MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zamachy terrorystyczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 30 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 29 | 30 | 31 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

Str 30 z 73

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2016-07-27 18:11:32 (9 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2016-07-27 15:14:46, Severance_ napisał(a):
Cytat:

2016-07-27 14:01:37, zuczek2246 napisał(a):
Właśnie przełączam po CNN , BBC World News , EuroNews , po polskich TVN , TVP i polskich stronach internetowych i nic nie było i nie ma.

Zrozumiale, Polska zyje ŚDM.

Podobalo mi sie wystapienie Legutko i przypomnialo mi jedna z wczorajszych wypowiedzi..:

Cytat:

2016-07-26 20:34:48, SweetLiar napisał(a):

A tak na serio, nie dość że nie musimy powielać błędów Europy Zachodniej to wiecej, powinniśmy się na ich błędach uczyć. Mnie to nawet szkoda tej Merkelowej, może i jestem naiwna, ale może ona chciała tak po chrześcijańsku i po ludzku tym ludziom pomóc. W najgorszych koszmarach nie wyśniła okropnych konsekwencji o czym może świadczyć jej milczenie jeszcze długo po wystąpieniu Obamy. A to dopiero niestety początek tego co nas czeka bo takich samotnych wilków nikt nie wie ile jest w Europie.

Ciekawe jakby to wszystko wygladalo dzisiaj gdyby Niemcy otworzyly rynek dla emigrantow z Polski w 2004. Mozna zalozyc, ze az tylu Polakow nie skonczyloby w UK i Norwegii. Polacy pracowaliby w Niemczech bez potrzeby przenoszenia calych rodzin, niz demograficzny nie bylby problemem tak dla Niemcow jak i dla Polakow, Polska nie musialaby przymykac oka na emigrantow zarobkowych z Ukrainy, a Niemcy udawac, ze z tym sciaganiem uchodzcow chodzilo tylko o akcje humanitarne, a nie o to, ze spoleczenstwa zachodniej Europy sie po prostu starzeja.

Do tego wszystkiego okazuje sie, ze niektore kraje Europy wschodniej robia niezla kase na wysylaniu broni na Bliski Wschod; raport
wylicza, ze Czechy, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Montenegro, Slovakia, Serbia i Rumunia od zaostrzenia konfliktu w 2012 wyslaly na Bliski Wschod bron warta cirka 1.2 biliona Euro.
Dodajmy do tego najwiekszych handlarzy bronia Amerykanow, a pozniej GB i Francje (!) i chyba nie ma sie co dziwic, ze gdzies ta bron trzeba zdetonowac! :-8

Dodaj do tego Belgię i Holandję. co prawda tylko broń ręczna maszynowa, ale też idą tego całe kontenery dla szejka kolekcjionera.
Cisus mam sklerozę, zapomniałem jego nazwiska, ale jak ktoś śledzi kontakty i wizyty Melker, to wyłuszczy częstego gościa.
Szejk ma słabość do broni, kolekcjionersko kupuje całę kontenery, i ma cholernego pecha, ciągle dzieś mu ona ginie u wybrzeży afryki wschodniej i morza martwego.

Ale najważniejsza wiadomość jest taka że jeszcze jakieś 5 lat temu, miasta oparte na "zbrojeniówce" były przygotowywane do ogromnego bezrobocia, bo cały biznes w mieście oparty jest na dochodach z tych fabryk, Podobna sytuacja jak Huta Katowice, czy Nowa Huta koło Krakowa.
gdy brakło dochodu, to ludzie przestali kupować i korzystać z usług... nie mówiąc o samej firmie... Ale szejk uratował *YAHOO* A melker mu pogratulowała i zwróciła nie raz uwagę że niemiecka zbrojeniówka też może mu dać co nieco radosci do kolekcji.

Jak ktoś ma wątpliwości to użyć google, mnie się nie chce, ale wiem ze źródeł end off user że niemieckie Gx choć coraz bardzie popularne jak Toyota w Iraku, to coraz bardziej zawodne i woleli by kupować Chińskie "kałachy" gdyby tylko byli wstanie tyle produkować.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Googhaz

Post #2 Ocena: 0

2016-07-27 18:29:41 (9 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-02-2016

Dla tych wszystkich, którzy uwazają, że nie ma zagrozenia ze strony radykalnego islamu proponuje posłuchać listy zamachów z ostatnich kilkudziesieciu dni. Jezeli nie widzicie rosnacego zagrozenia to wypada tylko wspolczuc braku instynktu samozachowawczego.

Newt Gingrich na konwencji republikanów od 1:52

Teraz poprosze wszystkich lewaków, którzy tak jak Kijowski uwazają ze wieksze zagrozenie jest ze strony Chrzescijan, zeby zrobili podobna liste zamachow z ostatnich dni popelnionych przez nie-islamistow.

Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. - Baptiste Beaulieu

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2016-07-27 18:34:21 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2016-07-27 18:52:42 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2016-07-27 18:34:21, mancun napisał(a):

To TY i reszta Tobie podobnych trolli usilujecie narzucic swoja wersje patriotyzmu wszystkim innym.

Prosze o podanie przykladu narzucania mojej wersji patriotyzmu ,,wszystkim innym''.

Przy okazji te dane o preferencjach Polek na swoich partnerow (,,chetniej wybieraja nie-Polakow'').

Do tego jakis cytacik gdzie szerze nienawisc do odmiennosci.

I wszystko bedzie prostsze, nie bedzie demagogii, krzykow, ahoechow, zaczepek, tepych lbow, prawdziwych polakow i innego smiecenia.

Pomoge i pocytuje sam siebie:

,,Ciezarowka zabic 80 ludzi, jestem zwolennikiem ogeaniczenia dostepu do samochodow ciezarowych.

Sprawca nazywal sie - uwaga duze zaskoczenie - Mohamed Lahouaiej. Bron Boze tego ataku nie laczyc z islamem. ''

,,Dziwi kogos konsekwencja z jaka UK broni swojej polityki migracyjnej jak i wjazdu w Calais? Chyba dzieki temu zawdzieczamy w miare spokojne zakupy w zatloczonych centrach handlowych. ''

,,Ci bezbronni ludzie swietowali jedna rzez i stali sie ofiarami kolejnej. Mysle, ze ten bydlak wybral to nieprzypadkowo ''

,,,,Wskutek śledztwa w oparciu o DNA zidentyfikowano sprawców, trzech Turków i Marokańczyka. Dwóch miało trzynaście lat, pozostali piętnaście i siedemnaście. Najstarszy ze sprawców wcześniej odsiadywał wyrok za gwałt na synu podoficera żandarmerii. W trakcie przesłuchań Turek wyjaśniał, że napadł na dziewczynę, bo była Francuzką, a one są dla niego z definicji prostytutkami."

Asymilacja po francusku - my CI zasilki a ty gwaltu-gwaltu. Jakby kto pytal to Te cholerne katoliki i buk.''

,,Ten z pociagu krzyczal ,,Allah Akbar" ale przeciez nie mozna tego laczyc z islamem. A jakis polityk niemieckich zielonych jest oburzona na brutalnosc policji - przeciez jak sie atakuje policjantow siekiera to powinien byc tylko mandacik. To jest proszenie o radykalizacje spoleczenstwa, taka mowa nienawisci w druga strone.

A Holland, prezio Francji znowu podkreslil, ze Francja po ostatnim zamachu wyjdzie z niego jeszccze silniejsza. Jeszcze z 5-6 zamachow i 400 ofiar a stanie sie prawdziwym imperium.''

,,Paniusia nie byla nadgorliwa, tylko sluzby. Mogla zaalarmowac o bialym, katolickim ekstremiscie, z krzyzykiem Na szyi i klapkavh Kubota. Wybrala mimo wszystko kogos innego, bardziej pasujacego do terroryzmu jedynej pokojowej religii. Sluzby niezwlocznie po sprawdzeniu powinny go puscic, ormianie w koncu to nie wahabici. ''

Itd itp. W miedzyczasie jako Czesio bronilem zydow przed szerzeniem kawalow o nich (dyskryminacja), w miedzyczasie obronilem Ormianina (ze sluzby powinny go od razu puscic a nie ulegac stereotypom). Itp, itd.

Jaki ze mnie prawdziwy polak szerzacy swoja wersje patriotyzmu... bo nazwalem terroryste bydlakiem?

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 27-07-2016 18:59 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2016-07-27 19:19:01 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2016-07-27 19:27:31 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2016-07-27 19:19:01, mancun napisał(a):
Podalam dane z artykulu nt. z ub.r. cofnij sie do wlasciwego posta to znajdziesz
Reszty nie czytam i sie nie odnosze, cytowanie samego siebie, to juz szczyt bezkrytycznego samouwielbienia.

To jeszcze tylko podaj proszę (bo może coś przeoczyłam), gdzie według kolegów z forum jestem zdrajczynią narodu polskiego i już do ciebie nie wracam e tym wątku :-)

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2016-07-27 19:59:50 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Chyba sie nie doczekasz. Jak juz chodzi o konkrety to robimy stary I sprawdzony trolingowy chwyt - ,,nie chce mi sie, lecz sie, nie bede komentowac".

A prosilem, nie troluj ale emocje wziely gore..
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2016-07-27 20:04:00 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2016-07-27 20:07:39 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2016-07-27 20:33:16 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

No to dobra, gadamy o zamachach terrorystycznych a nie lbach i prawdziwych polakach, tudziez o slusznosci czyjegos patriotyzmu (uff, prosilem o to juz dawno).

Nastepnych zamachow nie da sie powstrzymac gdyz sluzby nie maja informacji nie tyle o potencjalnych terrorystach wsrod nowoprzybylych ale kolejni (jak ten od ciezarowki w Nicei) nigdy nie byli przez Te sluzby notowani czy podejrzewani. A czesto Beda to Francuzi czy Niemcy od 2 czy 3 pokolenia. Nagraja filmik w ktorym przysiegna wiernosc Isis i pojda mordowac. Nie ma sposobu by to zatrzymac, no ale jakos trzeba z tym terroryzmem walczyc.

Do góry stronyOffline

Strona 30 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 29 | 30 | 31 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,