2016-07-27 12:29:36, mancun napisał(a):
Nie Marian, niech zostaną. Niech sobie każdy wyrobi opinię na podstawie tego co i jak kto pisze, a nie tego co nieskuteczni manipulanci próbują mu włożyć w klawiaturę, jak pogardę dla Polaków, wyklętych czy powstańców.
45 osob zginęło w zamachu bombowym w Syrii dzis, nie widze, zeby ktorys sie nad nimi pochylił. No ale to przeciez "brudasy, araby, muzułmany", im sie współczucie nie należy.
Tylko naszym aryjskim chrześcijańskim Europejczykom, prawda?
Nie rób z siebie poszkodowanej paniusi , bo sama sobie zapracowałaś na swoją opinię na tym forum.
Cytaty z ostatnich Twoich wypowiedzi:
"Wszystko sie juz ludziom miesza we lbach, zero analizy, zero logiki, tylko histeria i wzajemne nakrecanie sie."
Ludzie mają głowy.
"Biedna Polska, trzeba wracac, dalejze kosy na sztorc, koszulki z wykletymi na siebie i opaski z kotwica na ramie i zemsta na wroga! Z Bogiem i chocby mimo Boga!"
Nikt nie manipuluje.
Jak to nazwiesz jak nie pogarda ???
"Ależ zlot PRAWDZIWYCH POLAKÓW nastąpił! "
Masz z tym jakikolwiek problem ?
"Kim ja jestem? Najkrocej umjujac - wiedzma. Stara, doswiadczona, z wielkim zyciowym bagazem. Dlatego tak mnie nienawidzicie. "
Sama to napisałaś.
"Albanczyk? Uuu, to Ty zdrajczyni narodu polskiego jestes wg kolegow..."
Sama manipulujesz.
"Zuczku, a w zasadzie ośle."
Taka oświecona i oczytana jesteś inteligencjo , a obrażasz jak prosta kobieta.
Nie masz argumentów to obrażasz ludzi.
Nie chce mi się szukać w wątku o Żołnierzach Wykletych Twoich mądrości o kobietach , które będąc w ciąży miały rozcinane brzuchy , wyjmowano im dzieci i wkładano szkło , koty i zszywano.
Co napisałaś ?
Że nic się nie działo , bo szybko umierały.
Piszesz , że był zamach bombowy w Syrii to pochwal się zródłem , bo ja w żadnych mediach telewizyjnych czy internetowych nie mogę znaleść tej informacji.
Nie pisz , że nikt nad Syrią się nie pochylił , bo wczoraj wysłałem Ci linka jakie bestialstwo tam panuje i jak głowy ludziom ucinają.
Słabiutką masz pamięć .
Napisz mi , gdzie tutaj ktoś napisał " brudasy " ?
Są Arabowie i muzułmanie , którzy tam masakrują ludność i przedostają się tutaj , żeby robić to samo , ale pewni ludzie tego nie widzą i inteligencja na tym forum w postaciach Mancun i Mariana wyzywa ludzi od "ułomnych intelektualnie"...