Str 29 z 73 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2016-07-27 13:33:28 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
zuczek2246 | Post #2 Ocena: 0 2016-07-27 14:01:37 (9 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
Cytat: 2016-07-27 13:30:42, Severance_ napisał(a): Cytat: 2016-07-27 13:05:03, zuczek2246 napisał(a): Piszesz , że był zamach bombowy w Syrii to pochwal się zródłem , bo ja w żadnych mediach telewizyjnych czy internetowych nie mogę znaleść tej informacji. The Guardian Reuters The Telegraph ; ) Dzięki za linki. Właśnie przełączam po CNN , BBC World News , EuroNews , po polskich TVN , TVP i polskich stronach internetowych i nic nie było i nie ma. Jakiś czas temu tez był akt terrorystyczny w Kabulu , gdzie zmarło ponad 60 osób , a ponad 200 zostało rannych. Media wybierają sobie informacje , które im pasują i wypuszczają w eter. Nie obwiniałbym ludzi o ich niewiedzę , tylko polityków typu Merkel , Schulz , Juncker czy Hollande za to , że "celebrują " i spotykają się , gdy wydarzy się coś złego w ich krajach , a zapominają o ofiarach na Bliskim Wschodzie , a razem z Amerykanami sami zorganizowali z premedytacją ten bałagan. Najlepiej podsumowuje to Legutko w Parlamencie Europejskim: 1:25 usmieszek Hollanda 2:40 organizują problem z uchodzcami , żeby pózniej jeszcze bardziej ludzi inwigilować i zrobić z nich niewolników 21 wieku 4:40 Europa nie ma nic do gadania , bo decyduje o wszystkich sprzedajna Merkel , która służy elitom amerykańskim chcącym doprowadzić do zniewolenia ludzi poprzez wprowadzenie TTIP , chipowanie , obrót kartami i wycofanie gotówki , stałe zagrożenie atakami terrorystycznymi . |
Post #3 Ocena: 0 2016-07-27 14:23:02 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2016-07-27 14:36:57 (9 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
50-latka trolujaca w internetach. O la boga! Zaloze sie, ze Marian tez dobija do tego wieku. Stad prawdy czasu prawdy ekranu o preferencjach partnerskich Polek i pijanych kierowcach-zabojcach.
I to tak jest, ze jak juz spotykam kogos w internetach kto poucza innych jak ma wygladac patriotyzm to jest to Na ogol efekt prlowakiej edukacji i zakonczeniu historii Na poziomie szkoly sredniej, gdzie wmawiano Nam, ze Katyn to Niemcy a sowieci to nasi bracia. Gdy sie jeszcze doda ,,zawsze uk byl mi bliski i od zawsze chcialam Tu mieszkac i zyc" obraz sie dopelnia. Dziekuje za nauki ,,Patriotyzm wedlug mancun", nie skorzystam. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2016-07-27 15:10:24 (9 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2016-07-27 14:23:02, Konto usunięte napisał(a): Cytat: 2016-07-27 13:33:00, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2016-07-27 13:29:33, Konto usunięte napisał(a): Przepraszam, kto lubi albanczykow? Akto lubi ciebie? Wielu. Ale rozwinmy. Czy kolezanka lubi Albanczykow? Lub jednego Albanczyka? Jednych bardzo, innych mniej, kilku nie cierpię Cytat: Ja sluze cytatami z naszych obroncow czystosci kobiet, polskich kobiet w szczegolnosci, dotyczacych "~prowadzenia sie~₪" polskich kobiet lubiacych albanczykow
nie interesują mnie opinie frustratów na temat puszczalskich panienek, jedni warci drugich [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 27-07-2016 15:11 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
Severance_ | Post #6 Ocena: 0 2016-07-27 15:14:46 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-07-27 14:01:37, zuczek2246 napisał(a): Właśnie przełączam po CNN , BBC World News , EuroNews , po polskich TVN , TVP i polskich stronach internetowych i nic nie było i nie ma. Zrozumiale, Polska zyje ŚDM. Podobalo mi sie wystapienie Legutko i przypomnialo mi jedna z wczorajszych wypowiedzi..: Cytat: 2016-07-26 20:34:48, SweetLiar napisał(a): A tak na serio, nie dość że nie musimy powielać błędów Europy Zachodniej to wiecej, powinniśmy się na ich błędach uczyć. Mnie to nawet szkoda tej Merkelowej, może i jestem naiwna, ale może ona chciała tak po chrześcijańsku i po ludzku tym ludziom pomóc. W najgorszych koszmarach nie wyśniła okropnych konsekwencji o czym może świadczyć jej milczenie jeszcze długo po wystąpieniu Obamy. A to dopiero niestety początek tego co nas czeka bo takich samotnych wilków nikt nie wie ile jest w Europie. Ciekawe jakby to wszystko wygladalo dzisiaj gdyby Niemcy otworzyly rynek dla emigrantow z Polski w 2004. Mozna zalozyc, ze az tylu Polakow nie skonczyloby w UK i Norwegii. Polacy pracowaliby w Niemczech bez potrzeby przenoszenia calych rodzin, niz demograficzny nie bylby problemem tak dla Niemcow jak i dla Polakow, Polska nie musialaby przymykac oka na emigrantow zarobkowych z Ukrainy, a Niemcy udawac, ze z tym sciaganiem uchodzcow chodzilo tylko o akcje humanitarne, a nie o to, ze spoleczenstwa zachodniej Europy sie po prostu starzeja. Do tego wszystkiego okazuje sie, ze niektore kraje Europy wschodniej robia niezla kase na wysylaniu broni na Bliski Wschod; raport wylicza, ze Czechy, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Montenegro, Slovakia, Serbia i Rumunia od zaostrzenia konfliktu w 2012 wyslaly na Bliski Wschod bron warta cirka 1.2 biliona Euro. Dodajmy do tego najwiekszych handlarzy bronia Amerykanow, a pozniej GB i Francje (!) i chyba nie ma sie co dziwic, ze gdzies ta bron trzeba zdetonowac! ![]() Mind your own biscuits and life will be gravy
|
Post #7 Ocena: 0 2016-07-27 16:00:03 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ChrisCov | Post #8 Ocena: 0 2016-07-27 17:38:31 (9 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Cytat: 2016-07-27 14:23:02, Konto usunięte napisał(a): Cytat: 2016-07-27 13:33:00, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2016-07-27 13:29:33, Konto usunięte napisał(a): Przepraszam, kto lubi albanczykow? Akto lubi ciebie? Wielu. Na pewno bardzo niewielu na tym forum. A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
nEUROn | Post #9 Ocena: 0 2016-07-27 18:08:52 (9 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Cytat: 2016-07-27 13:08:23, Konto usunięte napisał(a): Zuczek, znize sie. Sprostuje mancun. Ludzie maja glowy. Niektorzy maja lby Przykladowo kol neuron napisal nt zabitej polki w ciazy " to byl coguar, to mi nie jest jej zal". Tak wlasnie zaczyna sie rozroznianie pomiedzy glowa a lbem. A dla czego ma mi być żal kogoś kto sam dobrowolnie włazi w gniazdo os? Do tego w takim stylu? Muszę racjonować żal bo mi go zabraknie . Bo w tej chwili tablica z wynikiem "ile dni upłynęło między zamachami dokonanymi przez muzułmanów została wymieniona na "ile godzin ". Źle nie życzyłem ale i żalu nie mam. |
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2016-07-27 18:10:59 (9 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Mancun, przypominam ze to nie jest temat o szerzeniu jedynie slusznego patriotyzmu a tym bardziej o szerzeniu nienawisci do innosci. Jest (a wlasciwie byl) to temat o zamachach terrorystycznych i chyba Nic zlego w potepianiu zwyrodnialcow, czy to rozjezdzaja ludzi ciezarowkami czy atakuja siekiera w pociagu. No chyba, ze stajesz w obronie takich odmiennosci.
Temat brzmi ,,zamachy terrorystyczne" i jest polem do analizy tychze. Nie zauwazylem, zeby ktos tu tepo wzywal do rewanzu na wszystkich muzulmanach ani podsycal nienawisc do pana z takeawaya za rogiem. Jak ktos to robi to zglos do moderacji a nie troluj. Ja Bede potepial terroryzm islamski chocbys byla urodzona w rodzinie samych powstancow, zolnierzy wykletych i innych patriotow. Nie podoba sie potepianie terrorystow przez lby to przynajmniej odpusc sobie smiecenie (o co prosilem juz nascie stron temu) I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|