Cytat:
2015-12-09 10:42:16, x_fish napisał(a):
Po pierwsze on nie porownywal tylko wymienial, ktorych "zabaw w Boga" nie akceptuje.
A dokładnie napisał, że nie akceptuje GMO i
podobnych poprawiających naturę więc ja to odbieram jako porównanie.
Cytat:
Po drugie wbrew temu co sadzisz GMO i in vitro ma sporo wspolnego.
A skąd ty wiesz co ja sądzę? Stale bezpodstawnie posądzasz innych o ignorancję. Mnie chodzi o fakt, że w przypadku GMO mówimy o roślinkach, a w przypadku in vitro o ludziach.
Cytat:
Po trzecia jeszcz glupsze jest porownywanie przeszczepu serca ratujacego zycie do in vitro, ktore zadnego zycia nie ratuje a wedlug niektorych jest dokladnie odwrotnie.
Przeszczepy serca oraz wiele innych zabiegów ratujących życie bardzo często kończy to życie na stole operacyjnych bo każda operacja niesie jakieś ryzyko więc jeśli kolega jest przeciw poprawianiu natury i pisze coś Bogu to nie powinien kłaść się na stół operacyjny tylko zdać się na Jego wolę.
Cytat:
Po czwarte zdecydowanie nie jestes ekspertka w sprawach godzenia sie z porazka, podobnie jak wiekszosc fanow PO i swetru
Ty również nim nie jesteś ja przynajmniej nie wrzucam ludziom na forum od idiotów.
Cytat:
Po piate, co moze byc dla ciebie szokiem, Slonca nie trzeba poruszac, ono sie rusza.
Ale nie krąży wokół Ziemi, czego też oniegdyś wielu nie mogło długo przyswoić.
Ja jeszcze dodam od siebie
Po szóste: swoją obsesję nt PO i Swetru zostaw dla tematów politycznych.
Bez odbioru.
[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 09-12-2015 11:58 ]
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.