MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zamachy terrorystyczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 27 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

Str 27 z 73

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2016-07-27 07:08:47 (9 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

To są zdjęcia zebrane z wielu lat nie mam zamiaru oglądać tego wszystkiego ale jestem pewien.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Severance_

Post #2 Ocena: 0

2016-07-27 11:05:34 (9 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2016-07-26 21:42:46, Wielim napisał(a):
to ja to wyciagnelem . Bo dzis pierwszy raz w Europie muzulmanie zaatakowali kosciol katolicki. Przypomnialem tylko ze jeszcze 70 lat temu ukraincy palili cale koscioly z wiernymi w srodku. I to bylo potworne , ze islamista jeszcze daleko do tego , ale powoli sie zblizaja do okrucienstwa banderowcow z czasow drugiej wojny swiatowej i po niej . Nawiazalem do tego , bo w Polsce jest juz milion ukraincow, wielu z nich czci bandere i uwaza go za bohatera. Takze to taka uspiona bomba . Z jednej strony niemcy ze swoimi uchodzcami a z drugiej strony ukraincy . Juz nigdzie nie jest bezpiecznie

Nikt nie wie ilu tak naprawde jest Ukraincow w Polsce, a dlaczego? Ano dlatego, ze jest im bardzo trudno otrzymac pozwolenia na prace. Czyli znakomita wiekszosc siedzi tak naprawde na walizkach. Zarobia troche grosza i jada do domu i tak w kolko. Jakie wobec tego widzisz z ich strony zagrozenie? Ja w tej chwili tylko takie, ze nie placa podatkow w Polsce.
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

zuczek2246

Post #3 Ocena: 0

2016-07-27 11:08:11 (9 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Cytat:

2016-07-27 07:02:40, ChrisCov napisał(a):
Cytat:

Robisz się nudny ze swoim spamem. Przecież zdecydowana większość ludzi na tych zdjęciach to nie są chrześcijanie i nie wiemy nawet, jaki procent ich jest.
Co do języków w podpisach. to nie ma w regulaminie paragrafu, że jest jakiś zabroniony.

Skąd TY możesz wiedzieć kto jest , a kto nie jest na tych zdjęciach chrześcijaninem ?

To swoich w taki sposób traktują ?

Zobacz , że są tam osoby KRZYŻOWANE.

Tutaj jest link do fundacji Estera , którą prowadzi Syryjka ściągając do Polski syryjskich chrześcijan , którzy po przybyciu do Polski uciekają do Niemiec.

http://fundacjaestera.pl/pl/

Tak więc na tamtych terenach byli , a może jeszcze są chrześcijanie , których tak traktuje się w Syrii.

W sumie nie ważne jest to, w kogo wierzyli zabici przez tych brodatych zbrodniarzy.

Chodzi o pokazanie takim ludziom jak Mancun czy Marian , że to nie jest zabawa w kotka i myszkę , a to co dzieje się w Syrii zbliża się coraz szybciej do Europy.

Do NIemiec przybyło ich oficjalnie 1 milion.
0.1 procenta z tej sumy daje nam 1 tysiąc takich wariatów jak Ci z Syrii , którzy obcinali tam ludziom głowy i wieszali na pale.

Niech ten tysiąc ludzi podzieli się na grupki 5cio osobowe , to daje 200 możliwych w jednym momencie takich ataków jakie mieliśy w ostatnim czasie w Europie.

Oprócz przypadku z Nicei , gdzie muzułmanin wjechał ciężarówką to reszta ataków była maczetami albo nożami z atakiem na gardła.

A przypomnę , że jakiś czas temu w Londynie na oczach wielu ludzi podcięto gardło żołnierzowi angielskiemu.
Chłopak nie dał rady obronić się.
To tak dla przypomnienia dla myślących , że ich mięśnie dadzą radę terrorystom lecącym na Was z maczetami.

Ciekawy jestem , czy osoby takie jak MM , będą dalej tak cieszyć się życiem jak do tej pory , gdy w krajach beneluksu walnie reaktor atomowy?

Jakiś czas temu zabito faceta , który pracował w takiej elektrowni i zabrano mu przepustkę.
Do tego władze Belgii i Holandii wydały miliony lekarstw obywatelom przebywającym w ich krajach na wypadek kłopotów z reaktorami , które są podstarzałe ...

Jak ktoś ma ochotę niech zobaczy co tam dzieje się i jakie konsekwencje będą dla Europejczyków , jeżeli nie pozamykamy radykalnych imamów , meczetów i nie zakażemy rozpowszechniania dzichadu .

Przez głupotę i bagatelizowanie takich jak MM , następne pokolenia będą mnijeszością chrześcijańską w Europie i będzie na porządku dziennym to samo co teraz dzieje się w Syrii i jest przedstawione na tych zdjęciach.

Co do tych języków obcych .
To Twój angielski pewnie większość będzie wiedziała co napisałeś , ale interesowało mnie co ma napisane Mancun widząc jej rosyjski ?

Jestem z innego pokolenia i jak dla mnie te znaczki znaczą tyle samo co dla Mancun chiński, chyba że zna też azjatyckie języki.

I nie dopytywałbym się co ma tam napisane , gdyby nie jej podejście na tym forum antypolskie.

Jeżeli ona pisze , że nic się nie stało , że ukraińcy mordując kobiety w ciązy wyciągali im dzieci , a pózniej wkładając do brzucha szkło lub kota to ja się pytam co Ty masz kobieto napisane po rosyjsku , jeżeli to co robili ukraińcy to nic złego dla niej?

Jezeli Mancun nabija się z polskich Żołnierzy Wyklętych i Powstańców Warszawskich to ja się pytam co masz napisane po rosyjsku ???

Jeżeli Mancun pisze , żeby nie histeryzować , bo w Europie przecież wcześniej też podcinali codziennie muzułmanie gardła europejczykom i jak nie ginie więcej niż setka w jednym zamachu to nie są to ataki terrorystyczne, a w tym samym czasie ta Mancun histeryzuje broniąc szkół weekendowych to ja się pytam , czy ta osoba ma jakiś instynkt samozachowawczy?

Wychodzi z tego , że nic ją nie obchodzi co pokazywane jest w TV , bo jest pozornie daleko , ale to tylko złudzenie , bo jutro to samo może być w jej mieście MAnchesterze.

Ale jak dotknie się problemu bliższemu jej ciała to histeria i umoralnianie wszystkich.

Tak jak z Farage , który uciekł jak szczur to samo będzie z takimi osobami jak ona , która wysmiewa martwiących się tym , że jest zagrożenie islamizacją Europy , a jak za jakiś czas trzeba będzie sprzątać po Merkleowej i Schulzu to te osoby uciekną tak jak Farage ...

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2016-07-27 12:15:12 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Dobra, starczy bo temat dzieki mancun dryfuje w kierunku jej skromnej osoby a przez ostatnie 10 stron dowiedzielismy sie przeroznych glupot i bzdur, lacznie z tymi, ze Polki wola nie-Polakow, mancun jest czarownica i jest madra bo zna jezyki. No ale starczy, mam nadzieje tylko, ze po japonsku szybciej zrozumie roznice pomiedzy fizyko- i fizjoterapia, po polsku byly z tym problemy.

No a wracajac do tematu:

Cytat:

2016-07-26 16:58:39, mancun napisał(a):
3-letnie dzieko postrzelilo 2-letnie w brzuch, a starszy Niemiec zabil lekarza, to tez terroryzm?
Wszystko sie juz ludziom miesza we lbach, zero analizy, zero logiki, tylko histeria i wzajemne nakrecanie sie.

Nie, to nie byl terroryzm tak samo jak ten zawiedziony z milosci. Ale zamordowanie ksiedza w imie isisa i allaha juz bylo. To nie jest tak, zeby byl to atak terrorystyczny to musi zginac 80 osob. Wystarczy, ze dziala sie w imieniu organizacji terrorystycznej (Isis) przysiegajac jej wiernosc.

Prosze, male wsparcie dla analizy i logiki. Tak dla tych, co z punktu wlasnego i zadawaloby sie im bezpiecznego pierdzidolka ulegaja pokusie bagatelizowania zagrozen ze strony ISIS. Zeby wiedziec o czym mowie a OD czego sie to zaczyna proponuje mancun ubrac krotka spodniczke i wydekoltowany topik a nastepnie przespacerowac sie po zamieszkanej przez muzulmanow dzielnicy s Manchesterze. Jako podpowiedz dam rade, zeby spronbowac sie obronic argumentem, ze prawo w UK nie zabrania chodzenia w krotkiej spodniczce po calym jego terytorium.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2016-07-27 12:17:40 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2016-07-27 12:28:49 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Ewolucja przebiega prawidlowo. Krol trolingu prosi o wyczyszczenie watku (zrobilem to 10 stron wczesniej, niestety bez rezultatow). W trolowaniu w koncu osiagnal taki poziom, ze administrator zamiast banowac za wulgaryzmy radzi ignorowac.

Wyborne
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2016-07-27 12:29:36 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2016-07-27 12:35:43 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

astalavista

Post #9 Ocena: 0

2016-07-27 12:42:47 (9 lat temu)

astalavista

Mężczyzna

Z nami od: 25-08-2010

Żuk i Juro, świetną robotę tutaj robicie - taka praca u podstaw, przemawianie do zakutych łbów - ja wierzę że taki jeden z drugą, koniec końców stuknie się w pałkę i przyzna - tak, mieli rację, o jaka ja durna i naiwan byłam...

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2016-07-27 13:00:03 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Cytat:

2016-07-27 12:29:36, mancun napisał(a):
Nie Marian, niech zostaną. Niech sobie każdy wyrobi opinię na podstawie tego co i jak kto pisze, a nie tego co nieskuteczni manipulanci próbują mu włożyć w klawiaturę, jak pogardę dla Polaków, wyklętych czy powstańców.

45 osob zginęło w zamachu bombowym w Syrii dzis, nie widze, zeby ktorys sie nad nimi pochylił. No ale to przeciez "brudasy, araby, muzułmany", im sie współczucie nie należy.
Tylko naszym aryjskim chrześcijańskim Europejczykom, prawda?

O mancun z Marianem pozwalaja Nam tutaj zostac, sweet. W manipulacji[/LIST] to moze mancun smialo stawac w konkury z najwiekszymi aryjczykami, Polki wybierajace nie-Polakow mizna porownac do tak manipulatorskich wynaturzen jak to, ze Polacy za kierownica morduja wiecej ludzi niz islamscy terrorysci. I jak was czytam klepiacych sie po pleckach to az sie ciesze.

A co do pisania o ofiarach terrorystow Na bliskim wschodzie to uwazam, ze najwiekszymi zaprzanymi hipokrytami Sa CI wszyscy, co profilowki zmieniaja na francuskie a nigdy na syryjskie, co je suis Charlie czy Paris a nigdy Iraq. To jest wlasnie szczyt spiitolenia umyslowego, w ktorym prawica nie uczestniczy.

Do góry stronyOffline

Strona 27 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,