https://youtu.be/lIgEhqpWZLg
Str 44 z 72 |
|
---|---|
Gwontownik | Post #1 Ocena: 0 2021-01-30 12:17:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
A tak wyglada sytuacja widziana oczami Polaka, dziennikarza mieszkającego w USA
https://youtu.be/lIgEhqpWZLg Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2021-02-02 15:37:57 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Dżoł Bajden wyraża chęć na podjęcie z niemcami rozmów na temat dokończenia nord stream 2 czyli zniesienia sankcji na niemiecko-rosyjską rurę przyjaźni. Te sankcje nałożył rzekomy przyjaciel putina Trump, który rzekomo był finansowany przez putina by wygrać wybory a Dżoł Bajden to rzekomo prawdziwy przyjaciel Polski.
Przypominam, że po zakończeniu nord stream 2 niemcy będą całkowicie niezależne od rurociągu jamalskiego a putin może go wtedy całkowicie zakręcić, co bezpośrednio odetnie Polskę oraz Białoruś, Ukrainę, Czechy i Węgry (rura "Przyjaźń" z jamalskiego). Nie dość, że będą karmić reżim putina to dadzą mu potężne narzędzie do szantażu politycznego i ekonomicznego. Oczywiście zakręcić nie musi, może sprawić by Polska płacąca dzięki tuskowi i pawlakowi najwięcej będzie płacić jeszcze więcej. No i mamy przestrzegać solidarności unioeuropejskiej i przestrzegać sankcji nałożonych przez unię i zamknąć swój eksport na wschód w imię "wartości europejskich", których putin nie przestrzega. Ba, on zabija opozycjonistów i krytykujących go dziennikarzy co niemcom nie przeszkadza i podobnie jak ze złamaniem unioeuropejskiego prawa o ochronie granic zewnętrznych mogą sobie spokojnie łamać sankcje nałożone przez unię. A we wszystkim pomoże strażnik demokracji Dżoł. God bless Dżoł, pszyjaciela demokracji i wroga putina. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-02-02 16:29:48 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Jak to było
Proletariusze wszystkich krajów, łączcie się! moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
daavid | Post #4 Ocena: 0 2021-02-03 02:27:43 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
|
Gwontownik | Post #5 Ocena: 0 2021-02-03 07:46:41 (4 lata temu) |
Napisałem dwa tygodnie temu, a nie jestem jego sekretarzem, ani jego planów nie znam.
Cytat: 2021-01-23 14:23:58, Gwontownik napisał(a): Czyli współzawodnictwo np w rzucie dyskiem, nie będzie rozdzielone dla dyskobolistów i dyskobolistek? Czy może, kiedy facet poczuje się nagle kobietą to wystartuje współzawodnicząc z nimi właśnie? Trzeba to szybko wprowadzać, aby na zaległą olimpiadę 2020 zdążyć! A co z pozostałymi, ponad czterdziestoma, płciami? Będą dyskryminowane? [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 03-02-2021 07:52 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-02-03 08:28:21 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
sport sportem, są nawet w niektórych dyscyplinach wagi, które jeszcze bardziej dyskryminują, poza tym sport jest dla pospólstwa i rządzi się innymi (gorszymi ) prawami
Ja widzę ogromny problem do rozwiązana na poziomie wysoko osadzonej sztuki, nie można dzielić oskarow na te za role męskie i żeńskie bo to jest dopiero dyskryminacja Jak można dać komuś nagrodę za to ze grał dobrze kobietę i czy zawsze musi to być kobieta moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
daavid | Post #7 Ocena: 0 2021-02-03 11:41:32 (4 lata temu) |
Gdzieś słyszałem o facecie co czuje się babą i chce występować w żeńskim rugby. Pomijam, że nie wiem po co komu żeńskie rugby, ale jak jakieś kobiety lubią rozbijać sobie głowy to droga wolna. Ciekaw jestem czy jak będzie więcej takich przypadków to będą mogły nie używać żeńskich hormonów bo chyba one siły nie dodają i będzie można korzystać z tego co kiedyś produkowały męskie jądra?
|
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2021-02-03 12:21:56 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Wy się pierdołami zajmujecie, tymczasem ceo of america grejt again koncentruje lotniskowce w rejonie dalekiego wschodu:
![]() A tu bazy w rejonie: ![]() Mnie sie wydaje, że wojna jest nieunikniona, gdy dżoł zasiłkami zrujnuje american dżrim to dojcie do starcia. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2021-02-03 12:57:08 (4 lata temu) |
Chiny są wrogiem USA dopóki ich rezerwy USD są w stanie zrujnować Stany.
SQLSERVER Akurat podział w sportach siłowych na kategorie wagowe ma sens. Ttufno aby rywalizował 50 kilogramowy człowiek z trzy razy cięższym zmagając się z tym samym ciężarem. To tak jakbyś zapaśnika sumo na konia wsadził i liczył na wygraną. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #10 Ocena: 0 2021-02-03 13:00:17 (4 lata temu) |
No tak, dzieje się to o czy wcześniej mówiłem. Zrobią coś dla swojego pospólstwa i tak żeby ludzie mieli się czym zajmować, czy np. prawa ludziom którzy mają problemy z tym kim są a sami będą robić to co muszą i to co robił Trump. Na moje pójdą nawet dalej bo sytuacja jest rozwojowa. Żadnego resetu z Chinami nie będzie.
|