MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Clinton czy Trump?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 27 z 72 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 70 | 71 | 72 ] - Skocz do strony

Str 27 z 72

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2020-11-15 17:35:14 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2020-11-15 16:10:14, daavid napisał(a):
Ale pytam konkretnie. Widziałeś antife, czy słyszałeś tylko o tym w portalach typu psychistryk24?

Tak np.wyglądają amerykańscy bojownicy o wolność

Obrazek

Używają takich metod:

Obrazek

A to tylko jeden z przykładów:

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/portland-protests-trump-supporter-killing-michael-forest-reinoehl-aaron-jay-danielson-a9704296.html

Masz swój psychiatryk24, ja wiem że można być zaślepionym tylko w jedną strone i na ulicach UK widzieć tylko nazi skinów co bijo - ale nie usprawiedliwia to braków w wiedzy.

Komentarz stanisławskiego pominę, od czasu gdy był przekonany, że Jaruzelski zasługiwał na śmierć bardzo sie zmienił. I teraz śmiechy bo rasizm w PL jest straszny - napastowany klaun z gw poszedł na marsz niepodległości (65.000 nazistów) i muzina nic sie nie stało.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stanislawski

Post #2 Ocena: 0

2020-11-15 17:44:30 (5 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

"Komentarz stanisławskiego pominę" - tzn. nie pominę...

---

Ja się nic nie zmieniłem. Dla mnie wszelcy ekstremiści, czy to z lewej, czy z prawej; czy z lewej mówiący o sobie, że są z prawej strony - nadają się na śmietnik. Bez litości ze względu na trudne dzieciństwo, praprapradziadków niewolników, płeć, upodobania seksualne, religię itd.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: 0

2020-11-15 18:27:17 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Przecież pominąłem i się do niego nie odniosłem tylko do dorobku.

I pełna zgoda - wszelcy ekstremiści są do potępienia. Dlatego edukuje, że prócz godnych potepienia nazi skinów, chłopców nacjololo co stworzyliby lechickie imperium bez żadnego muzułmanina po lewusów z antify i podpalaczy kościoła. Nie raz czy dwa o tym pisałem - a nawet sprzeciwiałem się uogólnianiu ,,czarny - głupszy biały - madry wynalazca" bo takie szufladkowanie uwazam za co najmniej poczatek skrajności.

Cieszy mnie, że się nie zmieniłeś więc tym bardziej nie rozumiem twojego poprzedniego postu. Ani na temat, ani o potepieniu ekstremy. Taki jesteś obiektywny to mogłeś davidowi wytłumaczyć kto roz*** Hamburg podczas G-20 a nie robić śmieszne wstawki. Chyba nie jest nic złego w przypominaniu życiorysów ekstremistów z czasów PRL pielęgnujących totalitaryzm? Czy to może fajni ludzie co kiedys zbłądzili?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

daavid

Post #4 Ocena: 0

2020-11-15 19:21:39 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Oj, sorry następnym razem pojadę na szczyt G20 to może w końcu spotkań legendarną Antife i na swojej skórze przekonam się co gorsze: antyfaszyści, których szukać trzeba ze świecą, czy nazi kibole, których spotkać można wszędzie.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2020-11-15 19:30:33 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

"antifa - antyfaszysci " *CRAZY*haha niezle klapy masz na oczach ziom ta nienawisc do pisu odbija sie na tobie haha antyfaszyci chyba terrorysci to b6m sie zgodzil zartownis...

stanislawski bardzo trafny komentarz z tymi oszolomami po prawej i lewej stronie to tylko do dolu z wapnem

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 15-11-2020 19:31 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2020-11-15 19:33:17 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Ojej, u mnie ich nie ma.

Kibiców spotkasz na meczu czy w knajpie w trakcie meczu, nazistów na legalnym marszu w Berlinie w rocznice urodzin hessa czy adolfa, antifę na marszu narodowców, narodowców na marszu lewakòw (tak sobie mają w zwyczaju przeszkadzać). Na codzień ich nie widać, chodza do pracy, szkoly albo ćpaja w squatach.

U ciebie rozumiem nazi kibole chodza pod oknem lol? Gdzie mieszkasz w uk, z checia ich zobacze bo u mnie nie widać, nawet w dzień meczu nie ma NIKOGO ze swastyką.

I na szczyt G20 nie jedź, boisz się przemocy nazistowskiej a powiem ci, że antifa stosuje te same metody co nazisci przed przejeciem wladzy - palki, koktajle mołotowa a w usa gnaty. Obawiam się, że w porównaniu z nazi kibolami spod twojego domu to o wiele bardziej niebezpieczne.

A na szczyt g20 to weź 3 dni urlopu i ogień, to jest twoja pokojowa i tolerancyjna lewica - na codzień grzeczne ćpunki ale w grupie roz.. miasto.

https://www.dw.com/en/hamburg-g20-riot-damages-run-into-millions/a-39745157

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 15-11-2020 19:38 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #7 Ocena: 0

2020-11-15 21:55:11 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

U mnie w UK faktycznie jakoś ich nie widać. No ale taka dzielnica, że trudno nawet o rudego Anglika. Za to w pl, tam gdzie się wychowałem to pełno tego dziadostwa.
Dokładnie ta banda oprychów: https://wiadomosci.wp.pl/polscy-neonazisci-rozpracowani-club-28-i-fani-hitlera-6575110538922976a

Tym razem redaktor gazety nie przesadza. To groźne typy. Pół miasta ich niestety poznało.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #8 Ocena: 0

2020-11-15 22:49:12 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

A to zmienia pistać rzeczy. Czyli nieprawdą są ,,nazi kibole, których spotkać można wszędzie". Widzisz, nie masz się czego bać a tym narodowym socjalistom dobrze i długiego gnicia w pudle. Tak jak i temu bandycie z nieistniejącej antify bo u ciebie w miescie nie ma.

,,Tym razem redaktor gazety nie przesadza" - sugerujesz, że przesadzają? Bo ja tak, oczywiście niektórzy.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 15-11-2020 22:50 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: 0

2020-11-25 15:39:30 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Dżoł Bajden już pomału rozpoczął proces przejęcia administracji i oczywiście wiemy, kto będzie sekretarzem stanu. To mający polskie korzenie gość, który tak oto opowiedział historię swojej polskości swojemu wykształconemu elektoratowi:

,,"Mój zmarły ojczym, Samuel Pisar, był jednym z 900 dzieci w swojej szkole w Białymstoku w Polsce, ale jedynym, które przetrwało Holokaust po spędzeniu czterech lat w obozach koncentracyjnych - wspominał Blinken.

Przyszły sekretarz stanu opowiedział, jak Pisar, ukrywając się w lesie pod koniec wojny, usłyszał odgłos czołgu. Okazało się, że był to czołg amerykański. Pisar wybiegł przed niego. Z maszyny wyłonił się - jak opowiadał Blinken - czarnoskóry żołnierz, a Pisar miał wypowiedzieć jedyne trzy słowa po angielsku, których nauczyła go matka: "God bless America" (Boże, pobłogosław Amerykę)."

Prawda, że urocza bajeczka? Uwaga - to bedzie jedna z najbardziej wpływowych osób w juesej. Polityka to taka dziedzina kłamania w której trzeba zachować chociaż pozory prawdy. Te amerykańskie czołgi w lesie pod Auschwitz i god bless america to jest jednak level hard. A to, że w w Białymstoku przed wojną matki uczyły dzieci angielskiego i to tylko god bless america to jest podobne do opowieści Wałęsy.

A poza tym czekam na zaprzysiężenie i spełnienie żądań terrorystów z blm.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 25-11-2020 15:43 ]

Do góry stronyOffline

malben1

Post #10 Ocena: 0

2021-01-04 20:46:47 (5 lat temu)

malben1

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Cytat:

2020-11-09 10:08:22, stanislawski napisał(a):
Ale wy tak naprawdę wierzycie, że Trump jeszcze ocaleje? Nadzieja umiera ostatnia?

TRU(m)P - czyli skomlenie desperata... (bez cenzury):

https://www.youtube.com/watch?v=AW_Bdf_jGaA [:-}
Pamietajcie! Nikt nie da Wam tyle ile ja Wam moge obiecac...

Do góry stronyOffline

Strona 27 z 72 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 70 | 71 | 72 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,