MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zamachy terrorystyczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

Str 29 z 73

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2016-07-27 13:33:28 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

zuczek2246

Post #2 Ocena: 0

2016-07-27 14:01:37 (9 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Cytat:

2016-07-27 13:30:42, Severance_ napisał(a):
Cytat:

2016-07-27 13:05:03, zuczek2246 napisał(a):

Piszesz , że był zamach bombowy w Syrii to pochwal się zródłem , bo ja w żadnych mediach telewizyjnych czy internetowych nie mogę znaleść tej informacji.

The Guardian

Reuters

The Telegraph

; )

Dzięki za linki.
Właśnie przełączam po CNN , BBC World News , EuroNews , po polskich TVN , TVP i polskich stronach internetowych i nic nie było i nie ma.

Jakiś czas temu tez był akt terrorystyczny w Kabulu , gdzie zmarło ponad 60 osób , a ponad 200 zostało rannych.

Media wybierają sobie informacje , które im pasują i wypuszczają w eter.

Nie obwiniałbym ludzi o ich niewiedzę , tylko polityków typu Merkel , Schulz , Juncker czy Hollande za to , że "celebrują " i spotykają się , gdy wydarzy się coś złego w ich krajach , a zapominają o ofiarach na Bliskim Wschodzie , a razem z Amerykanami sami zorganizowali z premedytacją ten bałagan.

Najlepiej podsumowuje to Legutko w Parlamencie Europejskim:

1:25 usmieszek Hollanda
2:40 organizują problem z uchodzcami , żeby pózniej jeszcze bardziej ludzi inwigilować i zrobić z nich niewolników 21 wieku
4:40 Europa nie ma nic do gadania , bo decyduje o wszystkich sprzedajna Merkel , która służy elitom amerykańskim chcącym doprowadzić do zniewolenia ludzi poprzez wprowadzenie TTIP , chipowanie , obrót kartami i wycofanie gotówki , stałe zagrożenie atakami terrorystycznymi .

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2016-07-27 14:23:02 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2016-07-27 14:36:57 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

50-latka trolujaca w internetach. O la boga! Zaloze sie, ze Marian tez dobija do tego wieku. Stad prawdy czasu prawdy ekranu o preferencjach partnerskich Polek i pijanych kierowcach-zabojcach.

I to tak jest, ze jak juz spotykam kogos w internetach kto poucza innych jak ma wygladac patriotyzm to jest to Na ogol efekt prlowakiej edukacji i zakonczeniu historii Na poziomie szkoly sredniej, gdzie wmawiano Nam, ze Katyn to Niemcy a sowieci to nasi bracia. Gdy sie jeszcze doda ,,zawsze uk byl mi bliski i od zawsze chcialam Tu mieszkac i zyc" obraz sie dopelnia.

Dziekuje za nauki ,,Patriotyzm wedlug mancun", nie skorzystam.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #5 Ocena: 0

2016-07-27 15:10:24 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2016-07-27 14:23:02, Konto usunięte napisał(a):
Cytat:

2016-07-27 13:33:00, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2016-07-27 13:29:33, Konto usunięte napisał(a):
Przepraszam, kto lubi albanczykow?

Akto lubi ciebie?

Wielu.

Ale rozwinmy.

Czy kolezanka lubi Albanczykow?

Lub jednego Albanczyka?

Jednych bardzo, innych mniej, kilku nie cierpię

Cytat:
Ja sluze cytatami z naszych obroncow czystosci kobiet, polskich kobiet w szczegolnosci, dotyczacych "~prowadzenia sie~₪" polskich kobiet lubiacych albanczykow

nie interesują mnie opinie frustratów na temat puszczalskich panienek, jedni warci drugich

[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 27-07-2016 15:11 ]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #6 Ocena: 0

2016-07-27 15:14:46 (9 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2016-07-27 14:01:37, zuczek2246 napisał(a):
Właśnie przełączam po CNN , BBC World News , EuroNews , po polskich TVN , TVP i polskich stronach internetowych i nic nie było i nie ma.

Zrozumiale, Polska zyje ŚDM.

Podobalo mi sie wystapienie Legutko i przypomnialo mi jedna z wczorajszych wypowiedzi..:

Cytat:

2016-07-26 20:34:48, SweetLiar napisał(a):

A tak na serio, nie dość że nie musimy powielać błędów Europy Zachodniej to wiecej, powinniśmy się na ich błędach uczyć. Mnie to nawet szkoda tej Merkelowej, może i jestem naiwna, ale może ona chciała tak po chrześcijańsku i po ludzku tym ludziom pomóc. W najgorszych koszmarach nie wyśniła okropnych konsekwencji o czym może świadczyć jej milczenie jeszcze długo po wystąpieniu Obamy. A to dopiero niestety początek tego co nas czeka bo takich samotnych wilków nikt nie wie ile jest w Europie.

Ciekawe jakby to wszystko wygladalo dzisiaj gdyby Niemcy otworzyly rynek dla emigrantow z Polski w 2004. Mozna zalozyc, ze az tylu Polakow nie skonczyloby w UK i Norwegii. Polacy pracowaliby w Niemczech bez potrzeby przenoszenia calych rodzin, niz demograficzny nie bylby problemem tak dla Niemcow jak i dla Polakow, Polska nie musialaby przymykac oka na emigrantow zarobkowych z Ukrainy, a Niemcy udawac, ze z tym sciaganiem uchodzcow chodzilo tylko o akcje humanitarne, a nie o to, ze spoleczenstwa zachodniej Europy sie po prostu starzeja.

Do tego wszystkiego okazuje sie, ze niektore kraje Europy wschodniej robia niezla kase na wysylaniu broni na Bliski Wschod; raport
wylicza, ze Czechy, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Montenegro, Slovakia, Serbia i Rumunia od zaostrzenia konfliktu w 2012 wyslaly na Bliski Wschod bron warta cirka 1.2 biliona Euro.
Dodajmy do tego najwiekszych handlarzy bronia Amerykanow, a pozniej GB i Francje (!) i chyba nie ma sie co dziwic, ze gdzies ta bron trzeba zdetonowac! :-8
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2016-07-27 16:00:03 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #8 Ocena: 0

2016-07-27 17:38:31 (9 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2016-07-27 14:23:02, Konto usunięte napisał(a):
Cytat:

2016-07-27 13:33:00, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2016-07-27 13:29:33, Konto usunięte napisał(a):
Przepraszam, kto lubi albanczykow?

Akto lubi ciebie?

Wielu.

Na pewno bardzo niewielu na tym forum.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

nEUROn

Post #9 Ocena: 0

2016-07-27 18:08:52 (9 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

Cytat:

2016-07-27 13:08:23, Konto usunięte napisał(a):
Zuczek, znize sie.

Sprostuje mancun.

Ludzie maja glowy.

Niektorzy maja lby

Przykladowo kol neuron napisal nt zabitej polki w ciazy " to byl coguar, to mi nie jest jej zal".
Tak wlasnie zaczyna sie rozroznianie pomiedzy glowa a lbem.

A dla czego ma mi być żal kogoś kto sam dobrowolnie włazi w gniazdo os?
Do tego w takim stylu?
Muszę racjonować żal bo mi go zabraknie .
Bo w tej chwili tablica z wynikiem "ile dni upłynęło między zamachami dokonanymi przez muzułmanów została wymieniona na "ile godzin ".
Źle nie życzyłem ale i żalu nie mam.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2016-07-27 18:10:59 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Mancun, przypominam ze to nie jest temat o szerzeniu jedynie slusznego patriotyzmu a tym bardziej o szerzeniu nienawisci do innosci. Jest (a wlasciwie byl) to temat o zamachach terrorystycznych i chyba Nic zlego w potepianiu zwyrodnialcow, czy to rozjezdzaja ludzi ciezarowkami czy atakuja siekiera w pociagu. No chyba, ze stajesz w obronie takich odmiennosci.

Temat brzmi ,,zamachy terrorystyczne" i jest polem do analizy tychze. Nie zauwazylem, zeby ktos tu tepo wzywal do rewanzu na wszystkich muzulmanach ani podsycal nienawisc do pana z takeawaya za rogiem. Jak ktos to robi to zglos do moderacji a nie troluj.

Ja Bede potepial terroryzm islamski chocbys byla urodzona w rodzinie samych powstancow, zolnierzy wykletych i innych patriotow. Nie podoba sie potepianie terrorystow przez lby to przynajmniej odpusc sobie smiecenie (o co prosilem juz nascie stron temu)
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Strona 29 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,