Str 17 z 33 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-08-26 11:29:41 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2015-08-26 11:30:56 (10 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Cytat: 2015-08-26 10:58:55, wiciazkruzewnik napisał(a): No a nie mamy? Rzekomo 4 armia Europy, czlonek MATO robiacy laske amerykanom - skoro byle ukraina potrafi z nimi walczyc to czego my mamy sie bac? Nie wszystko opiera się na armii. Do tupania jeszcze trzeba mieć szacunek innych a tego pisowi brakuje. A można mówić że czwarta w UE. Niemcy przespać sprzedali co mogli np nam czołgi a teraz mają ścisk tyłka bo nie ma rezerw a to co na stanie ledwo dycha. Brak części a to nie Duda ze z kapelusza wyciągnie i zaraz inni powiedzą ze nada. To samo Holandia dopiero teraz robi zakupy. Hiszpania to samo nie podwyższają wydatków i sprzęt zakonserwowany bo nie ma kasy by użytkować. Dania i Belgia to będą atakować parówkami na kozach dostarczonych przez nowoadoptowanych obywateli. Szwajcaria chociaż nie w UE to stare samoloty które kończą resursy ale zrezygnowali z nowych a będą modernizowac stare działka plot. Krowimi dzwonkami będą rzucać. Chyba nie będziemy się równać do Czech Litwy Estonii Łotwy bo oprócz Czech to w ramach partnerstwa wysyłamy nasze Migi do ich ochrony. Armia to nie ilość ludzi a sprzęt nowoczesny. Ino tylko trzeba ustawić tych związkowców stoczniowców bo MW mamy do bani. I jeszcze żeby pis nie sral w zamówienie śmigłowców. Bo w ramach wyborów rozpiernica bardzo ważny przetarg. Banki są nie Polskie bo sprzedane. Ale mordę dra o polskich śmigłowca z polskich zakładów Mielec i Świdnik. A jakie one polskie kto jest ich właścicielem? I dra japy ze będą tam zwolnienia. A w zakładach w lodzi to nie będzie jak wycofamy stare Mi? Oni najbardziej dostaną pp dupie a nie Mielec i Świdnik. Bo chyba nie były kupione z powodu tylko 70 śmigłowców bo to śmiech ekonomiczny. [ Ostatnio edytowany przez: robinek 26-08-2015 11:53 ] |
Post #3 Ocena: 0 2015-08-26 11:36:21 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
nicado2 | Post #4 Ocena: 0 2015-08-26 11:47:50 (10 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2008 Skąd: preston |
Cytat: 2015-08-26 11:11:08, x_fish napisał(a): Cytat: 2015-08-26 10:47:41, nicado2 napisał(a): Jakie ty linki chlopcze chcesz zebys jeczal ze te sie nie licza tamte zmanipulowane i tylko tv republika i tv trwam sa prawdziwe? Ogarnij sie wyraznie ci napisalem ze Kopacz jest twarza PO a Duda twarza Pis i kazdy ich ruch bedzie czescia kampanii wyborczej co mam ci zalinkowac do jakiej partii Pisrezydent nalezy? Jakiekolwiek linki potwierdzające że prezydent robi kampanię Pis.Choćby z wyborczej. Żebym mógł cokolwiek zarzucac musiałbyś cokolwiek znaleźć a ty tylko potrafisz bić piane. Dużo frazesow rzucasz ale niewiele potrafisz udokumentować. Kampania Kopacz robiona podczas wyjazdów rządu jest w prokuraturze. Nie słyszałem żeby było podobnie z wyjazdami prezydenta. Co do tego, że lepiej siedzieć pod stołem i podać łapę tylko wtedy gdy możni pozwolą już było. Teraz czas na zmiany. We wrześniu zobaczymy czy Duda nas osmieszyl czy może coś wywalczy. Podobnie z bazami NATO. Czas pokaże. Kolega nie wie ze nieraz nie trzeba nic mowic aby przekazac informacje? Tlumacze po raz ostatni samo to ze jest twarza pisu i obiecywanie jak to zycie stanie sie piekne juz wkrodce jest elementem kampanii co man ci zalinkowac ? Jego pochodzenie partyjne czybto ze jezdzil po Polsce? Tera zajol sie tym co do niego nalezy reprezentowanie narodu. Tylko pytam sie co to nam zwyklym szarakom da? Bazy Nato ok ale po jaka cholere pchac sie miedzy ruskow a ukraincow Dwa narody ktore jakby sie dalo to chcieli by nam spuscic lomot? Po co to nam? Tylko po to abys nie podawal lapy na zawolanie? Wybacz ale dla mnie jak sasiedzi sie kloca przy stole ja nie siadam pod stolem tylko siedze na kanapie u siebie w domu a jak ktorys poprosi o pomoc wtedy moge dolaczyc dpo rozmow. proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
Post #5 Ocena: 0 2015-08-26 11:58:51 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
nicado2 | Post #6 Ocena: 0 2015-08-26 12:03:15 (10 lat temu) |
Czy ktos mi wkoncu wyjasni po co pchamy sie miedzy rosja a ukraine? Tylko po to aby podbudowac ego niektorych ludzi ?
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
Post #7 Ocena: 0 2015-08-26 12:08:46 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2015-08-26 12:10:11 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2015-08-26 12:19:09 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
nicado2 | Post #10 Ocena: 0 2015-08-26 12:20:24 (10 lat temu) |
X-fish dokladnienie mozemy sie dogadac bo jestes stronniczy.
Zapomniales napusac jakie pisrezydent ma kompetencje wtedy byloby widac ze jego obietnice nic nie znacza bez wsparcia rzadu. Roznica miedzy nami jest taka ze ja uwazam ze i premier i pisrezydent robia kampanie a ty na sile probujesz pokazac ze tak nie jest. Wiciabco do twojej wypowiedzi jezeli do mnie twoj post to chcialbym zauwazyc ze nie jestem ekspertem od spraw zagranicznych dlatego pytam "po co sie tam pchamy" ale ty chyba nie jestes ekspertem od czytania ze zrozumieniem. za to jestes mistrzem propagandy. Jeszcze raz zapytam moze ktos zrozumie to pytanie jaki cel ma pchanie sie miedzy ruskich a ukraincow narody ktore jak sama historia pokazala z checia mordowali Polakow. No wicia z drugim postem mnie zaskoczyles tym razem zgodzebsie z toba Moze pominolbym te zachwyty nad Duda ale co do ukrainy od poczatku konfliktu lacznie z calym Majdanem nie piwinnismynsie mieszac. dotyczy to Komorowskiego Sikorskiego Kaczynskiego czy Tuska a takze Dudy mimo ze probujesz go tu pokazac w innym swietle. Ukraina od poczatku nas nie potrzebowala a tylko my klocimy sie czy na sile im pomagac [ Ostatnio edytowany przez: nicado2 26-08-2015 12:28 ] proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|