MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

In vitro - ie2ox4 do tablicy prosze

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 14 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ie2ox4-b

Post #1 Ocena: 0

2015-12-12 20:37:02 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

Cytat:

2015-12-12 15:54:10, epsilon napisał(a):
Bo jest to dyskusja ogolna i kazdy moze odniesc sie do postu osoby piszacej na otwartym forum. Chesz z kims pogadac prywatnie to wyslij im wiadomosc prywatna. Masz ten swoj szacunek. Wylazi Ci zewszad.
A co do nie rozumienia pytan, I postow to ty jestes mistrzem.

Każdy rozumny forumowicz wie gdzie pisać. W tym piszemy o in vitro. Co do szacunku i że zewsząd wyłazi, to tylko dlatego że mam go w nadmiarze... Niektórym tego brakuje i wpychają słomę... albo inne badziewie.
Jednego pytania nie zrozumiałaś, zadam drugie prostsze, a nuż...
Tak bardzo się pieklisz w tym temacie, może masz coś wspólnego z in vitro?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2015-12-12 20:38:32 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

GiantGoram

Post #3 Ocena: 0

2015-12-12 22:15:38 (10 lat temu)

GiantGoram

Kobieta

Z nami od: 20-09-2015

Na placu zabaw bawi sie 3 dzieci:jaka sliczna tecza!to wrozki ja namalowaly-no co ty glupia,przeciez to Pan Bog Ja stworzyl-ty baranie to przeciez droga do aniolkow-ale ty gooopi jestes-a ty jestes taki goopi ze nawet nie wiesz jak widelcem jesc-a ty jeszcze gorsza bo nawesz nie wiesz ile jest 2+7-a twoja mama to....
Ale dzieci o co wy sie tak klocicie? Yyyyyy, o gwiaxdy chyba czy o slonce...?
To taki skrot ostatnich 6 stron topiku wg moich uczniow ze szkoly podstawowej.:-D

Chyba mozna dyskutowac na drazliwe tematy bez osobistych wycieczek czy obrazania.
Kazdy ma prawo do opinii I chetnie poczytam kazda ale to co bylo przez te kilka stron to czytalo sie z pewnym zazenowaniem.
Is tez Mam inne zdanie od mojego meza,mamy I znajomych na rozne tematy. Punkt widzenia znalezy od punktu siedzenia-sama zmienilam zdanie przez ostatnie lata na temat podtrzymywania ciazy,eutanazji,aborcji,wieku dzieci kiedy zaczynaja szkole itd.moglabym dyskutowac godzinami. Nie znaczy jednak ze mam wylaczna racje bo inna rodzina jest w innej sytuacji.
Troche "kataklizmow" przewinelo sie przez nasze zycie I zmienily sie z tego powodu moje poglady.

Co do in vitro-to nie jest tak ze kaxda kobieta dostaje bo sie jej nalezy bo chce-robione sa badania,kosxta lekow pokrywa zainteresowana, do tego dochodzi loteria post code'ow I tak naprawde to tylko okolo 4 kobiety na 10 kwalifikuja sie/otrzymuja in vitro. Reszta placi prywatnie.-to tylko taka informacja o dostepnosci in vitro w uk.

Do góry stronyOffline

epsilon

Post #4 Ocena: 0

2015-12-12 22:56:29 (10 lat temu)

epsilon

Kobieta

Z nami od: 29-03-2012

Cytat:

2015-12-12 20:37:02, ie2ox4-b napisał(a):
Cytat:

2015-12-12 15:54:10, epsilon napisał(a):
Bo jest to dyskusja ogolna i kazdy moze odniesc sie do postu osoby piszacej na otwartym forum. Chesz z kims pogadac prywatnie to wyslij im wiadomosc prywatna. Masz ten swoj szacunek. Wylazi Ci zewszad.
A co do nie rozumienia pytan, I postow to ty jestes mistrzem.

Każdy rozumny forumowicz wie gdzie pisać. W tym piszemy o in vitro. Co do szacunku i że zewsząd wyłazi, to tylko dlatego że mam go w nadmiarze... Niektórym tego brakuje i wpychają słomę... albo inne badziewie.
Jednego pytania nie zrozumiałaś, zadam drugie prostsze, a nuż...
Tak bardzo się pieklisz w tym temacie, może masz coś wspólnego z in vitro?

Jakbys czytal uwaznie to znalazlbys odpowiedz na to pytanie, nie moja wina ze widzisz tylko to co chcesz widziec.

Juz pomiajajc caly ten balagan. Jakby ktos mial powazne pytania o in vitro to chetnie pomoge.

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #5 Ocena: 0

2015-12-13 07:23:38 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2015-12-12 20:38:32, Konto usunięte napisał(a):
[/LIST]
Cytat:

2015-12-12 20:29:16, ie2ox4-b napisał(a):
No widzisz głupiutki kleszczyku...miałeś dowiedzieć się gdzie robił Cię ojciec... przerosło Twoje możliwości? W ogóle masz ojca? Może to igła była??? W następnym poście proszę odpowiedzieć czym zrobił Cię ojciec.

Pomijając kompleks brudnego członka, czy uwazasz że czym jest ważniejsze kto?

Tak, tak uważam. "...rozmnażajcie się wg gatunku...", tak powiedział Pan.

Cytat:

2015-12-12 22:56:29, epsilon napisał(a):
(...)
Jakbys czytal uwaznie to znalazlbys odpowiedz na to pytanie, nie moja wina ze widzisz tylko to co chcesz widziec.
(...)

Może pisałaś, ale tak bałaganiarsko rozpoczęłaś... może mi umknęło??? No cóż, moja wina że nie wyskoczyłem z próbówki i mam "bruzdę". Jeżeli miałabyś troszeczkę empatii to nie wymądrzałabyś się, tylko np skopiowała ten fragment, ale wolisz zrobić burzę w szklance wody...
Do tego widzenia, też piszesz nieprawdę. Chciałbym widzieć co innego. Nie widzę tego innego, widzę szarą rzeczywistość, a w tej szarej rzeczywistości ludzi walczących z naturą, umysłowo ubogich, nie mogących zrozumieć podstawowych praw natury. A wszystko to poprzez Nerona...

[ Ostatnio edytowany przez: ie2ox4-b 13-12-2015 08:01 ]

Do góry stronyOffline

epsilon

Post #6 Ocena: 0

2015-12-13 08:10:39 (10 lat temu)

epsilon

Kobieta

Z nami od: 29-03-2012

Cytat:

2015-12-13 07:23:38, ie2ox4-b napisał(a):
Cytat:

2015-12-12 20:38:32, Konto usunięte napisał(a):
[/LIST]
Cytat:

2015-12-12 20:29:16, ie2ox4-b napisał(a):
No widzisz głupiutki kleszczyku...miałeś dowiedzieć się gdzie robił Cię ojciec... przerosło Twoje możliwości? W ogóle masz ojca? Może to igła była??? W następnym poście proszę odpowiedzieć czym zrobił Cię ojciec.

Pomijając kompleks brudnego członka, czy uwazasz że czym jest ważniejsze kto?

Tak, tak uważam. "...rozmnażajcie się wg gatunku...", tak powiedział Pan.

Cytat:

2015-12-12 22:56:29, epsilon napisał(a):
(...)
(...)

Może pisałaś, ale tak bałaganiarsko rozpoczęłaś... może mi umknęło??? No cóż, moja wina że nie wyskoczyłem z próbówki i mam "bruzdę". Jeżeli miałabyś troszeczkę empatii to nie wymądrzałabyś się, tylko np skopiowała ten fragment, ale wolisz zrobić burzę w szklance wody...
Do tego widzenia, też piszesz nieprawdę. Chciałbym widzieć co innego. Nie widzę tego innego, widzę szarą rzeczywistość, a w tej szarej rzeczywistości ludzi walczących z naturą, umysłowo ubogich, nie mogących zrozumieć podstawowych praw natury. A wszystko to poprzez Nerona...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>ie2ox4-b</i> 13-12-2015 08:01 ]

Jasne, jasne.

A jakby ktos chcial sie dowiedziec faktow na temat in vitro to pisac prosze, chetnie pomoge.

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #7 Ocena: 0

2015-12-13 08:37:54 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Widzisz, masz coś z pamięcią. Z tą krótką. Post w post piszesz to samo. Napisz coś innego.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2015-12-13 09:38:00 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

GiantGoram

Post #9 Ocena: 0

2015-12-13 10:49:42 (10 lat temu)

GiantGoram

Kobieta

Z nami od: 20-09-2015

Here we go again*ROFL*
Panika,uderz w stol a nozyce sie odezwa.
Gdzie Ja kogos zrugalam? Wyrazilam tylko opinie o poziomie dyskusji ktora zeszla do poziomu dzieci-dokonalam tutaj porownania-to tak gwoli wyjasnienia jezeli ktos nie zalapal:-]. Jak tu ktos pisal-na forum wyrazamy opinie wiec co zlego w mojej opinii?
Moja opinia to rowniez ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia-jezeli ci to umknelo.pisze tez ze moj punkt widzenia niekoniecznie jest ten najlepszy.
A piszac w stylu innych postow to powiem ze rozumiem teraz twoj stosunek I gorycz do nauczycieli skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. W jaki sposob wplatalas opinie o moim mezu na podstawie mojego poprzedniego postu bardzo mnie zastanawia ale nie oczekuje odpowiedzi na to pytanie.Jezeli masz dzieci to zycze im wspanialych nauczycieli ktorzy naucza ich w szkole tolerancji I kultury osobistej.
Dyskusje na powyzszy tenant zostawiam juz innym.

[ Ostatnio edytowany przez: GiantGoram 13-12-2015 11:06 ]

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #10 Ocena: 0

2015-12-13 12:27:40 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Jest tu trochę więcej takich nożyc. Dużo tu forumowiczek wylewa swoje frustracje, lżej im? Jeżeli tak stworzyła ich natura... Co mogą zrobić inni, normalni forumowicze aby im ulżyć?
Trochę mogą, ale one w swym stanie frustracji nie rozumieją tego i jak katarynki... Po obrażają innych i już im lżej, na pewno? Śmiem wątpić. Natura odpłaca im poprzez wrzody po... in vitro.
Wszyscy chcą zwalić wszystko na nauczycieli. Próżne starania. Obciążenia przekazane genetycznie plus te godziny spędzone z rodziną, czasem okazuje się że to rodzina in vitro. I co tu pomoże najlepszy nauczyciel?
Wracając do in vitro to ja uważam, przykro mi że jestem bardziej wrażliwy od nad wrażliwszych, nad najbardziej kochających dzieci, pod jaką postacią te dzieci by nie były. Dla mnie np zamrożony zarodek ludzki, jest morderstwem. Przykro mi że uważam, że jeżeli coś się połączyło, zaczęło się rozwijać, to już jest życie... później część tego idzie w kanał... czy może do pieca.
Cywilizacja... wygodnie, ja też to lubię. Wszystko co jest w nadmiarze to jest szkodliwe? Wszyscy wiedzą że tak. Ja staram się unikać i chronić moją, nie in vitrową rodzinę chociażby od GMO, czy takiej wygodnej vegety... Czy też tak robią te Panie krzyczące że chcemy in vitro?

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,