MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zamachy terrorystyczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 13 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

Str 13 z 73

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Severance_

Post #1 Ocena: 0

2016-07-23 09:48:25 (9 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2016-07-23 09:14:49, Jurny_Jurek napisał(a):

To nie on krzyczal, tylko ludzie/ofiary gdy im oznajmil ze ma bron. Patrz konwersacje z filmiku powyzej - on tam rozmawia/kloci sie z jakimis ludzmi. To jest autentyczne tlumaczenie tego filmiku, po ktorym niektorzy sie ucieszyli, ze to strzelal nacjonalista nienawidzacy Turkow. Na CNN swiadkowie podawali, ze bylo tradycyjne allahuakbaru.

Tu tez jest tlumaczenie, a to z CNN: " He (the shooter) insults Turks while the man he is yelling at tells other people to call police", ale to tylko kosmetyka ; ), skonczyl i tak z ‘Allahu Akbar’ na ustach wiec tu jest Europa... pogrzebana.

[ Ostatnio edytowany przez: Severance_ 23-07-2016 09:49 ]

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2016-07-23 09:56:28 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

TVN stwierdzil, ze winny jest katolicki nacjonalizm a w Bawarii duzo katolikow. Madre glowy pokroju milicjanta Dziewulskiego, Na tej samej antenie tlumacza napastnika tym, ze mogl sie czuc zaszczuty przez rasistow i odtracony. Winni znalezieni szybciej przez opluwaczy z tvn niz przez bawarska policje. Stad sie potem biora tzw. wioskowe glupki ktorzy to powtarzaja.

BTW, policja informuje, ze byc moze ten gosc byl chory psychicznie i sie wczesniej leczyl, mam nadzieje ze tak bylo co uspokoi troche terrorystyczna panike w Niemczech i antyimigranckie nastroje.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 23-07-2016 09:58 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: 0

2016-07-23 17:38:31 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Mnie nie dziwi, ze Lis i jego ,,dziennikarze'' uchodza za jeden z bardziej manipulacyjnych portali czy gazet pokroju njuslyk.

Obrazek

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #4 Ocena: 0

2016-07-23 19:28:40 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Najlepsze jest to ze władze i policja niemiecka podaje tak jak wcześniej wspominałem - ze będą robili z niego osobę psychicznie chorą, która nie miała nic wspólnego z IS ani z terroryzmem islamskim. Pisałem już o tym zaraz po zamachu. Wybryk niemieckiego prawicowego szaleńca irańskiego pochodzenia a nie żaden islamski zamach terrorystyczny Tego nawet mistrz propagandy Goebbels by nie wymyślił hahahaha jak bardzo zaklamana może być merkel i jej wataha? Co jeszcze wydarzy się w niemczech w tym roku z rąk "psychicznie " chorych ludzi zupełnie niezwiązanych z islamem ???

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #5 Ocena: 0

2016-07-23 19:46:22 (9 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

,,Niemcy pracują non stop. My jesteśmy nacją, która nie pracuje. Jak mamy się rozwinąć, skoro nie pracujemy? Jeśli już pracujemy, nie robimy tego profesjonalnie. Islam uczy nas, żeby robić rzeczy profesjonalnie, to jest religijna powinność. Prorok powiedział, że Allah każe nam przodować we wszystkim, nakazuje doskonałość i profesjonalizm. Profesjonalizm musi występować we wszystkim: ..Jeśli zabijasz, zrób to prawidłowo, jeśli dokonujesz rzezi, zrób to właściwie". Nawet gdy się zabija, należy to robić dobrze".

Do góry stronyOffline

Googhaz

Post #6 Ocena: 0

2016-07-23 20:19:31 (9 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-02-2016

Cytat:

2016-07-23 19:28:40, Wielim napisał(a):
Najlepsze jest to ze władze i policja niemiecka podaje tak jak wcześniej wspominałem - ze będą robili z niego osobę psychicznie chorą, która nie miała nic wspólnego z IS ani z terroryzmem islamskim. Pisałem już o tym zaraz po zamachu. Wybryk niemieckiego prawicowego szaleńca irańskiego pochodzenia a nie żaden islamski zamach terrorystyczny Tego nawet mistrz propagandy Goebbels by nie wymyślił hahahaha jak bardzo zaklamana może być merkel i jej wataha? Co jeszcze wydarzy się w niemczech w tym roku z rąk "psychicznie " chorych ludzi zupełnie niezwiązanych z islamem ???

Ciekawy jestem jak tłumaczą sobie ludzie pokroju np. Żakowskiego dlaczego takich ataków nie ma w Polsce, Czechach czy na Węgrzech a są w Niemczech, Francji czy Belgii. Skoro te ataki nie sa związane z imigrantami czy islamem to widać kraje z Grupy Wyszechradzkiej lepiej radzą sobie z osobami chorymi psychicznie...
Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. - Baptiste Beaulieu

Do góry stronyOffline

NieCzarnyKot

Post #7 Ocena: 0

2016-07-24 09:22:19 (9 lat temu)

NieCzarnyKot

Kobieta

Z nami od: 05-08-2013

No ale on byl psychicznie chory i szykanowany przez kolegow. Uwazal sie za Niemca i dokonal ataku inspirowanego czynami bialego faszysty - no chyba bardziej wintegrowac w spoleczenstwo zachodnie sie nie mozna lol Przynajmniej takie doniesienia sa zewszad. Nie kazdy wariat z bronia w reku dziala w imieniu ISIS, niektorzy i bez tego maja w glowach nsrne.
"Niech na Ziemi będzie przyjemnie, niech to się zacznie ode mnie."

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2016-07-24 12:02:08 (9 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

A wg mnie chłopaka zlikwidowali, po czym napisano że dokonał samobójstwa żeby ukręcić łeb sprawie i nie nakręcać kwestii ISIS.

Prawdopodobnie w wielu krajach europy dochodzi do likwidacji, zanim dojedzie do czego kolwiek, tak jak to ma miejsce w TAMTYCH szeroko pojętych krajach. Tyle że nic się o tym nie mówi, ew tłumaczenie jest że ktoś zaginął, popełnił samobójstwo....

Nie zaciekawiło was nigdy że czasami Policja przebąkuje że "udaremnia wiele przygotowań do zamachu" ale jakoś śladu po tym nie ma? Jakieś wyroki? nic nic nic?
Przychodzą ci do domu, zabierają sterte broni, materiałów wybuchowych i mówią NIU NIU brzydki ahmedzik ?

a w TAMTYCH krajach to kogo to obchodzi... przez lata nic się nie zmianiło.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Googhaz

Post #9 Ocena: 0

2016-07-24 12:10:38 (9 lat temu)

Googhaz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-02-2016

Cytat:

2016-07-24 09:22:19, NieCzarnyKot napisał(a):
No ale on byl psychicznie chory i szykanowany przez kolegow. Uwazal sie za Niemca i dokonal ataku inspirowanego czynami bialego faszysty - no chyba bardziej wintegrowac w spoleczenstwo zachodnie sie nie mozna lol Przynajmniej takie doniesienia sa zewszad. Nie kazdy wariat z bronia w reku dziala w imieniu ISIS, niektorzy i bez tego maja w glowach nsrne.

Nie no oczywiście możesz wierzyć, ze ten Irańczyk byl nazistą. Jak następny Ahmed wysadzi się 25 grudnia możesz wierzyć, ze był katolikiem. Każdy wierzy w co chce.

Teraz spróbuj nam wszystkim odpowiedzieć dlaczego u nas nie mamy takich ataków robionych przez imigrantów.

[ Ostatnio edytowany przez: Googhaz 24-07-2016 12:12 ]

Trzeba natychmiast żyć. Jest później, niż się wydaje. - Baptiste Beaulieu

Do góry stronyOffline

NieCzarnyKot

Post #10 Ocena: 0

2016-07-24 13:14:58 (9 lat temu)

NieCzarnyKot

Kobieta

Z nami od: 05-08-2013

No slyszalam na tym filmiku co gadal, mowie biegle po niemiecku. Ahmed moze byc tez nazista, treba zachowac zdrowy rozsadek, nastepnym razem jak mnie znowu ktos sniady prawie potraci jak na rowerze jade, to tez powiem ze ISIS. Napisze tez do ISIS maila wtedy pytajac czy sie przyznaja do ataku, jak sie przyznaja to naglowki daily mail moje przez nastepny tydzien.

Co robi policja, nie wiem, nie wysnuwalabym takich teorii spiskowych, ale licho wie jak podchodza do potencjalnych wysadzaczy, moze i likwiduja/laduja do wiezienia po cichu.
"Niech na Ziemi będzie przyjemnie, niech to się zacznie ode mnie."

Do góry stronyOffline

Strona 13 z 73 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ... 71 | 72 | 73 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,