MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

In vitro - ie2ox4 do tablicy prosze

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 5 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2015-12-09 16:56:38 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Krisokrates

Post #2 Ocena: 0

2015-12-09 17:18:54 (10 lat temu)

Krisokrates

Mężczyzna

Z nami od: 09-12-2015

Jesli to prawda ze dzieci z in vitro sa nieszczesliwe I uposledzone to stwierdzam ze ie2ox4b nie byl na pewno poczety normalnie .

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2015-12-09 17:22:46 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2015-12-09 01:53:24, ie2ox4-b napisał(a):
Reasumując Twoją odpowiedź, to uważasz że człowiek bezpłodny jest normalnym?
Dziękuję, z tej pustości się wypisuję. Żyć... po co? Dla siebie? Jak długo? Przydatność w zachowaniu gatunku???

Zezowaty, piegowaty, łysy i włochaty... też jest p@ nie?
Tylko czysta rasa aryjska poczęta w akcie małżeńskim ma prawo żyć.
Nie sex, tylko akt małżeński.
Przez dziurkę w nocnej koszuli *THUMBS UP*
Nie zapominajmy również
że przeciez sex jest strasznym złem...
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

ie2ox4-b

Post #4 Ocena: 0

2015-12-09 17:24:10 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Cytat:

2015-12-09 16:10:17, SweetLiar napisał(a):
W czym kokretnie nie widzisz logiki i gdzie mi się zabazły literki w twojej wypowiedzi, którą ci nawet pogrubiłam?
Plączesz się strasznie w swoich wypowiedziach, a jedna przeczy drugiej.

Nie, zobacz że wszystko jest wg natury, co sztuczne, to mówię nie.
Tak samo jak karmienie kurczaków i chociażby tutejszych, ileś lat temu krów. Zbuntowała się natura? Człowiek nie może poprawić natury. Co do medycyny: Jeżeli ktoś stracił nogę no to przyszyć. Jeżeli urodził się bez nogi to nie próbować poprawiać jego nasienie.
Cytat:

2015-12-09 16:11:31, Izabella111 napisał(a):
ie2ox4-b - jestem zszokowana tym co wypisujesz....Jaki uraz, jaka skaza, jakie problem u dzieci z invitro???
Bylam adoptowana, takich dzieci jak ja jest miliony, naturalni rodzice, wspaniale, Bog, natura, zero sztucznych inwazji, samo szczescie, ptaszki cwierkaja a nad nami piekna tecza. Tylko ze gdybym mogla zamienilabym swoj pobyt w domu dziecka, brak milosci I poczucie odrzucenia w jednej sekundzie na 'sztuczne' I 'obrzydliwe' poczecie w rodzinie ktore czeka na mie z utesknieniem I kocha na zaboj.
Nie wiem czy odwiedzales kiedys sierocince..Wszystkie dzieci zrodzone z Boza miloscia, blogoslawione po prostu sama natura..wszystkie to po prostu okazy zdrowia I wysokiego ilorazu inteligencji, szczescia I radosci.
Opanuj sie prosze czlowieku bo sie osmieszasz...

Tak, trochę wiem o dzieciach z domu dziecka. Moja wina? Nie, wina nienormalnych rodziców, coś im dolegało. Nie mówię o dzieciach sierotach, to inny rozdział. One tęsknią, ale nie czują się odrzucone, przez co rozwijają się bardziej normalnie. Co do dzieci zrodzonych z Bożej miłości to daj sobie spokój, ponieważ nie mam genu wiary. Tzn. wierzę że Jezus żył i że urodziła go natchniona matka też wierzę. Tylko zastanawiam się kto ją natchnął, wtedy in vitro nie działało. Te dzieci co są w domach dziecka... Żeby nie pogłębiać Twojego stanu to nie wypowiem się.
Mnie o nic nie musisz prosić, ja NIGDY nie tracę opanowania. Tę umiejętność mam opanowaną.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #5 Ocena: 0

2015-12-09 17:58:10 (10 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2015-12-09 17:22:46, krakn napisał(a):
Cytat:

2015-12-09 01:53:24, ie2ox4-b napisał(a):
Reasumując Twoją odpowiedź, to uważasz że człowiek bezpłodny jest normalnym?
Dziękuję, z tej pustości się wypisuję. Żyć... po co? Dla siebie? Jak długo? Przydatność w zachowaniu gatunku???

Nie zapominajmy również

Genialne!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ie2ox4-b

Post #6 Ocena: 0

2015-12-09 19:06:15 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Cytat:

2015-12-09 17:22:46, krakn napisał(a):
(...)
Nie zapominajmy również
(...)

Naprawdę tak myślałeś?
Jeżeli tak, to powinieneś się zastanowić...
Jeżeli nie, tylko tak napisałeś, to nie masz czym się zastanawiać.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2015-12-09 19:14:43 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Jak wszystko jest z natury i sztucznemu mówisz nie to rozumiem, że leczenia raka też byś odmówił i poszedł do szamana? Z własnymi dziećmi też chodzisz do szamana?
Ty mówisz "nie" tylko temu co nie jest ci potrzebne w danym momencie, w tym przypadku in vitro po całą "naturalną" resztę sięgasz kiedy tylko jest ci potrzebna i jak ci kiedyś utnie nogę i będzie można ją doszyć to zapewniam cię że tak właśnie zrobisz.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

epsilon

Post #8 Ocena: 0

2015-12-09 19:26:48 (10 lat temu)

epsilon

Kobieta

Z nami od: 29-03-2012

Cytat:

2015-12-09 17:24:10, ie2ox4-b napisał(a):

Nie, zobacz że wszystko jest wg natury, co sztuczne, to mówię nie.
Tak samo jak karmienie kurczaków i chociażby tutejszych, ileś lat temu krów. Zbuntowała się natura? Człowiek nie może poprawić natury. Co do medycyny: Jeżeli ktoś stracił nogę no to przyszyć. Jeżeli urodził się bez nogi to nie próbować poprawiać jego nasienie.
Cytat:

2015-12-09 16:11:31,

Tak, trochę wiem o dzieciach z domu dziecka. Moja wina? Nie, wina nienormalnych rodziców, coś im dolegało. Nie mówię o dzieciach sierotach, to inny rozdział. One tęsknią, ale nie czują się odrzucone, przez co rozwijają się bardziej normalnie. Co do dzieci zrodzonych z Bożej miłości to daj sobie spokój, ponieważ nie mam genu wiary. Tzn. wierzę że Jezus żył i że urodziła go natchniona matka też wierzę. Tylko zastanawiam się kto ją natchnął, wtedy in vitro nie działało. Te dzieci co są w domach dziecka... Żeby nie pogłębiać Twojego stanu to nie wypowiem się.
Mnie o nic nie musisz prosić, ja NIGDY nie tracę opanowania. Tę umiejętność mam opanowaną.

Mam chyba szczescie do ludzi, bo rzadko spotykam takie okazy jak Ty.
Masz bardzo extremalne i klausyrofobiczne poglady.
Nie wszyscy i wszystko jest na szczescie do linijki.

[ Ostatnio edytowany przez: epsilon 09-12-2015 19:27 ]

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: +1

2015-12-09 19:36:32 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zuczek2246

Post #10 Ocena: 0

2015-12-09 20:04:38 (10 lat temu)

zuczek2246

Mężczyzna

Z nami od: 24-07-2015

ie2ox4-b
masz swoje zdanie na temat in vitro , obrażasz ludzi i dotykasz delikatnego tematu.
Piszesz , że nie będziesz płacił na in vitro.
To samo ja powiem , że nie będę płacił , jeżeli coś stanie się Twojemu dziecku lub z wnuczków na lodowisku na które razem chodzicie , bo trzeba było pilnować dziecka i zabezpieczyć kaskiem i ochroniaczami.

Chcesz jeździć na lodowisku to wylej sobie wodę w nocy jak mróz złapie i jeżdzij.
Czemu miasto , państwo ma wydawać pieniądze podatników na lodowisko , na które większość mieszkańców nie chodzi ?
JAk masz ochotę z rodziną pojeździć na łyżwach na sztucznym lodowisku w hali to sami sobie zbudujcie za Wasze pieniądze. Nikt nie będzie się dorzucał , bo TY masz takie hobby.

Co byś powiedział swojemu synowi , córce , która nie mogłaby mieć dziecka a chciałaby spróbować in vitro?
Wydziedziczyłbyś swoje dziecko?
Wspomógłbyś finansowo , żeby jednak mieć tych wnuczków i jeździć z nimi na łyżwach?

Jesteś teraz kozak , bo dobrze czujesz się , ale kiedyś karma wróci do Ciebie i zobaczysz jak to jest z naturą i ciekawe , gdzie wtedy będziesz szukał pomocy?

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,