MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prezydentura A.Dudy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 33 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 31 | 32 | 33 ] - Skocz do strony

Str 11 z 33

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

autofan

Post #1 Ocena: 0

2015-08-09 17:03:42 (10 lat temu)

autofan

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2007

Zle zrozumieliscie moje intencje.Nie jestem patriota I zadna opcja polityczna nie jest mi bliska.Pokazac tylko chcialem,ze bez wzgledu na nazwy, elita rzadzaca zachowuje sie tak samo a tracicie czas na udawadnianiu wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkanocy.
BTW Nie moge nigdzie znalezc,ten magik co obiecywal w wyborach samorzadowych,ze w pierwszej kolejnosci zlikwiduje sluzbowe auta to zrealizowal ten postulat?
Milosnik samochodow.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer ICQNumer Skype

Post #2 Ocena: 0

2015-08-09 17:08:55 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kacykkacyk1993

Post #3 Ocena: 0

2015-08-09 17:13:30 (10 lat temu)

kacykkacyk1993

Mężczyzna

Z nami od: 09-08-2015

Będzie dobrze, pokładam głębokie nadzieje w nowym prezydencie. :D

Do góry stronyOffline

Cruzcampo

Post #4 Ocena: 0

2015-08-09 19:27:38 (10 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

Cytat:

2015-08-08 18:44:03, united4ever napisał(a):
Cytat:

2015-08-08 18:13:54, andyopole napisał(a):

edit: a najbardziej podoba mnie się gdy forumowi wyznawcy PAD nadymają się tak jak on w czasie przemowien, az mnie się gęba roześmiala...*BRAVO*

[ Ostatnio edytowany przez: <i>andyopole</i> 08-08-2015 18:15 ]

Mi to bardziej wygląda na skurcz pośladków. Co, oglądając choćby takie obrazki, w ogóle nie dziwi.

Obrazek

Moheroza to bardzo zarazliwa choroba.. Nosicielami glownie sa kieckowi, ryjacy na potege lby podczas niedzielnych egzorcyzmow.. Ot i cala tajemnica wygranej Dudy ..

Na szczescie na kazde chorubsko jest szczepionka,, Wystarczy chwile przeczekac.. Zainfekowani z czasem sami zorientuja sie co to za zaraza, i sami szukac beda antidotum.. *THUMBS UP* ..
"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2015-08-09 19:40:34 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cruzcampo

Post #6 Ocena: 0

2015-08-09 19:59:42 (10 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

Cytat:

2015-08-09 19:40:34, united4ever napisał(a):
To forum nic nie robiąc z taką treścią jak ta wyżej stacza się na samo dno.
Zdajecie sobie z tego sprawe Szanowna Redakcjo i Drogi Administratorze?

Wyrazasz swoje zdanie jako wierzacy, wiec ja rowniez mam prawo wyrazic swoje jako osoba trzymajaca sie z daleka od wszelkich, nie do konca zdrowych klimatow .. Mamy juz pislamska cenzure dla tych bez beretow na glowie ? :-]

Uwaga moderatora: Mamy regulamin forum. Masz prawo wyrazić swoje zdanie, nie masz jednak prawa obrażać kogokolwiek i religii jaką wyznaje. Kolejne posty jak powyżej i pożegnasz się z forum. (11+1)

"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2015-08-09 20:00:28 (10 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Ale chodzi ci teraz o skurcze pośladków , mocheroze czy coś innego?
Od kilkunastu miesięcy bierzesz udział w tego typu dyskusjach, podobne wypowiedzi pojawiają się z każdej strony "barykady" a teraz piszesz o sięganiu dna?
Ile razy możemy upominać, czyścić czy uspokajać rozmówców?

Zeby nie było, zgadzam się zupełnie iż wypowiedzi Cruzampo odstają od jakiegokolwiek poziomu i gwarantuje iż jeszcze kilka postów tego typu i będzie musiał zmienić forum.
Prosiłbym jednak aby wymagać od siebie tego czego wymagasz od innych.
Na koniec. Najlepszą metodą na tego typu rozmówców jest po prostu ignorowanie ich, sami w końcu pójdą gdzie indziej szukać poklasku lub podobnych do siebie dyskutantów.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2015-08-09 20:01:12 (10 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

2015-08-09 19:40:34, united4ever napisał(a):
To forum nic nie robiąc z taką treścią jak ta wyżej stacza się na samo dno.
Zdajecie sobie z tego sprawe Szanowna Redakcjo i Drogi Administratorze?

Na mówienie prawdy chcesz cenzury?
Zawsze tyle linków wklejasz to wklej coś ze Hiszpan nie ma racji.

Przed wyborami w kościołach prowadzono kampanię i ubliżano PBK.
Teraz kilku księży przeprosiło za to.
I co?
Purpurowa zaraza stwierdziła że prowadzą politykę w kościele.
Tak to dzięki hipokrytom w purpuracie ( nie wszyscy ale ci akurat to od razu są agentami) skutecznie KK odstrasza od siebie.

Do góry stronyOffline

abcd123

Post #9 Ocena: 0

2015-08-09 20:17:08 (10 lat temu)

abcd123

Mężczyzna

Z nami od: 22-01-2014

Cytat:

2015-08-09 19:27:38, Cruzcampo napisał(a):
Moheroza to bardzo zarazliwa choroba.. Nosicielami glownie sa kieckowi, ryjacy na potege lby podczas niedzielnych egzorcyzmow.. Ot i cala tajemnica wygranej Dudy ..

Na szczescie na kazde chorubsko jest szczepionka,, Wystarczy chwile przeczekac.. Zainfekowani z czasem sami zorientuja sie co to za zaraza, i sami szukac beda antidotum.. *THUMBS UP* ..

Tajemnica wygranej Dudy to coś zupełnie innego ale ty jesteś zbyt zaślepiony ową jak to nazywasz moherozą żeby dostrzec, że oto nagle moherami stali się ludzie młodzi, w przeciwnym razie nie byłoby szansy na zmianę prezydenta. Warto spojrzeć kto przychodzi na spotkania z Dudą i jakie to faktycznie ''mohery''. Jest tam przekrój ludzi w każdym wieku i z każdego środowiska. Nadal nie widzisz i nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi i co się stało, podobnie tak jak Komorowski i PO utkwiłeś mentalnie w latach tryumfów tej partii, czyli w okresie 2007-2011. To dobrze, dzięki takiemu myśleniu PO ma zerowe szanse na utrzymanie władzy i nie pomogą objazdy Kopacz po kraju i zaglądanie ludziom do talerzy w pociągach. Machina ruszyła i już nic jej nie powstrzyma

Cytat:
2015-08-09 20:01:12, robinek napisał(a):Przed wyborami w kościołach prowadzono kampanię i ubliżano PBK.

Komorowski sam sobie ubliżał ośmieszając majestat urzędu który sprawował. Jeszcze nigdy nie było takiego komedianta na fotelu prezydenta, pobił w tym nawet Wałęsę, szkoda tylko że jest to niechlubny rekord. W kampanii wielokrotnie ubliżał tym, którzy nie zgadzali się z jego poglądami, wygrażał pięścią, chciał spychać na margines i wyzywał od napitych nieproszonych gości z brudnymi rękami i nogami - słowem Bredzisław pełną gębą

[ Ostatnio edytowany przez: abcd123 09-08-2015 20:25 ]

Do góry stronyOffline

Embit83

Post #10 Ocena: 0

2015-08-09 20:23:49 (10 lat temu)

Embit83

Mężczyzna

Z nami od: 26-01-2012

Cytat:

2015-08-09 19:27:38, Cruzcampo napisał(a):
Cytat:

2015-08-08 18:44:03, united4ever napisał(a):
Cytat:

2015-08-08 18:13:54, andyopole napisał(a):

edit: a najbardziej podoba mnie się gdy forumowi wyznawcy PAD nadymają się tak jak on w czasie przemowien, az mnie się gęba roześmiala...*BRAVO*

[ Ostatnio edytowany przez: <i>andyopole</i> 08-08-2015 18:15 ]

Mi to bardziej wygląda na skurcz pośladków. Co, oglądając choćby takie obrazki, w ogóle nie dziwi.

Obrazek

Sorry Cruzcampo ale czasami pier... takie durnoty, że niedobrze się człowiekowi robi :-?
Nie potrafisz napisać nic z sensem nie obrażając nikogo?
Przeszkadza Ci czyjaś religia, to w co wierzy? A fanatyzm niektórych muzułmanów Ci nie przeszkadza?

Tak poza tematem zapytam: Od dziecka jesteś takie niewierzący czy tak Ci się zrobiło po wyjeździe do lewackiej Hiszpanii?

Co do tematu chorób to lewactwo jest chyba bardziej szkodliwe. To właśnie dzięki niej Europa zmienia się w taki syf jakim dzisiaj jest. I powiem Ci więcej, albo doprowadzi to do jej upadku albo do wojny religijnej.
Ale nie o tym jest ten temat więc koniec i kropka.

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 33 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 31 | 32 | 33 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,