Str 14 z 33 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
SweetLiar |
Post #1 Ocena: 0 2015-08-10 12:10:46 (10 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat:
2015-08-10 10:47:46, x_fish napisał(a):
Cytat:
2015-08-10 10:35:32, SweetLiar napisał(a):
Napisałeś, że Wyborcza to wałkowała i że nic lepszego nie mogli na niego znaleźć, to jak to rozumieć, że sztab przeciwnika to znalazł czy Wyborcza?
Pominmy czy zapis byl precyzyjny czy nie. Jakie to w ogole ma znaczenie kto to wyciagnal?! Chodzi o to, ze o kampanii, obietnicach wiedza wszystko i jakby cokolwiek wiedzialy o tym co wasza dwojka
"slyszala" tez by o tym napisali.
W rozmywaniu tematu nie masz sobie rownych.
Trzeba mieć tupet, żeby najpierw wmawiać kłamstwo, samemu biadolić na pół strony o wyborczej i tvn, a na koniec zarzucać rozmywanie tematu.
Nie będziesz mnie recenzował.
Nie wiem gdzie padły te słowa o rezygnacji Dudy, nie jestem w stanie sobie tego teraz przypomnieć, nie przeczytałam tego w internecie, prędzej obejrzałam w jakimś programie online może w debacie? Ponieważ nie mogę tego znaleźć i wkleić to uznajmy, że ty masz rację i jest to jakaś miejska legenda.
Śmieszne jest tylko twoje przekonanie o jakimś polowaniu na PAD przez niektóre media.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
|
Dwunasty |
Post #2 Ocena: 0 2015-08-10 12:12:50 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
|

|
 |
|
Alter_Ego |
Post #3 Ocena: 0 2015-08-10 12:19:57 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Cytat:
2015-08-10 11:32:37, abcd123 napisał(a):
Pamiętam jak Komorowski wygrał 5 lat temu i nikt wtedy nie zaczął go rozliczać tuż po wyborach. Kadencja się skończyła, nie spełnił ponad połowy obietnic z 2010, mimo że kilka miesięcy temu podczas hangoutu bezczelnie kłamał, że spełnił wszystkie złożone obietnice i co ? I nic ...
Czy temat rozliczenia Komorowskiego z jego przedwyborczych obietnic jest już na forum, czy dopiero trzeba go założyć?
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|

|
 |
|
Dwunasty |
Post #4 Ocena: 0 2015-08-10 12:24:29 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2015-08-10 12:19:57, Alter_Ego napisał(a):
Czy temat rozliczenia Komorowskiego z jego przedwyborczych obietnic jest już na forum, czy dopiero trzeba go założyć?
Rozliczenie z obietnic nastąpiło przy urnach. Efektem tego jest ten temat i nowy prezydent
|

|
 |
|
Alter_Ego |
Post #5 Ocena: 0 2015-08-10 12:36:06 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Cytat:
2015-08-10 12:24:29, Dwunasty napisał(a):
Cytat:
2015-08-10 12:19:57, Alter_Ego napisał(a):
Rozliczenie z obietnic nastąpiło przy urnach. Efektem tego jest ten temat i nowy prezydent
Hola hola, chciałbym zobaczyć na forum rozliczenie byłego prezydenta, jego obietnice vs ich efekty.
To chyba normalne że rozliczamy kogoś po owocach, czy tylko po obietnicach, hmmm?
Rozliczyć Komorowskiego TERAZ a aktualnie urzędującego Prezydenta po zakończeniu jego kadencji. To chyba nie jest trudne, prawda?
Cieszy mnie że mamy kumatego Prezydenta, takiego który nie narobi wioski na arenie zarówno krajowej jak i zagranicznej.
Nie będzie kimania na uroczystościach oraz wołania "chodź szogunie".
Czekam na audycje na żywo Prezydenta Dudy na FB. "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|

|
 |
|
|
Dwunasty |
Post #6 Ocena: 0 2015-08-10 12:47:22 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2015-08-10 12:36:06, Alter_Ego napisał(a):
Cieszy mnie że mamy kumatego Prezydenta, takiego który nie narobi wioski na arenie zarówno krajowej jak i zagranicznej.
Nie będzie kimania na uroczystościach oraz wołania "chodź szogunie".
heh
Skąd ta pewność? Mówisz że jest na tyle sztuczny iż nie zawoła na luzie do współpracownika "shogunie"?
Fakt, na pewno z racji pochodzenia , wykształcenia ma więcej kindersztuby od Komorowskiego, ale nadal jest tylko człowiekiem.
A już z tym przysypianiem to bym się zupełnie wstrzymał.
ps. Ale oczywiście jak chcesz na forum rozliczać Komorowskiego to załóż temat i produkuj.
|

|
 |
|
|
Post #7 Ocena: 0 2015-08-10 13:15:03 (10 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
grzes-24 |
Post #8 Ocena: 0 2015-08-10 13:16:10 (10 lat temu) |
Z nami od: 06-06-2009 Skąd: Londyn |
Cytat:
2015-08-10 10:26:05, x_fish napisał(a):
Cytat:
2015-08-10 09:56:42, SweetLiar napisał(a):
Po pierwsze to nie media wyciągnęły sprawę etatów na uczelniach tylko sztab Komorowskiego po tym jak Duda wyjechał z blokowaniem etatów przez starszych. Przypomnij sobie i dopiero pisz.
Po drugie to PAD nie mówi całej prawdy, nie ja, ustąpi jeśli nie złoży dwóch najwaźniejszych dla niego projektów, a co z pozostałymi obietnicami? Przestały mieć znaczenie w dniu zaprzysiężenia? Wiesz ile ludzi czeka na 500 złotych na dziecko?
Widzisz, tak się wlasnie manipuluje prostym ludem. Obiecujesz kawior zamiast kaszanki, szampan zamiast lemoniady, a potem zostajesz przy wieku emerytalnym i kwocie wolnej od podatku, ale przekaz w mediach idzie taki: jaki uczciwy człowiek, ustąpi z urzędu. Proszę cię...
Nie wiem dlaczego zakładasz, że ktoś czerpie wiedzę z TVN i Wyborczej bo ci tak PiSowskie media powiedziały? Ja nawet tv polskiej nie mam i nie czytam płatnych portali więc szukaj sobie mitycznych lemingów z powodzeniem gdzie indziej.
1.Nie obchodzi mnie skad czerpiesz wiedze, przyklad rezimowych mediow podalem zeby pokazac, ze wszystko co Duda mowil i obiecywal tam jest. To co tylko wy slyszeliscie tam nie znajdziesz.
4. Skoro nie ogladasz polskiej telewizji to na pewno o tym zwolnieniu etatu slyszalas w internecie - znajdz to, podaj link zebym mogl was oboje przeprosic.
Na razie tworzycie rownolegla rzeczywistosc, o ktorej chcecie rozmawiac. Niestety nie jestem specjalista potrafiacym rozmawiac o tym co dzieje sie wylacznie w glowie pacjenta, znaczy rozmowcy.
A moze ty tylko slyszysz to co chcesz slyszec.
Wszyscy klamia tylko ty i PAD mowicie prawde  i niech tak zostanie
|

|

|
|
|
Post #9 Ocena: 0 2015-08-10 13:23:49 (10 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
grzes-24 |
Post #10 Ocena: 0 2015-08-10 13:31:49 (10 lat temu) |
Z nami od: 06-06-2009 Skąd: Londyn |
Cytat:
2015-08-10 13:23:49, x_fish napisał(a):
Cytat:
2015-08-10 13:16:10, grzes-24 napisał(a):
A moze ty tylko slyszysz to co chcesz slyszec.
Wszyscy klamia tylko ty i PAD mowicie prawde  i niech tak zostanie
Roznica miedzy nami jest taka, ze ja to co pisze potrafie potwierdzic zrodlem. Ty tego zrobic nie potrafisz bo zrodlo wyschlo.
Ok zrodlo wyschlo. Lepiej sie czujesz?
Twoje pisowskie zrodlo nigdy nie wyschnie.
A ty sie upierasz jak ten co wystrugal PAD i mowil:
"... Nas nie przekonaja ze biale jest biale a czarne jest czarne..."
Na wszystko potrzebujesz dowody, linki itp.
|

|

|
|