2016-01-01 18:00:02, Wielim napisał(a):
2016-01-01 17:53:58, ie2ox4-b napisał(a):
Czołgi czołgami a prywata uprawiana przez Kamila Dąbrowy, dyr. Jedynki.
"Protest będzie trwał tak długo, jak to możliwe..."
Polskie Radio niepodporządkowane "dyrektywom" polskim? Kto mu płaci?
Wczoraj zarząd TVP podał się do dymisji ... powód jest prosty - od dziś obowiązuje 70% podatek od odpraw !!! Zwykle hieny z PO!!! Teraz widzimy ze PiS robi porządek w kraju a ci co tak szczekają to niemieckie kundle którym nie na rękę odejście PO od władzy i zaprzestanie wyprzedaży polskiego majątku niemcom
Nie podniecaj się tak .
To atak w przeciwników, swoi czyli pissooffczyki nadal mają jak w masełku.
Premier Beata Szydło i wszyscy członkowie Rady Ministrów w połowie listopada złożyli oświadczenia majątkowe. 30 grudnia dokumenty trafiły na strony Kancelarii Prezesa Rady Ministrów. Jednak wśród spowiedzi ministrów o stanie finansowym, posiadanych nieruchomościach, oszczędnościach i samochodach brakuje oświadczenia Mateusza Morawieckiego. Oświadczenia nie ma, bo minister po prostu mógł odmówić publikacji. I wcale mnie nie dziwi, że to zrobił. Oto krótka historia, skąd miałem taką pewność.
Od 9 listopada, czyli słownego powołania Mateusza Morawieckiego na stanowisko szefa resortu rozwoju (prezydent Andrzej Duda wręczył nominację 16 listopada), czekam na odpowiedź biura prasowego banku BZ WBK na bardzo proste pytanie: Czy ustępujący prezes banku - Mateusz Morawiecki - otrzymał odprawę i ewentualne odszkodowanie z tytułu umowy o zakazie konkurencji. Zmowa milczenia, bo inaczej tego nazwać już nie można, trwa więc od miesiąca. Przedstawiciele banku nie odmówili mi odpowiedzi. Raczej od tamtego czasu testują mój zapał i wytrzymałość baterii w telefonie.