MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zamachy terrorystyczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 21 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

Str 21 z 73

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

zuczek2246

Post #1 Ocena: 0

2016-07-26 18:22:22 (9 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Cytat:

2016-07-26 18:14:27, astalavista napisał(a):
Cytat:

2016-07-26 17:17:00, mancun napisał(a):
W tym watku to akurat wyrazie widac, kto histerie nakreca.
Biedna Polska, trzeba wracac, dalejze kosy na sztorc, koszulki z wykletymi na siebie i opaski z kotwica na ramie i zemsta na wroga! Z Bogiem i chocby mimo Boga!

Ale chamski wpis. Boże, że też takie #$%^ są między nami.

Zero szacunku dla #$%^ po tym jak w temacie o Wołyniu pisała , że nad czym rozczulamy się jak polskie kobiety będące w ciąży miały rozrywane brzuchy , wyciągane dzieci , a pózniej wszywane tam martwe koty albo szkło przez ukraińskich banderowóćw. Według niej tym kobietom i tak było wszystko jedno , bo szybko umierały.

I takie coś umoralnia ludzi na forum .

Marian w spódnicy i nie warto mieć dla niej szacunku , ani karmić trollicy ...

[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 26-07-2016 18:23 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2016-07-26 18:22:55 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Astalavista nie przejmuj się . To ukrainka, Oni tak mają. Są w sumie podobni do islamskich terrorystów . Niech Polacy sobie przypomną jak banderowcy podczas rzezi wolynskiej otaczali kościoły w których odbywały się msze a następnie żywcem kroili wiernych na pół , palili czy rozpruwali brzuchy a w najlepszych , najmniej brutalnych sposobach poprostu palili kościoły z wiernymi w środku. Dziś zaczynają robić tak islamscy zamachowcy . Są coraz bardziej brutalni ale jednak daleko im jeszcze do banderowcow. Fałsz i obłuda. Przyjechać do UK na polskim paszporcie i tak opluwac Polskę. To obrzydliwe

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2016-07-26 18:42:57 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2016-07-26 16:58:39, mancun napisał(a):
3-letnie dzieko postrzelilo 2-letnie w brzuch, a starszy Niemiec zabil lekarza, to tez terroryzm?

Najpierw piszesz, że po rozpruciu brzucha ciężarnej kobiecie takowa umiera natychmiast, więc właściwie o co to halo, a teraz porównujesz wypadek z udziałem małego dziecka do rozjeżdżania z zimną krwią ludzi niczym walcem. Gdyby tam zginął ktoś tobie bliski też byś takie bzdury pisała?
Wszystko sie juz ludziom miesza we lbach, zero analizy, zero logiki

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #4 Ocena: +1

2016-07-26 18:55:47 (9 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

Boże, że też takie #$%^ są między nami.
To ukrainka, Oni tak mają. Są w sumie podobni do islamskich terrorystów .

Chyba wystarczy, co? Wasze komentarze sa ponizej pasa. Bardzo sie teraz wkurzylam, moja babka byla Ukrainka (!), ciezko cale zycie pracowala ku chwale Polski Ludowej i po co? Po to zeby ja teraz prawdziwi Polacy do islamskich terrorystow porownywali? #$%^

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #5 Ocena: 0

2016-07-26 19:03:47 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Co sie dajecie prowokowac? To taka desperacka proba trollingu, przeciez to normalne, ze patriotyzmu uczyc cie beda ,, od zawsze" zakochani w UK jej farbowani obywatele. Wylew chamstwa i prostactwa borowiny na wiezadla a moderacja bedzie milczec. W koncu ,,lby" ma tylko jedna strona dyskusji. W Manchesterze poki co bezpieczniej niz w Paryzu wiec mozna sobie pogadac.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

astalavista

Post #6 Ocena: 0

2016-07-26 19:32:39 (9 lat temu)

astalavista

Mężczyzna

Z nami od: 25-08-2010

Cytat:

2016-07-26 18:55:47, Severance_ napisał(a):
Cytat:

Chyba wystarczy, co? Wasze komentarze sa ponizej pasa. Bardzo sie teraz wkurzylam, moja babka byla Ukrainka (!), ciezko cale zycie pracowala ku chwale Polski Ludowej i po co? Po to zeby ja teraz prawdziwi Polacy do islamskich terrorystow porownywali? #$%^

Co Ty jej tak bronisz??? zobacz co wypisuje toto, nie tylko w tym wątku, odrobina refleksji i mniej usprawiedliwiania. Usprawiedliwiali ostatnie kilkadziesiąt lat islmistów i całą tą nikczemną ideologię i zobacz co się obecnie dzieje. Ludzie, więcej bezkompromisowości, asertywności i wspierania siebie nawzajem a nie dodatkowo miedzy sobą się żreć.
Toto, ewidentnie sieje zamęt, chce skłócić nas. Stanowcze NIE.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2016-07-26 19:36:32 (9 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Przy bezkompromisowosci i nadmiarze asertywnosci ciezko bedzie o wsparcie, zawsze sie znajdzie powod do podzialu.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2016-07-26 19:53:06 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: 0

2016-07-26 20:02:52 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Jakby do klubu w ktorym bawi sie pani mancun wpadli pasterze z kalachami i zastrzelili jej wspoltowarzyszy zabawy lub kogos z jej bliskich rozjechalby jakis terrorysta W Nicei to islamski terroryzm latwiej byloby oddzielic od pospolitych przestepstw. No ale ze we lbach macie pstro i mieszkacie sobie Na bezpiecznej angielskiej prowincji nie macie prawa winic morderstw w imie allaha. Bo tak wam mowi pani mancun. Zajebiaszcze, nie?

Czy moderacja moglaby rozwiac nadzieje pani mancun o bezkarnosci smiecenia w watku jak i zwyklego, glupkowatego szyydzenia z innych forumowiczow? Sloma z butow naturalizowanych brytoli utwierdza mnie w przekonaniu, ze paszportem nowego kraju nie wytepi sie smrodu cebuli, wiesniactwa i zaprzanstwa.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 26-07-2016 20:06 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

zuczek2246

Post #10 Ocena: 0

2016-07-26 20:05:33 (9 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Cytat:

2016-07-26 18:55:47, Severance_ napisał(a):
Cytat:

Pisząc słowami Mancun - " bez histerii ".

Teraz pytanie do Ciebie .

Czemu nie zareagowałaś jak ta kobieta ? pisała o Polakach - żołnierzach Wyklętych i o Powstańcach Warszawskich?

Dopiero jak walnęło bezpośrednio w Twoją rodzinę to zaczęłaś bronić swoich najlbliższych.

Akurat Ty jesteś przeciwko temu co dzieje się w Europie i za to szanuję Cię w przeciwieństwie do pary trolli Mariana i Mancun , ale ...

mam pytanie .

To jak mamy nazywać nazistów i banderowców ???

Podpowiem Ci.

Byli to Niemcy i Ukraińcy .

Nie ma zakłamywania historii i pisania o banderowcach , tylko o Ukraińcach.

Nie ma usprawiedliwiania dla ukraińców , jeżeli dalej wielbią Banderę.

Jeżeli masz problem z porównywaniem Ukraińców z ISIS , to ja wkleję tutaj link od 18 lat , a Wielim niech wklei listę tego co robili nie banderowcy , tylko Ukraińcy !!! , którzy są do dzisiaj wielbieni przez władze i ukraińców.

I na koniec tego postu.

Siedzicie cicho albo jesteście przeciwko Narodowi Polskiemu , ale jak temat zaczyna trochę dotykać Waszych rodzin , wtedy zaczynacie pisząc tekstem MAncun " histeryzować".

Pierwszy raz to napiszę:
Jestem dumny z Polaków , że SĄ MĄDRZI PRZED SZKODĄ niż po szkodzie.

Brawo Polacy.

Jestem z Was dumny !!!

Do góry stronyOffline

Strona 21 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,