Str 5 z 16 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-12-09 16:56:38 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Krisokrates | Post #2 Ocena: 0 2015-12-09 17:18:54 (10 lat temu) |
Z nami od: 09-12-2015 Skąd: Anglia |
Jesli to prawda ze dzieci z in vitro sa nieszczesliwe I uposledzone to stwierdzam ze ie2ox4b nie byl na pewno poczety normalnie .
|
krakn | Post #3 Ocena: 0 2015-12-09 17:22:46 (10 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2015-12-09 01:53:24, ie2ox4-b napisał(a): Reasumując Twoją odpowiedź, to uważasz że człowiek bezpłodny jest normalnym? Dziękuję, z tej pustości się wypisuję. Żyć... po co? Dla siebie? Jak długo? Przydatność w zachowaniu gatunku??? Zezowaty, piegowaty, łysy i włochaty... też jest p@ nie? Tylko czysta rasa aryjska poczęta w akcie małżeńskim ma prawo żyć. Nie sex, tylko akt małżeński. Przez dziurkę w nocnej koszuli ![]() Nie zapominajmy również że przeciez sex jest strasznym złem... Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
ie2ox4-b | Post #4 Ocena: 0 2015-12-09 17:24:10 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Cytat: 2015-12-09 16:10:17, SweetLiar napisał(a): W czym kokretnie nie widzisz logiki i gdzie mi się zabazły literki w twojej wypowiedzi, którą ci nawet pogrubiłam? Plączesz się strasznie w swoich wypowiedziach, a jedna przeczy drugiej. Nie, zobacz że wszystko jest wg natury, co sztuczne, to mówię nie. Tak samo jak karmienie kurczaków i chociażby tutejszych, ileś lat temu krów. Zbuntowała się natura? Człowiek nie może poprawić natury. Co do medycyny: Jeżeli ktoś stracił nogę no to przyszyć. Jeżeli urodził się bez nogi to nie próbować poprawiać jego nasienie. Cytat: 2015-12-09 16:11:31, Izabella111 napisał(a): ie2ox4-b - jestem zszokowana tym co wypisujesz....Jaki uraz, jaka skaza, jakie problem u dzieci z invitro??? Bylam adoptowana, takich dzieci jak ja jest miliony, naturalni rodzice, wspaniale, Bog, natura, zero sztucznych inwazji, samo szczescie, ptaszki cwierkaja a nad nami piekna tecza. Tylko ze gdybym mogla zamienilabym swoj pobyt w domu dziecka, brak milosci I poczucie odrzucenia w jednej sekundzie na 'sztuczne' I 'obrzydliwe' poczecie w rodzinie ktore czeka na mie z utesknieniem I kocha na zaboj. Nie wiem czy odwiedzales kiedys sierocince..Wszystkie dzieci zrodzone z Boza miloscia, blogoslawione po prostu sama natura..wszystkie to po prostu okazy zdrowia I wysokiego ilorazu inteligencji, szczescia I radosci. Opanuj sie prosze czlowieku bo sie osmieszasz... Tak, trochę wiem o dzieciach z domu dziecka. Moja wina? Nie, wina nienormalnych rodziców, coś im dolegało. Nie mówię o dzieciach sierotach, to inny rozdział. One tęsknią, ale nie czują się odrzucone, przez co rozwijają się bardziej normalnie. Co do dzieci zrodzonych z Bożej miłości to daj sobie spokój, ponieważ nie mam genu wiary. Tzn. wierzę że Jezus żył i że urodziła go natchniona matka też wierzę. Tylko zastanawiam się kto ją natchnął, wtedy in vitro nie działało. Te dzieci co są w domach dziecka... Żeby nie pogłębiać Twojego stanu to nie wypowiem się. Mnie o nic nie musisz prosić, ja NIGDY nie tracę opanowania. Tę umiejętność mam opanowaną. |
stanislawski | Post #5 Ocena: 0 2015-12-09 17:58:10 (10 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2015-12-09 17:22:46, krakn napisał(a): Cytat: 2015-12-09 01:53:24, ie2ox4-b napisał(a): Reasumując Twoją odpowiedź, to uważasz że człowiek bezpłodny jest normalnym? Dziękuję, z tej pustości się wypisuję. Żyć... po co? Dla siebie? Jak długo? Przydatność w zachowaniu gatunku??? Zezowaty, piegowaty, łysy i włochaty... też jest p@ nie? Tylko czysta rasa aryjska poczęta w akcie małżeńskim ma prawo żyć. Nie sex, tylko akt małżeński. Przez dziurkę w nocnej koszuli ![]() Nie zapominajmy również że przeciez sex jest strasznym złem... Genialne! |
|
|
ie2ox4-b | Post #6 Ocena: 0 2015-12-09 19:06:15 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Cytat: 2015-12-09 17:22:46, krakn napisał(a): (...) Zezowaty, piegowaty, łysy i włochaty... też jest p@ nie? Tylko czysta rasa aryjska poczęta w akcie małżeńskim ma prawo żyć. Nie sex, tylko akt małżeński. Przez dziurkę w nocnej koszuli ![]() Nie zapominajmy również że przeciez sex jest strasznym złem... (...) Naprawdę tak myślałeś? Jeżeli tak, to powinieneś się zastanowić... Jeżeli nie, tylko tak napisałeś, to nie masz czym się zastanawiać. |
SweetLiar | Post #7 Ocena: 0 2015-12-09 19:14:43 (10 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Jak wszystko jest z natury i sztucznemu mówisz nie to rozumiem, że leczenia raka też byś odmówił i poszedł do szamana? Z własnymi dziećmi też chodzisz do szamana?
Ty mówisz "nie" tylko temu co nie jest ci potrzebne w danym momencie, w tym przypadku in vitro po całą "naturalną" resztę sięgasz kiedy tylko jest ci potrzebna i jak ci kiedyś utnie nogę i będzie można ją doszyć to zapewniam cię że tak właśnie zrobisz. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
epsilon | Post #8 Ocena: 0 2015-12-09 19:26:48 (10 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2012 Skąd: samotnia |
Cytat: 2015-12-09 17:24:10, ie2ox4-b napisał(a): Nie, zobacz że wszystko jest wg natury, co sztuczne, to mówię nie. Tak samo jak karmienie kurczaków i chociażby tutejszych, ileś lat temu krów. Zbuntowała się natura? Człowiek nie może poprawić natury. Co do medycyny: Jeżeli ktoś stracił nogę no to przyszyć. Jeżeli urodził się bez nogi to nie próbować poprawiać jego nasienie. Cytat: 2015-12-09 16:11:31, Tak, trochę wiem o dzieciach z domu dziecka. Moja wina? Nie, wina nienormalnych rodziców, coś im dolegało. Nie mówię o dzieciach sierotach, to inny rozdział. One tęsknią, ale nie czują się odrzucone, przez co rozwijają się bardziej normalnie. Co do dzieci zrodzonych z Bożej miłości to daj sobie spokój, ponieważ nie mam genu wiary. Tzn. wierzę że Jezus żył i że urodziła go natchniona matka też wierzę. Tylko zastanawiam się kto ją natchnął, wtedy in vitro nie działało. Te dzieci co są w domach dziecka... Żeby nie pogłębiać Twojego stanu to nie wypowiem się. Mnie o nic nie musisz prosić, ja NIGDY nie tracę opanowania. Tę umiejętność mam opanowaną. Mam chyba szczescie do ludzi, bo rzadko spotykam takie okazy jak Ty. Masz bardzo extremalne i klausyrofobiczne poglady. Nie wszyscy i wszystko jest na szczescie do linijki. [ Ostatnio edytowany przez: epsilon 09-12-2015 19:27 ] |
Post #9 Ocena: +1 2015-12-09 19:36:32 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
zuczek2246 | Post #10 Ocena: 0 2015-12-09 20:04:38 (10 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
ie2ox4-b
masz swoje zdanie na temat in vitro , obrażasz ludzi i dotykasz delikatnego tematu. Piszesz , że nie będziesz płacił na in vitro. To samo ja powiem , że nie będę płacił , jeżeli coś stanie się Twojemu dziecku lub z wnuczków na lodowisku na które razem chodzicie , bo trzeba było pilnować dziecka i zabezpieczyć kaskiem i ochroniaczami. Chcesz jeździć na lodowisku to wylej sobie wodę w nocy jak mróz złapie i jeżdzij. Czemu miasto , państwo ma wydawać pieniądze podatników na lodowisko , na które większość mieszkańców nie chodzi ? JAk masz ochotę z rodziną pojeździć na łyżwach na sztucznym lodowisku w hali to sami sobie zbudujcie za Wasze pieniądze. Nikt nie będzie się dorzucał , bo TY masz takie hobby. Co byś powiedział swojemu synowi , córce , która nie mogłaby mieć dziecka a chciałaby spróbować in vitro? Wydziedziczyłbyś swoje dziecko? Wspomógłbyś finansowo , żeby jednak mieć tych wnuczków i jeździć z nimi na łyżwach? Jesteś teraz kozak , bo dobrze czujesz się , ale kiedyś karma wróci do Ciebie i zobaczysz jak to jest z naturą i ciekawe , gdzie wtedy będziesz szukał pomocy? |