MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zamachy terrorystyczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 16 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

Str 16 z 73

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Googhaz

Post #1 Ocena: 0

2016-07-24 19:08:57 (9 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-02-2016

Cytat:

2016-07-24 18:25:18, Konto usunięte napisał(a):
Gdyby kolezanka chcial popatrzec, to analogia z kibicami biegajacymi po krakowie z maczetami narzuca sie niepokojaco jasna:

Syryjczyk wpuszczony przez durną Merkel zaszlachtował maczetą przypadkową kobietę w ciąży a naszemu forumowemu fanowi islamu kojarzy się to z porachunkami pseudokibiców w Krakowie.

Szkoda czasu dla komentowania takich typów.
Obrazek
one-dead-two-injured-in-machete-attack-in-germany
Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. - Baptiste Beaulieu

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2016-07-24 19:11:49 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2016-07-24 19:28:21 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2016-07-24 19:08:57, Googhaz napisał(a):
Cytat:

2016-07-24 18:25:18, Konto usunięte napisał(a):
Gdyby kolezanka chcial popatrzec, to analogia z kibicami biegajacymi po krakowie z maczetami narzuca sie niepokojaco jasna:

Syryjczyk wpuszczony przez durną Merkel zaszlachtował maczetą przypadkową kobietę w ciąży a naszemu forumowemu fanowi islamu kojarzy się to z porachunkami pseudokibiców w Krakowie.

Szkoda czasu dla komentowania takich typów.
Obrazek
one-dead-two-injured-in-machete-attack-in-germany

Po co karmisz trolla? Idź nakarm bezdomnych

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #4 Ocena: 0

2016-07-24 19:36:57 (9 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Ktos zadal wczesniej pytanie dlaczego takie rzeczy nie dzieja sie w Polsce? A ja zapytam, dlaczego w przewazajacej wiekszosci we Francji i Niemczech? Dla mnie to, ze w Polsce jest spokoj nie jest zadna niespodzianka, a) zaden szanujacy sie uchodzca nie zostanie w Polsce, b) (z calym szacunkiem) Polska nie ma wiekszego znaczenia, tak politycznie jak i ekonomicznie, w przeciwienstwie do Francji i Niemiec!
To Niemcy i Francja "dyktuja" Europe gospodarczo i ekonomicznie, takie ataki ISIS przy milionach uchodzcow prawie maja sens, no chyba, ze.. "ktos" znalazl sposob/ albo szuka sposobu na polityczne rozpie*rzenie Europy..
Za daleko siegam..?
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

zuczek2246

Post #5 Ocena: 0

2016-07-24 19:39:12 (9 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

Cytat:

2016-07-24 15:18:38, zuczek2246 napisał(a):

Na razie na szczęście dla Polski, oprócz dwóch dziewczyn , nikogo nie dotknęła ta tragedia z Polaków, ale jak te zamachy terrorystyczne zaczną przesuwać się na tereny Europy Środkowo - Wschodniej to nie chciałbym być w skórze jakichkolwiek muzułmanów mieszkających na tych terenach.

Abym nie wykrakał- podobno kobietą ciężarną zabitą przez Syryjczyka w Niemczech , była POLKA.
Zobaczymy jakie będą dalsze newsy ?

Severence - " szanujący się uchodzca " powinien być szczęśliwy , że jest bezpieczny i według prawa uchodzcy z Syrii powinni zatrzymać się w Turcji , a nie w krajach tj . Polska.

Uchodzcą w Polsce może być Ukrainiec , czy Białorusin a Syryjczyk będzie imigrantem.

Następna sprawa to do Europy napływa pół Afryki, Afgańczycy , Pakistańczycy i inne narody 3 świata.
To są według Ciebie " szanujący się uchodzćy " ?

Trzecia sprawa to kto chce rozwalić Europę i kto ma w tym interes?

Amerykanie , finansjera , bankowcy , Turcy , Arabowie z Arabii Saudyjskiej i Kataru , Rosja.

Pewnie każdy z nich daje cegiełkę , żeby zorganizować dym w Europie , ale ja obstawiam za Amerykanami i Arabami działającymi , żeby osłabić Europę i Rosję , a póżniej wziąśc się za Chiny i organizować NWO , o którym głośno mówią prezydenci USA , ich doradcy jak Brzeziński , czy spekulanci i ludzie Rockefelrów, Rotszildów jak Soros.

A Niemcy i ich politycy rządzący u nich w kraju czy w Unii jak Schulz są sprzedajnymi marionetkami

Sprzedała Niemców i Europę

[ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 24-07-2016 19:52 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: 0

2016-07-24 19:47:52 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2016-07-24 19:36:57, Severance_ napisał(a):
Ktos zadal wczesniej pytanie dlaczego takie rzeczy nie dzieja sie w Polsce? A ja zapytam, dlaczego w przewazajacej wiekszosci we Francji i Niemczech? Dla mnie to, ze w Polsce jest spokoj nie jest zadna niespodzianka, a) zaden szanujacy sie uchodzca nie zostanie w Polsce, b) (z calym szacunkiem) Polska nie ma wiekszego znaczenia, tak politycznie jak i ekonomicznie, w przeciwienstwie do Francji i Niemiec!
To Niemcy i Francja "dyktuja" Europe gospodarczo i ekonomicznie, takie ataki ISIS przy milionach uchodzcow prawie maja sens, no chyba, ze.. "ktos" znalazl sposob/ albo szuka sposobu na polityczne rozpie*rzenie Europy..
Za daleko siegam..?

Ja bym jeszcze dodała, że w Polsce byłoby im zwyczajnie trudniej wtopić się w tłum nie zwracając na siebie większej uwagi i nie wyobrażam sobie (cokolwiek by nie mówić o naszej policji), że polscy gliniarze kupiliby bajkę o przewożonych lodach.

Nie wiem czy ludzie tutaj pamietają, ale była taka akcja, chyba we Wrocławiu, gdzie farbowane lisy z holenderskimi paszportami udali się do naszego kraju w celu zakupu kałachów. Na pytanie o pozwolenie na broń z rozbrajającą szczerością odparli "nie mamy, ale zapłacimy podwójnie". Oczywiście zakupów nie dokonali, a sprzedawca natychmiast po ich wyjściu powiadomił policję o zajściu. Zostali aresztowani w jakimś centrum handlowym nie wiem jaki był ich dalszy los

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Googhaz

Post #7 Ocena: 0

2016-07-24 19:50:37 (9 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-02-2016

Cytat:

Za daleko siegam..?

Nie wiem czy za daleko ale mysle, ze odpowiedz jest prostsza.
Nie ma takich atakow w Polsce z tego samego powodu z ktorego nie mamy u nas atakow skorpionow, ktore zabijaja rocznie na swiecie ok 5000 osob.
Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. - Baptiste Beaulieu

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2016-07-24 19:53:48 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #9 Ocena: 0

2016-07-24 19:56:11 (9 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2016-07-24 19:39:12, zuczek2246 napisał(a):

Severence - " szanujący się uchodzca "

"szanujacy sie uchodzca" to sarkazm, myslalam, ze to bedzie jasne dla kazdego
; ), Polska nie rozdaje kasy, mieszkan, nie funduje nauki jezyka itd., itp

[ Ostatnio edytowany przez: Severance_ 24-07-2016 19:57 ]

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #10 Ocena: 0

2016-07-24 20:02:44 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Cytat:

2016-07-24 19:50:37, Googhaz napisał(a):
Cytat:

Za daleko siegam..?

Nie wiem czy za daleko ale mysle, ze odpowiedz jest prostsza.
Nie ma takich atakow w Polsce z tego samego powodu z ktorego nie mamy u nas atakow skorpionow, ktore zabijaja rocznie na swiecie ok 5000 osob.

*THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
I to jest odpowiedź. Byli pewni "hodowcy" u władzy z pewnej lewackiej partii którzy chcieli przyjąć 200k skorpionow ale naszczescie zostali przegnani...

Do góry stronyOffline

Strona 16 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,