Str 18 z 19 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2016-01-14 18:50:13 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2016-01-14 19:27:07 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
SweetLiar | Post #3 Ocena: 0 2016-01-14 20:25:06 (9 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2016-01-14 19:27:07, x_fish napisał(a): Nie slyszalem zeby grzebali przy ordynacji wyborczej Wiesz, wszystko przed nami... W koncu PiS nie trabil w kampanii wyborczej o majstrowaniu przy TK czy TVP, a ze nikt tez wczesniej nie zrobil z Millera czy Niesiolowskiego prezesa telewizji publicznej to i nie dziw sie, ze ludzie spodziewaja sie wszystkiego. I moim zdaniem slusznie. [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 14-01-2016 20:27 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
ie2ox4-b | Post #4 Ocena: 0 2016-01-14 21:24:52 (9 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Z tej ostatniej Korwina wypowiedzi wynika że ci wszyscy co się bulwersowali za ułaskawienie Ziobry nie mieli racji. Prezydent prawnie mógł to zrobić poza prawem. Mógł mu nawet wystawić glejt za wszystkie grzechy popełnione jak i te co popełni.
Droga SweetLiar, ważne aby zrobili co w ich mocy, co obiecali. Jeżeli robią coś więcej niż obiecali, to chwała Im i Prezesowi. Ja na polityce nie znam się, bo tam trzeba umieć kłamać. Pomimo tego mojego nieznania się, co przepowiedziałem, to się spełnia i cały ten Wasz krzyk można sobie w wsadzić... tylko gdzie? W buty... nie, nie zmieściły by się Wam nóżki. Jeżeli nawet PAD słucha "poleceń" Prezesa... no to super. Jeżeli związał się z PiSem, to MUSI tak robić, inaczej byłby odszczepieńcem i mógłby, nie daj Panie Boże, zaprzedać się jakiemuś antychrystowi, jak to zrobili nasi sąsiedzi zza Odry. Co do Żydów... a kim są Polacy? Nie tacy co urodzili się w granicach Polski, ale tacy prawdziwi. Nie tacy co chełpią się wyimaginowanym herbem, niby polskim, ale prawdziwi Polacy. Korwin, lubię faceta, byłem (przypadkiem) na jego wiecu. Podoba się mi jego gadane... ale jakoś wybić się nie może... Może brakuje mu Waszych podpowiedzi? |
Post #5 Ocena: 0 2016-01-14 22:15:52 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
camilius | Post #6 Ocena: 0 2016-01-14 22:19:24 (9 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2015 Skąd: Nottingham |
Nawet nie minęło 100 dni nowego rządu a już wiele spraw jest uregulowanych a jeszcze więcej jest na dobrej drodze.
Za rok wielu oponentów zmieni swoje zdanie... |
stanislawski | Post #7 Ocena: 0 2016-01-14 23:35:36 (9 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Co do tego kim są Polacy, to tzw. "prawdziwi Polacy" mają rewelacyjną wiedzę nt. pochodzenia narodów. Bazuje ona na gruntownym poznaniu historii wędrówek ludów i innych migracji, przesiedleń, naturalizacji, a pewnie i pomiarach zawartości krwi takiej to, a takiej u poszczególnych jednostek.
Kim są Polacy - to dobre pytanie - ale znaczna część z nich wolałaby tego nie wiedzieć, względnie przedstawione im informacje określiła by jak propagandę wiadomych sił, czy po prosu kłamstwo. Przecież wiadomo, że to sam Pan Bóg dał Sarmatom tę ziemię. |
zuczek2246 | Post #8 Ocena: 0 2016-01-14 23:42:52 (9 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
Pisałem o Żydach i naszych politykach , żeby pokazać , że jesteśmy kolonią .
''Gdy w 1933 roku do władzy doszedł Adolf Hitler w Niemczech panował głód bieda i nędza. Ludzie zarabiali brutto 1500 marek a wielu nie miało pracy. Żydowski rząd w Niemczech podnosił wciąż podatki i wiek emerytalny ! Społeczeństwu Niemieckiemu odbierał opiekę zdrowotną ! Zamykano szkoły by społeczeństwo było głupsze ! Najbardziej jedna żydzi w Niemczech walczyli z Kościołem widząc w nim najgorsze zagrożenie … więc rząd żydowski w Niemczech przestał finansować Kościół. Coraz więcej Niemców było bezdomnych coraz więcej dzieci było zabijanych przez swych zrozpaczonych rodziców którzy nie potrafili ich wykarmić ! Coraz więcej Niemców dokonywało samobójstw ! Więc Adolf Hitler postanowił to zmienić powstało SA następnie SS, NSDAP i ” Mein Kampf ” … Naród Niemiecki ogarnął szał chęci zemsty za wszystko co żydzi im zrobili !!! Adolf Hitler zaczął ich mordować ! Żydzi zaczęli uciekać … ci bogaci do USA …. i tu by było śmieszniej nie zostali wpuszczeni do USA przez żydów … oraz uciekali na tereny wschodnie. Na wschodzie żydów przywitał sam J. Stalin ! początkowo chciał ich zabić… ale towarzysz Beria z NKWD mu wytłumaczył że żyd to nie Polak i że żyd to wróg Polaka !!! Towarzysz Stalin domagał się dowodu na prawdomówność Berii … więc Beria wraz z żydami wcielonymi do NKWD wymordowali Polskich oficerów w Katyniu. Gdy na te tereny weszli Niemcy i zobaczyli co zrobili żydzi z Polakami chcieli nagłośnić tą sprawę i prawie im się udało… ale … jak wszyscy wiemy Stalin odparł atak niemiecki. Żydzi z NKWD pod dowództwem towarzysza Berii robili czystki … wysyłali Polaków na sybir jak też mordowali w różnych lasach ! Gdy Niemcy zostały pokonane Stalin rozkazał żydom z NKWD by zmienili nazwiska na polskie i objęli władzę w PRL-u jedynie Berman tego nie zrobił bo miał plecy. W tym momencie zaczyna się okres żydokomuny i wewnętrznych walk na szczytach władz komunistycznych państw np. tajemnicze śmierci różnych przywódców bloku wschodniego… ( Bieruta ) oraz głośne przemówienie W. Gomułki ( żydzi do syjamu ! chłop się pomylił ale każdy wie o co mu chodziło ) … w tym samym czasie podobne sceny rozgrywały się w USA bo tam żydzi też zaczęli uciekać … został zabity JF Kennedy prezydent USA który też głośno w przemówieniu dał do zrozumienia że żydzi chcą przejąć kontrole ! Świat został podzielony na dwie strony … i by było śmieszne obiema stronami rządzili żydzi którzy utrzymywali wszystko w wielkiej tajemnicy. W 1989 roku społeczeństwo Polskie powiedziało dość !!! Chcemy chleba pracy i pieniędzy !!! wołało precz z komuną !!! a nie wiedziało że za komuną stoją żydzi … więc doszło do największego przekrętu w dziejach Świata ! Żydzi z zachodu dogadali się z żydami ze wschodu ! i doszło do ” pokojowego przekazania władzy ” To pokojowe przekazanie władzy zaowocowało tym że do dziś w naszym kraju władzę sprawują byli żydowscy ubecy & sbecy ormowcy i NKWDziści .'' Teraz trudno połapać się , czy jest jakakolwiek partia polityczna w Polsce , która nie ma z nimi nic wspólnego? Głosowania dotyczące wysyłania pieniędzy ''kombatantom polskim '' poza granicę i ZA wszystkich opcji politycznych , w tym PISu ciążą na nich. Tym bardziej , że napisała o tym Izraelska gazeta , a nasze media milczały. Co do nazwiska Kalksajn i Kaczyński w sieci krązy informacja na ten temat: ''Chciałem króto odnieść się do ostatniego tekstu o Kaczyńskim vel Kalkstajnie!!! Otóż kilka lat temu wstecz,o tej samej porze znalazłem się we Włoszczowej.Przejeżdżając przez przejazd kolejowy przypomniało mi się,że przecież istniejący od niedawna przystanek kolejowy w tej miejscowości otwierał na oczach kamer telewizyjnych niejaki Gosiewski !!!Pytałem się ludzi gdzie On mieszka.Młodzi nie wiedzieli nic.Pojechałem do znajomego z czasów walki z propagandą unijną przed słynnym Referendum,który łożył znaczne środki na ulotki jakie wtedy jako aktywny działacz PLN-u i K.O.P.Z. ,,Placówka" na masową skalę drukowaliśmy ulotki antyunijne i wysyłałem je w Polskę!!!Więc zapytuję o tego osobnika.On mówi mi,że On tutaj nie mieszka,tylko chyba w Gdańsku.No ale przecież On otwierał wam uroczyście ten przystanek kolejowy do łączności z całą Polską.No bo On to robił wimieniu Kaczyńskich!!!Jak to Kaczyńskich?Pytam?No bo Oni się tutaj urodzili!!! !!! No i słucham dalej:,,Okazuje się,że ich prawdziwy ojciec nazywał się Jakub Bęcłowicz!!! W czasie wojny wraz z bratem Arią,zostali przechowani w okolicznych wsiach u chłopów!!!Po wojnie Jakub ożenił się z Jadwisią i urodzili się Ci bliźniacy,którzy potem grali w filmie pt:,,O dwóch takich co ukradli księżyc" ![]() ''Oto co znalazłem, pozwolę sobie skopiować, bo nieźle ujęte kilka zaledwie zasług Lecha Kaczyńskiego: „1. przerwanie ekschumacji w Jedwabnym jako minisater sprawiedliwosci,gdy zaczela juz przynosc oczywiste dowody zbrodni Niemcow. 2. Budowa Muzeum Histori Zydow Polskich – placowka ta bedzie znajac doswiadczenia z ZIH zrodlem nieustajacego jatrzenia wrecz antypolskiej dzialalnosci.3. Skierowanie do Sejmu ustawy o restytucji mienia zydowskiego. Zgoda na wyplate ogromnych odszkodowan,gdy w swietle podpisanych porozumien jeszcze przez wladze PRL sprawy zostaly juz zamkniete.4. Bezwarunkowe wrecz ostentacyjne popieranie prezydenta Juszczeenkii reprezentujacego zbrodniarzy z UPA. 4.Podpisanie Traktatu Lizbonskiego – teraz J.Kaczynski udaje glupiegp i krytykuje Unie,podczas gdy zgodzil sie z bratem na taka Unie.5.. Zorganizowanie nikczemnej prowokacji w stosunku do Sp.Andrzeja Leppera owczesnego v-ce premiera w celu wyeliminowania go z zycia politycznego Dopuszczono sie fabrykowania nieistniejacych dokumentow!!! '' Trzeba patrzeć na ręce jednym , drugim i trzecim ... [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 14-01-2016 23:45 ] |
ie2ox4-b | Post #9 Ocena: 0 2016-01-15 07:05:52 (9 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Co do tych różnych "organizacji" to myślę że one jeszcze istnieją. Rozlazły się po całym społeczeństwie. Zwłaszcza ORMO. Oni jeszcze i tu, na MW istnieją, można nawet ich bez problemu rozpoznać.
No to z kim lepiej trzymać? Z Niemcami, czy z Żydami? Czym różni się Niemiec od Żyda? Tym zabiegiem na kilkudniowym chłopcu to wiem. Są jakieś inne znaki? W jakich czasach zaczęły się tworzyć klany z których powstały narody? Jest jeszcze jakaś "czysta" nacja, wyłączając Papuasów? Aczkolwiek, chyba i tam jest mix. Która nacja jest najuczciwsza? Wszyscy powinni trzymać z tą nacją, oczywiście wszyscy uczciwi. Więc parafrazując głośne hasło można zawołać: "Uczciwi wszystkich nacji, łączcie się". Jeżeli po połączeniu się, szukalibyście prezesa, to mogę przyjąć ten obowiązek. |
stanislawski | Post #10 Ocena: 0 2016-01-15 09:49:58 (9 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Narody? W różnych czasach. Są takie, które istnieją kilka tysięcy lat (choć oczywiście nie w niezmienionej formie, to niemożliwe), innych nie było 1500 lat temu, kilku 250 lat temu. Niektóre wciąż się tworzą.
Znaki? Można mierzyć nosy, czy w ogóle czaszki. Gorzej, jak niektórym "prawdziwym Polakom" coś wyjdzie nie tak... |