|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2016-01-31 22:55:21 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
zuczek2246 | Post #2 Ocena: 0 2016-01-31 23:20:56 (9 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
Ty nie , zobacz co Marian robi.
Może pisać o tym w temacie '' Co z tą Polską?'' Czemu tutaj jednego blokuje się non stop i nie daje mu pisać o Amerykanach i ISIS , a Marian byle gówn... z wyborczej wkleja i nawet dwóch stron nie zajmie i będzie po temacie. Jak tak mamy bawić się to zamiast pisać o polityce '' Będzie gdzie kiedy wracać ?'' to będziemy się rozmieniać na drobne . Marian znowu czepia się Poznania. Najpierw kibole. Teraz Korwin. Specjalnie szukasz Poznania , żeby do Administratora się przyczepić? Ty nie , łobuzie Ty Marianowy , chłopaczku lewicowy... Co do Korwina to facet ma cięty język i dlatego ciężko mu się dostać do Sejmu. Powiem Ci , że wolę jego z tymi tekstami i podejściem do imigrantów niż Twoje lewicowo-genderowskie towarzystwo rządzące w Europie , bo w Polsce Lewica już się nie odrodzi. Zresztą to samo zwiastuje Lewicy w Europie już w 2017 roku po wyborach w Niemczech i Francji. Tak więc Marian szykuj się na prawicowe ugrupowania w Europie , a to dzięki takim jak Ty lewakom , którzy pozwolili i wpuścili imigrantów do Europy. Miałem wrażenie , że smacznego mówi się przy jedzeniu , a nie pierdzeniu ... w stołek siedząc cały dzień na nim przed komputerem na Mojej Wyspie. Marian jest trollem i jak pisze Tyniek , który dostał propozycje to cennik jest złocisz siedemdziesiąt za jedno pisanko. Marianek dorabia do benefitów? PIS poświęci beneficiarzy w Anglii dogadując się w sprawach baz NATO w Polsce i skończy się socjalek. Twoja Lewica rządziła i pierwsze co po wygraniu wyborów zrobiła to studentom obniżki na przejazdy kolejowe umorzyła. To jest Panie Lewica i to Nowoczesna . PO BIS a może PIS. [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 31-01-2016 23:26 ] |
hants | Post #3 Ocena: 0 2016-01-31 23:22:30 (9 lat temu) |
Z nami od: 28-03-2006 Skąd: Solent |
Za wikipedią: Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie, dawniej debilizm – niestosowana z uwagi na negatywne znaczenie w języku potocznym) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań. Osoby takie są samodzielne i zaradne społecznie, nie powinny jednak wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji, ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym. Życie rodzinne przebiega bez trudności. W socjalizacji mogą nabywać zaburzeń osobowościowych, ze względu na atmosferę otoczenia i stosunek innych. Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ. Do 12 roku życia brak różnic rozwojowych.
Owszem, wypowiedź mało kulturalna - wręcz chamska - niemniej całkiem sensowna. Integracja "na siłę" jest bez sensu, gdyż realia wyglądają tak, że te dzieci są najczęsciej we własnych grupach z opiekunami, albo stają się obiektem kpin ze stronych "zdrowszych". W przypadku Koriwna, naprawdę, wolę dyskutować o jego programie ekonomicznym, a nie społecznym. Chcieć to znaczy móc!
|
Post #4 Ocena: 0 2016-01-31 23:26:44 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Dwunasty | Post #5 Ocena: +1 2016-01-31 23:28:44 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Pierwsze pytanie. Kogo blokujemy non stop?.
Drugie pytanie : Jak długo mamy tolerować ewidentne trolowanie forum? Byly prośby aby nie blokować ale jeszcze raz pytanie jak długo? Ps, koledze Zuczkowi dziękuje za odpowiedzi...on już wie. Stawki itp. |
|
|
zuczek2246 | Post #6 Ocena: 0 2016-01-31 23:40:38 (9 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
Ad.1)
Zapytaj się kolegi Tynka. Jakiś czas temu był tutaj chłopak , który chciał założyć temat o Amerykanach i ISIS , to mu pisano , że ma to robić w temacie '' Chcę powiedzieć , że'' Chłopak próbował kilka razy aż napisał , że kończy karierę na MW. Marianowi ktoś piernie i otwiera nowy temat. Jak to jest w porządku do tamtego kolesia to widzę , że większą demokrację mamy w Polsce za czasów PISu niż tutaj na MW. Ad.2) Napisz mi jakie trolowanie? Wyrażanie swoich opinii? Dzisiaj zacząłem trochę lużniej pisać , bo jako moderatorzy czy administrator powinniście być bezstronni , a tak nie jest . Ad 3) Kogo i za co blokować? Jak masz zamiar mnie to daj mi dokończyć temat Wałęsy jutro i podziękuję. Ad.4) Za jakie odpowiedzi mi dziękujesz? Tyniek pisał o stawce 1.70 zł za post . Poszukaj sobie ze trzy - cztery dni temu jego wypowiedż w '' Co z tą Polską?'' A tak swoją drogą to ten Twój Poznań jest pechowy. Jak nie kibole to Korwin. Zapytaj się Mariana czy specjalnie szuka tematów pod Ciebie? [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 31-01-2016 23:43 ] |
Dwunasty | Post #7 Ocena: +1 2016-02-01 00:08:57 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Z całej, podkreślam całej Twojej wypowiedzi jedyne co ma sens i na co zwracam uwagę to słowa : Mój Poznań...Tak , na zawsze w moim sercu pozostanie Poznań, Wielkopolska i Polska. Resztę sobie dopisuj, skopiuj czy jak tam wolisz. To ode mnie.
W kwestiach moderatorsko aministracyjnych zapraszam na pw,mail do redakcji, czy nawet zgłoszenie czerwonym przyciskiem. Niestety muszę Cie zmartwić, nie czytam wszystkiego co skopiujesz z netu i umieścisz w rożnych tematach. Także może coś z "ważnych" rzeczy zostać przeoczone. W każdym razie jak chcesz coś zgłosić to lepiej czerwonym przyciskiem aniżeli w środku postu pytać co 12 o tym myśli ![]() |
Dwunasty | Post #8 Ocena: 0 2016-02-01 00:17:33 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-01-31 22:55:21, Konto usunięte napisał(a): m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,19558315,korwin-mikke-w-poznaniu-nazywa-dzieci-chore-umyslowo-debilami.html Smacznego dla wyznawców. No nic. Trzeba Mariankowac. Pytanie do autora tematu. Jako iż oba zagadnienia są omawiane w różnych tematach na forum, zapytam do którego tematu by mu pasował "jego" post. Co z ta Polska? czy coś dziś na obiad? Od razu dodam iż nie mam pojęcia co na obiad... zrozumieją? |
Post #9 Ocena: 0 2016-02-01 05:57:18 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2016-02-01 07:38:11 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|