Str 22 z 73 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Jurny_Jurek |
Post #1 Ocena: 0 2016-07-26 20:20:02 (9 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat:
2016-07-26 19:53:06, mancun napisał(a):
Ależ zlot PRAWDZIWYCH POLAKÓW nastąpił!
Dawajcie dalej, ja biorę popkorn i siadam przed ekranem 😊
Jak mnie nieprawdziwy brytyjczyk ironicznie nazywa prawdziwym Polakiem to wiem, ze wszystko jest wporzo. Pozdrawiam. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
|
SweetLiar |
Post #2 Ocena: 0 2016-07-26 20:34:48 (9 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat:
2016-07-26 20:02:52, Jurny_Jurek napisał(a):
Czy moderacja moglaby rozwiac nadzieje pani mancun o bezkarnosci smiecenia w watku jak i zwyklego, glupkowatego szyydzenia z innych forumowiczow? Sloma z butow naturalizowanych brytoli utwierdza mnie w przekonaniu, ze paszportem nowego kraju nie wytepi sie smrodu cebuli, wiesniactwa i zaprzanstwa
Moderacji nic do tego, każdy ma prawo do swojego zdania, jakkolwiek idiotyczne by ono nie było.
Można uważać, że rzeź wołyńska to taki spór miedzysąsiedzki, a my niepotrzebnie robimy halo i nazywamy to ludobójstwem. Jest wolność słowa, Mancun może nawet uważać, że fabuła Sami Swoi powstała na podstawie wydarzeń na Wołyniu i moderacji nic do tego.
Można uważać, że wypadki z użyciem broni palnej, morderstwa pospolite to przecież to samo co polowanie na niewinnych ludzi w Europie przez tych, których Europa ratuje, karmi i ubiera. Postawmy znak równości, ot, takie rozjeżdżanie ludzi ciężarówką to przestępstwo pospolite jak każde inne. A jak jakiś Marian pod budką z piwem w Koziej Wólce rozwali butelkę na głowie innego Mariana ze skutkiem śmiertelnym to nie terroryzm? Terroryzm i moderacji nic do tego.
A tak na serio, nie dość że nie musimy powielać błędów Europy Zachodniej to wiecej, powinniśmy się na ich błędach uczyć. Mnie to nawet szkoda tej Merkelowej, może i jestem naiwna, ale może ona chciała tak po chrześcijańsku i po ludzku tym ludziom pomóc. W najgorszych koszmarach nie wyśniła okropnych konsekwencji o czym może świadczyć jej milczenie jeszcze długo po wystąpieniu Obamy. A to dopiero niestety początek tego co nas czeka bo takich samotnych wilków nikt nie wie ile jest w Europie. Ciekawa jestem jak się do tego odniesie Papież bo chyba się odniesie?
[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 26-07-2016 20:36 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #3 Ocena: 0 2016-07-26 20:38:38 (9 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Tu nie chodzi o to, co pani mancun mysli tylko o to, ze smieci w watku obrazajac innych uzytkownikow. Bardzo szybko rozwiazywane, gdy obrazana jest pani mancun wiec licze Na wyczyszczenie watku z tych pseudoinelektualnych wymiocin i napomnienie, ze ludzie lbow nie maja tylko swinie. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Severance_ |
Post #4 Ocena: 0 2016-07-26 20:45:13 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2016-07-26 19:32:39, astalavista napisał(a):
Co Ty jej tak bronisz???
Nie bronie JEJ, tylko dobrego imienia tych ktorzy na takie obrazliwe komentarze nie zasluguja! W przeciwienstwie do wielu uzytkownikow tego forum, ja akurat mam prawo podejsc do tego typu komentarzy personalnie. Moja babcia nie byla "czyms" i nie zabijala ludzi (= nie wszyscy Ukraincy maja terror we krwi), a ja jestem Polka i nie udaje, ze jestem kims innym, wiec nikt mnie z polskością nie skłuci, ale tez nie bede przechodzic zupelnie obojetnie nad komentarzami ktore wypunktowalam wczesniej.
Cytat:
2016-07-26 20:05:33, zuczek2246 napisał(a):
Czemu nie zareagowałaś jak ta kobieta ? pisała o Polakach - żołnierzach Wyklętych i o Powstańcach Warszawskich?
Odpowiedz powyzej. Z mojego punktu widzenia nie ma co wiecej pisac.
Wracajac do wlasciwego tematu, jeden z terrorystow w Saint-Etienne-du-Rouvray nosil "obroże" policyjna, to jak on sie zdolal przemiescic do tego kosciola?!
Caly swiat chwali udane akcje sluzb Niemiec i Francji, ale przeciez oni niczemu w wydarzeniach z ostatnich tygodni nie zapobiegli, owszem, pojawiali sie szybko i sprawnie na miejscu..po wszystkim! : / Mind your own biscuits and life will be gravy
|

|
 |
|
zuczek2246 |
Post #5 Ocena: 0 2016-07-26 20:57:27 (9 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
Cytat:
2016-07-26 20:20:02, Jurny_Jurek napisał(a):
Cytat:
2016-07-26 19:53:06, mancun napisał(a):
Ależ zlot PRAWDZIWYCH POLAKÓW nastąpił!
Dawajcie dalej, ja biorę popkorn i siadam przed ekranem 😊
Jak mnie nieprawdziwy brytyjczyk ironicznie nazywa prawdziwym Polakiem to wiem, ze wszystko jest wporzo. Pozdrawiam.
Brawo Jureczek  Miło Cię widzieć na MW po 3 miesiącach. Brakował mi Twojego głosu na MW . Teraz jest bardziej wyważone i rozsądne , ale cały czas bezpośrednio w temat i konkretne !!!
POLSKI NARÓD ma prawo wyrażać swoje obawy co do tego co dzieje się w Europie.
Ganiają nas masoni po Europie przed Komisjami ( słusznie co do TK ) , a czemu nie wezmą się za Turcję , Luksemburg i to co dzieje się w Europie ???
Merkelowa na polecenie masonów z USA wpuszcza bandytów ( dla Mancun , Mariana itp ... nie terrorystów ) , którzy mają pracować dla elity i robić to co GÓRA PRAGNIE.
Poczytajcie ojca Klimuszki i jego przepowiedni.
Mogę napisać , że to moja Parafia , w której miałem katechezę , może z 200 metrów od mojej szkoły podstawowej i moich rodziców mieszkania
|

|
 |
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2016-07-26 21:01:21 (9 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #7 Ocena: 0 2016-07-26 21:06:39 (9 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat:
2016-07-26 21:01:21, mancun napisał(a):
I co, te 200m wynosi w hierarchii Prawdziwych Polaków czy jak? Czy otwiera drogę do zostania błogosławionym?
Popcorn ci się skończył?
Te 200m to pewnie chodzi o rodzinne strony, jeśli jeszcze pamiętasz co to takiego. Zresztą skoro do 200m metrów się odnosisz, a nie do meritum, to już rzeczywiście nie masz argumentów. Pamiętaj jednak, że mowa jest srebrem, a milczenie złotem. Tu się nic nie zmieniło
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
Wielim |
Post #8 Ocena: 0 2016-07-26 21:11:21 (9 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
to dziwne, do dzisiaj mnie smieszy zaangazowanie unii pseudoeuropejskiej sprawami Polski i jej demokracji , natomiast zlamanie conajmniej kilku zasad bezpieczenstwa i ochrony granic przez niemcy zostalo bez echa. merkel zaprasza kogo chce , bez zadnych dokumentow , kazdy moze powiedziec ze jest przesladowanym syryjczykiem uciekajacym przed wojna i jest wpuszczany do UE , przede wszystkim do niemiec, do tych niemiec ktore maja Polske i Polakow za nic - dla nas robili 7dnio letnie procesy przejsciowe, a gdyby mogli to przedluzaliby je w nieskonczonosc , okresy dla ludzi ktorzy naprawde chcieli przyjechac do niemiec do pracy, a najazd miliona "uchodzcow" przyjeli do siebie bez problemu. Nim Polska weszla do UE musielismy uszczelnic granice zewnetrzne , zakupic sprzet , wyszkolic ludzi by nikt nie mogl sie bezprawnie dostac do UE , a teraz gdy nie wpuszcza sie obcych bez dokumentow na teren UE to niemcy grzmia hahahaha jak zaklamany jest ten narod , zwlaszcza politycy nim rzadzacy. Najlepsze jest to ze poparcie dla merkel wsrod niemcow wcale nie spada a wrecz przeciwnie ROSNIE !!! Smieszne jest to ze uchodzcow na lodkach czy pontonach zlapanych na wodach przybrzrzwenych Libii ciagnie sie do Europy zamiast odeslac spowrotem na brzeg Libii , to tylko zazwyczaj kilometr czy dwa. Lewactwo oszalalo doszczetnie , Holland powiedzial dzis ze panstwo islamskie wypowiedzialo francji wojne a francja bedzie wa;czyc wszelkimi sposobami ... czym kredkami i sprowadzaniem coraz to wiekszej liczby uchodzcow? a ta "porozumienie" unia turcja kto odpowie ??? Kto odda teraz te 3 mld euro ??? Kto odpowie za wymysl wymiana jednego muzulmanina za jednego muzulmanina ??? Jak mozna bylo wymyslec cos rownie glupiego ??? 100% pewnosci ze ktos kieruje marionetkami z unii europejskiej i sa to pejsy z USA
|

|
 |
|
zuczek2246 |
Post #9 Ocena: 0 2016-07-26 21:15:23 (9 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
JA
"Czemu nie zareagowałaś jak ta kobieta ? pisała o Polakach - żołnierzach Wyklętych i o Powstańcach Warszawskich? "
SEVERANCE
"Nie bronie JEJ, tylko dobrego imienia tych ktorzy na takie obrazliwe komentarze nie zasluguja! "
Czyli co ???
Na obrazliwe komentarze nie zasługują Ukraińcy ( banderowcy ) , bo Twoja babcia była Ukrainką , a po Żołnierzarz Wyklętych i Powstańcach Warszawskich można jechać ile się da???
Twoja babcia nie była czymś , tak samo jak Polacy nie byli czymś i ofiary w Europie , które są pozbawieni życia przez Afgańczyków , Pakistańczyków czy Syryjczyków nie pisząc o gwałtach i molestwoaniach.
TO WY JAKO KOBIETY powinniści być bardziej wyczulone na to co Wam grozi w Europie muzułmańskiej , niż faceci Europejczycy .
Europejczyk , a tym bardziej Polak sobie poradzi , ale Wy KOBIETY powinniście widzieć jak Was traktują te męskie szma...
BRAWO WIELIM !!!!!!!!!
200 PROCENT racji z koncówką Twojego postu na 300 procent.
Robimy to co pejsy chcą , idziemy na wojnę ze Słowianami Rosją.
Był spokojniejszy w tym temacie Tusk , ale teraz mamy Kaczyńskiego i MAcierewicza , którzy są zaślepieni i szybko włączą nas w konflikt i naszych obywateli w konflikt z Rosjanami.
Robimy z nimi interesy , a nie walczymy...
[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 26-07-2016 21:23 ]
|

|
 |
|
Wielim |
Post #10 Ocena: 0 2016-07-26 21:23:45 (9 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
co do kobiet , fakt duza czesc Polek jest ladna i madra , ale obiektywnie patrzac tylko Polki tak bardzo lubia muzulmaninow i afrykancow. mieszkam w Anglii 10 lat i jak zobacze biala kobiete z muzulmaninem to na 90% jest to Polka. I czesto wcale nie brzydka. Pozostale 10% to grube i brzydkie Angielki. Dlaczego tak sie dzieje? Bylem kilka razy w Niemczech, zauwazylem to samo. Czytam polskie fanpage na Facebooku - wypowiada sie duzo Polek w zwiazkach z muzulmaninami , czytam angielskie fora - nie widze zadnej angielski w zwiazku z muzulmaninem . I naprawde czesto slysze opinie wsrod nieanglikow na Wyspach ze Polke latwo miec. Oczywiscie nie kazda taka jest , nawet nie polowa , ani pewnie nie cwiartka , ale jednak Polki maja pociag do muzulmanow jak zadna inna nacja w Europie...
|

|
 |
|