Ukrainka czy Rosjanka???
[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 26-07-2016 23:27 ]
Str 26 z 73 |
|
---|---|
zuczek2246 | Post #1 Ocena: 0 2016-07-26 23:26:32 (9 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
To napisz mi skąd taka znajomość Twojego języka ze wschodu i czemu nie napisałaś tego cytatu po polsku ????
Ukrainka czy Rosjanka??? [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 26-07-2016 23:27 ] |
keramczak | Post #2 Ocena: 0 2016-07-26 23:27:59 (9 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Swiata nie zmienisz ,wszystkich nie ????? zrozumiesznie znam slowa .
Zuczek akurat tego bym sie nie czepial bo niektorzy maja po hiszpansku ,wlosku czy po niemiecku napisane ... [ Ostatnio edytowany przez: keramczak 26-07-2016 23:32 ] #MajsterNaStulecie
|
zuczek2246 | Post #3 Ocena: 0 2016-07-26 23:34:12 (9 lat temu) |
Nie obchodzi mnie czy czujesz się Polką i kim jesteś z pochodzenia , ale piszesz na polskim forum i jak masz jakiekolwiek opisy to pisz to po polsku.
Chciałbym wiedzieć , czy ktoś ma mnie w du... czy kocha Polaków , zycie , a nie każdy musi znać obcy język. To samo dotyczy innych , którzy piszą w innych językach. A u Mancun widać nienawiść do Polaków i piswonie po rosyjsku czy ukraińsku. Czysta prowokacja. Jakby Polak tak zrobił w Rosji czy na Ukrainie to wtedy jechano by po nim , że to słuzby specjalne chcą poróżnić obywateli itp... Keramczak jak masz ochotę nie wiedzieć co tacy ludzie jak Mancun piszą do Polaków w swoich opisach to powodzenia. Wiem , że inni nie udzielają się w tematy polityczne i nie jadą po Polakach. Jedynie Mancun widzę , z pisownią której nie znam i która to osoba jedzie z Polakami jak z młodymi. To mamy czekać i ukraińcy , rosjanie , arabowie mają czytac i smiac się z tego co ktoś pisze nie w polskim języku , a my mamy cicho siedzieć , bo inni tez mają opisy w innych językach??? [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 26-07-2016 23:42 ] |
Post #4 Ocena: 0 2016-07-26 23:37:20 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
keramczak | Post #5 Ocena: 0 2016-07-26 23:45:11 (9 lat temu) |
Z mancum w wielu sprawach sie nie zgadzam ale co kto sobie pisze w sygnaturze (jesli nie jest to obrazliwe) to jego rzecz.
#MajsterNaStulecie
|
|
|
zuczek2246 | Post #6 Ocena: 0 2016-07-26 23:48:04 (9 lat temu) |
Cytat: 2016-07-26 23:37:20, mancun napisał(a): Cytat: 2016-07-26 23:27:59, keramczak napisał(a): Swiata nie zmienisz ,wszystkich nie ????? zrozumiesznie znam slowa . Wyru...asz ew. przeje...iesz. Rozumieć to panimat' Zuczku, a w zasadzie ośle. Tak dobrze znasz historie swego kraju, a nie wiesz ze do 1989 każdy w szkole MUSIAŁ uczyć sie rosyjskiego? Mnie w sumie wyszło 10 lat tej nauki, do tego mam nieprzeciętne zdolności językowe, wiec znam biegle, dzieki czemu czytam np. Strugackich w oryginale. Sygnaturkę moge sobie w każdym języku stworzyć, a jesli na tym forum musi byc po polsku, to pokaz mi odpowiedni punkt regulaminu. Skad sie takie kreatury biorą? Nie pisz do mnie OŚLE i KREATURO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chwalisz się czy żalisz , że umiesz rosyjski????????????? W jakich czasach zyjesz?????????? Widac blizej ci do anglików , bo masz papierek o obywatelstwie i do rosjan , bo piszesz po rosyjsku w opisie. Prypomina mi to sprzedanie Polski w Jałcie Churchil - Stalin i amerykaniec r. Czym ty się chwalisz ??? Tym , że wyzywasz ludzi . W szkole uczysz??? Mam nadzieje , że rodzice rozszyfrują kim jestes i nie będą tam posyłac swoich dzieci. Keramczak pewny jesteś , że obojętne jest co kto pisze w sygnaturze??? To może po arabsku zacznę pisać o ich wariacjach , o których nikt tutaj nie będzie wiedział , bo nie będziecie rozumieć arabskiego języka. Tobie będzie to wszytko jedno , a w tym samym czasie za to co ja mogę pisać po arabsku i Ty nie będziesz rozumiał, to ABW może do mnie do chałupy nalot zrobić. Dobry tok rozumowania... [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 26-07-2016 23:56 ] |
Post #7 Ocena: 0 2016-07-27 00:23:42 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
keramczak | Post #8 Ocena: 0 2016-07-27 00:26:05 (9 lat temu) |
Tym roznimy sie od Putina że można mieć różne poglądy.
Nic m do tego co ktoś napisał sobie w sygnaturze i w jakim języku jeśli to nie obraża mnie ani mojego narodu. Generalnie historia nie jest czarno-biała.A szkoda bo wtedy życie byłoby łatwiejsze. Mancun ma poglądy z którymi się nie zgadzam ale też nie zamierzam jej obrazać bo pisze w sygnaturze po rosyjsku. W życiu spotkałem przyzwoitych Ukraińców i podłych Polaków i nie wyciągam tego powodu wniosku że tacy są wszyscy. #MajsterNaStulecie
|
zuczek2246 | Post #9 Ocena: 0 2016-07-27 00:36:24 (9 lat temu) |
Dziewczę piszesz na polskim forum i nie wszyscy musza umieć czytać po hebrajsku , bo ty tak chcesz.
Masz jakiś uraz do Polaków , który tutaj puszczasz w eter, to staraj się to puszczać po polsku , anie po rosyjsko - ukraińsku. Nie pisz do mnie "dzieciaku idz spać" samej nie chwaląc się ilesz masz lat. Ty dzieci uczysz w szkole ??? Ukraińskiej - rosyjskiej czy angielskiej ??? To teraz trochę w temacie o zamachach terrorystycznych: Specjalnie dla Mancun i jej podobnym https://forumdlazycia.wordpress.com/2014/08/16/holokaust-chrzescijan-to-sie-dzieje-naprawde-artykul-przeznaczony-tylko-dla-ludzi-doroslych-18-lat/ Patrz , bo nie długo to samo będzie w Europie i ciekawe czy tak samo jak Farage uciekniecie jako pierwsi jak będzie największy dym zorganizowany przez MErkel , Schulza , i Tobie podobnym... Francuska prokuratura podała, że ustaliła tożsamość jednego z dwóch napastników, którzy zaatakowali rano kościół w Normandii na północy Francji i zabili księdza. To 19-letni Adel Kermiche urodzony we Francji,, znany służbom jako dżihadysta. Patrzcie to MM to już nie psychiatryk ,który zagubił się w zachodnio europejskim świecie prześladowany przez łysych Polaków jeżdzących Tirami po Europie? znany służbom jako dżihadysta. To pod co go teraz podczepicie??? Coraz mniej możliwości , bo chłopaki za szybko zaczynają działać w Europie. Ciekawy jestem , kiedy zaczną atakować w Anglii takie miasta jak Manchester skąd pochodzą Marian i Mancun ??? Ciekawe co wtedy będą pisać i jak się zachowywać państwo MM ??? [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 27-07-2016 01:21 ] |
ChrisCov | Post #10 Ocena: 0 2016-07-27 07:02:40 (9 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Cytat: 2016-07-27 00:36:24, zuczek2246 napisał(a): Specjalnie dla Mancun i jej podobnym https://forumdlazycia.wordpress.com/2014/08/16/holokaust-chrzescijan-to-sie-dzieje-naprawde-artykul-przeznaczony-tylko-dla-ludzi-doroslych-18-lat/ Robisz się nudny ze swoim spamem. Przecież zdecydowana większość ludzi na tych zdjęciach to nie są chrześcijanie i nie wiemy nawet, jaki procent ich jest. Co do języków w podpisach. to nie ma w regulaminie paragrafu, że jest jakiś zabroniony. A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|