies widziałem, że nawet co do zgodnosci prawnej watpliwosci mieli niektorzy demokraci, dano do analiz prawnych a przeciw prócz wszystkich republikanów głosowało też dwóch niepisowców o demokratów. No ale nazwijmy zasiłek inaczej i już nie śmierdzi i już dobry jest. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 04-03-2021 12:36 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2021-03-08 18:23:33 (4 lata temu) |
Coś nie ma wieści z usa, Dżoł daje radę? Bo 40ileś dni nie przemawiał do narodu. Ale ja nie do końca o tym a raczej o planach likwidacji stypendiów studenckich. Nie dlatego, że nie ma szmalu ale sa rasistowskie. Najwiecej stypendystów jest białych, potem żółtych i latino a gdzieś tam na końcu..no to po demokracku ciach biedni studenci utrwalający rashistoskie stereotypy.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2021-03-09 11:29:50 (4 lata temu) |
Ja myślę, że kamala już odlicza dni. Moim zdaniem trump miał rację mówiąc, że szprycowali go na potrzeby kampanii bo prawda wygląda tak:
Dżoł w formie "If Trump did this CNN would have a medical doctor on talking about dementia." I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2021-03-09 11:49:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
ostatnio widzialem jakies jego wystapienie w tv gdzie zapomnial na chwile gdzie jest i nagle rzucil tekstem "co ja tutaj robie" calkiem powaznie nikt sie nie smial na pewno
znalazlem : P "During a visit to Houston, Texas Joe Biden appeared confused while giving a speech as he made a number of mistakes. The 46th US President asked "what am I doing here" during the speech and admitted that he was losing track." [ Ostatnio edytowany przez: cris82 09-03-2021 11:51 ] |
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2021-03-09 12:11:27 (4 lata temu) |
Ktoś wyłączył Bidenowi telekonferencje kiedy postanowił odpowiadać na pytania!
widać to w 4:35 Biden jako drugi prezydent od 77 roku w ciągu 42 dni nie wystąpił na żadnej konferencji publicznej plus demokraci próbują odebrać mu możliwość używania "nuklearnej walizeczki". moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2021-03-09 12:17:06 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
w pl przynajmniej jak ktos glosuje na pis to wiadomo ze glosuje na kaczora
a w usa na kogo glosowali amerykanie...byle nie na trumpa? : )) |
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-03-09 12:59:12 (4 lata temu) |
w Polce było bardzo podobnie, wiele osób glosowało przeciwko Kaczyńskiemu tak naprawdę opierając się na narracji stworzonej przez opozycje. Dlatego w sejmie jest Czazasty, Budka, Nitras czy Scheuring-Wielgus
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2021-03-09 12:59:58 (4 lata temu) |
Ta, audyt w GA stwierdził, że nie wiedza skad wzieło sie 400k głosów korespondencyjnych ale nie ma znaczenia bo juz po wyborach. Myślałem, źe to tylko możliwe w suskolandzie..
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|