Str 20 z 21 |
|
---|---|
autor65 | Post #1 Ocena: 0 2016-03-24 23:34:17 (9 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
po Brexicie...będę żył
człowiek się zmienia za ...granicą
|
AlmostFamous | Post #2 Ocena: 0 2016-03-25 07:39:44 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-03-24 23:21:17, RobertNY napisał(a): Widzę ze nie znasz prawdziwej natury pana D. Trumpa. Wiec ci go dokładniej sprezentuję: -jest to tylko typowy demagog który powie wszystko co gawiedź chce usłyszeć. A jak już obejmie urząd to bardzo szybko zapomni to co wygadywał by tylko ugrać więcej głosów. Dojdzie do głosu jego prawdziwa natura-biznesmena. Nie wiem czy wiesz, ale parę lat temu świadomie on zatrudniał nielegalnych Polaków przy budowie komplexu Trump Tower w Miami na Florydzie? Taki to z niego legalista. Jak już obejmie urząd nie będzie musiał ugrywać więcej głosów.... Prawdziwa naturę tego pana znam tak jak Ty z telewizji. I z jego wypowiedzi z kampani. I napewno nie znasz jej lepiej niż ja. Idąc dalej tak jak ty to nie wiem czy wiesz, ale do UK kiedyś nas wpuścili. A teraz niby chcą wyjsc, zeby więcej nas nie przyjeżdżało. To tak do twojego argumentu o zatrudnianiu Polaków o którym tez oczywiście usłyszałeś w telewizji. Jakbyś nadal nie wiedział. My mamy taka sama. I te same informacje do nas docierają. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: AlmostFamous 25-03-2016 07:46 ] Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|
radiesteta | Post #3 Ocena: 0 2016-03-25 08:43:10 (9 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2015 Skąd: Chatham |
Dziś świat jest znacznie bardziej skomplikowany i nieprzewidywalny niż dawniej. Jeśli rządzą nim i wydarzeniami w nim zachodzacymi jakieś prawa i jest w nich logika to ta wiedza dostępna jest tylko nielicznym. W większości przypadków i ludzi działają na zasadzie akcji i reakcji bo inaczej się nie da. Plany i przygotowania jak pogoda nawet nie wiadomo czy na następny dzień się sprawdzają a co dopiero w dłuższej perspektywie.
Duma i honor tego bez naszej zgody nikt nam nie odbierze
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2016-03-25 11:16:47 (9 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
. Nie wiem czy wiesz, ale parę lat temu świadomie on zatrudniał nielegalnych Polaków przy budowie komplexu Trump Tower w Miami na Florydzie? Taki to z niego legalista.
jego konkurent uzyl tego argumentu efekt mial byc taki jak nam go teraz zaprezentowales za to jesli lubisz maxa kolonko ktory mowi jak jest ![]() https://www.youtube.com/watch?v=tlH_QIb78x0 |
RobertNY | Post #5 Ocena: 0 2016-04-01 14:41:33 (9 lat temu) |
Z nami od: 28-10-2014 Skąd: New York |
Nie wiem czy wiecie, ale z wiarygodnych źródeł doszło info ze od czerwca tego roku osoby bez minimum rezydentury bedą powoli ale sukcesywnie usuwane z miejsc pracy, a docelowo z GB.
|
|
|
Wielim | Post #6 Ocena: 0 2016-04-01 14:51:40 (9 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
życie Polaków w UK po Bretixie
[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 01-04-2016 14:52 ] |
NightFury | Post #7 Ocena: 0 2016-04-01 15:29:48 (9 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2012 Skąd: Liversedge |
Cytat: 2016-03-24 22:51:11, RobertNY napisał(a): Ja sobie tego nie wymyśliłem. To co napisałem są to tezy z raportu Polskiego Instytutu Spraw Międzynarodowych (PISM). A skoro pytasz jak to ja sobie wyobrażam to odpowiem: W Polsce niektorzy jeszcze wierza w bociany i bruzdy po, przed i w trakcie aborcyjne wiec informacje PIMu traktowalabym z przymruzeniem oka. Cytat: -w prosty sposób. Od osób które nie mają co najmniej stałego pobytu bedą wymagane pozwolenia na pracę.
Szczyt szczytow. ![]() Cytat: Nie spodziewam się masowych deportacji. Załatwią to inaczej: stworzą takie warunki ze ludzie ktorzy nie zadbali lub jeszcze nie kwalifikują się na papiery-wyjadą sami dobrowolnie. Bo kto będzie chciał pracować (jak dawniej było) za £££ poniżej minimum wage, gdy jest cała Europa Zach do wyboru?
Moja pensja chroniona jest kontraktem. Rzadowi nigdy nie bedzie nic do tego co ile i komu moja firma placi bo nie rzad mnie zatrudnia. Jak firma zrywa kontrakt bez solidnych powodow to ponosi koszty prawne. Szansa ze mi obniza wyplate zeby mnie stad wygonic jest praktycznie zerowa. Wiecej straca na wyrzucecniu mnie niz zyskaja ![]() Music leads me through my life
|
Post #8 Ocena: 0 2016-04-01 16:06:50 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
AlmostFamous | Post #9 Ocena: 0 2016-04-01 16:14:45 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-04-01 14:41:33, RobertNY napisał(a): Nie wiem czy wiecie, ale z wiarygodnych źródeł doszło info ze od czerwca tego roku osoby bez minimum rezydentury bedą powoli ale sukcesywnie usuwane z miejsc pracy, a docelowo z GB. Poprosimy zatem te wiarygodne źrodła. Jak napisałeś masz ich kilka... Oczywiście Twoje źrodła podkreślmy WIARYGODNE, poinformowały Cie o tym, bo już wiedza, ze UK wyjdzie z EU. ![]() To ja mam dla Ciebie propozycje. Weź z tej swojej karty kredytowej ( na której masz AŻ 30 tysięcy Dolarow amykanskich debetu ) wypłać gotówkę i za całość postaw w zakładach bukmacherskich. Za £100 płaca £278 ![]() Pózniej podziękujesz. A tymczasem nie marnuj czasu na forum, tylko szukaj tej Amerykanki, która masz poślubić, bo narazie jednym nielegalnym wsród nas jesteś Ty... ![]() Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|
karjo1 | Post #10 Ocena: 0 2016-04-01 16:47:59 (9 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Oj tam, dajecie sie wkrecic w Prima Aprilis
![]() |