Dobiją nim Polaków czy jeszcze chwile zaczekają bandyci?
Str 8 z 39 |
|
---|---|
Alter_Ego | Post #1 Ocena: 0 2015-05-29 14:28:00 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Pytanie co z podatkiem katastralnym, hmmm?
Dobiją nim Polaków czy jeszcze chwile zaczekają bandyci? "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
ie2ox4-b | Post #2 Ocena: 0 2015-05-29 14:35:27 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Jacy bandyci? Przecież to PiS. Czytaj uważnie:
P R A W O i S P R A W I E D L I W Ś Ć. Ten podatek kastralny grozi Ci? Jeżeli nie to tylko chcesz postraszyć ciemną masę? Chyba się nudzisz... |
Post #3 Ocena: 0 2015-05-29 15:16:19 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Cruzcampo | Post #4 Ocena: 0 2015-05-29 16:28:34 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 25-02-2013 Skąd: Costa del Sol Spain |
Cytat: 2015-05-29 14:20:02, ie2ox4-b napisał(a): Cruzcampo - chociażbyś się ... no nie wiem co, to tego że Duda będzie ... to na pewno nie od Ciebie zależało będzie. Wszyscy PiS'owcy i ich poleczniki, nawet ci z pod najciemniejszej gwiazdy nie mają tyla zajadłości co Ty sam. Opanuj się, jeżeli z tej mojej rady nie skorzystasz to wyjdziesz ... nie chcę tych ciemnych mocy wzmacniać, więc nie dokończę. Ja nie mam w ogole zajadlosci, bo ja dla mnie to Prezydentem moze byc nawet Sebastian Watroba z programu W11 .. To raczej Wy jestescie nieuczciwi w ocenie, bo nie zdazylo sie, aby chociaz raz ktos z was, sympatykow PiSu, powiedzial cos pozytywnego.. Wszystko jest zle,, No nie ma rzeczy, ktora wam odpowiada.. Wszystko to tragizm, ruina, kradziez, serwery, szkolenia w Moskwie i tego typu pierdy.. Tak bez docinek przez moment - zastanow sie nad tym, bo jak to czytam to zastanawiam sie, dlaczego jeszcze jestescie w UK zamiast leciec do Polski odgruzowywac po Bronku i PO .. Ostatnio w kwietniu bylem w Poznaniu i jakos nie widze tej demolki.. "Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann
|
Post #5 Ocena: 0 2015-05-29 16:38:41 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
ie2ox4-b | Post #6 Ocena: 0 2015-05-29 16:39:48 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
No tak, teraz otworzyłeś mi oczy! Rzeczywiście wszystko ukrywamy w Moskwie, Tusek nie odpowiada za swoich ojców, taśmy ukradliśmy żeby PO nie musiało się tłumaczyć ani ze stołków schodzić. Naprawdę nic się nam nie podoba?
Z Polski nie wyjechałem z biedy, do biedy też bym nie musiał wracać. Wyjechałem z uśmiechem i z uśmiechem wracałbym. Nie wracam bo mi tu dobrze, podoba mi się co mają moje mniejsze i większe dzieci. W Polsce tego by nie miały. Założyłem kiedyś że dzieci nauczą się angielskiego w piaskownicy, i tak było. W Poznaniu też tam trochę przewałek było... więc nie musisz widzieć, jeżeli nie otworzysz oczu. PiS nie zmusi Cię do patrzenia. Co do odgruzowywania, to od tego będzie PiS. Tego się boisz? |
Post #7 Ocena: 0 2015-05-29 17:12:35 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Cruzcampo | Post #8 Ocena: 0 2015-05-29 17:50:27 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 25-02-2013 Skąd: Costa del Sol Spain |
Cytat: 2015-05-29 17:12:35, wiciazkruzewnik napisał(a): Pojechalem do Poznania, zobaczylem piekne nowe chodniki i elewacje, nowe budowane drogi i skwery, powstajace domy i zaklady pracy. Ale tutaj ludzie musza byc szczesliwi! Prawie wszyscy! Nie ma zgody na brak zgody! Chcesz powiedziec "komuno wroc" ? Wszystkim rowno ? To juz przerabialismy .. Sugerujesz , ze szeregowi pracownicy zarabiaja malo? .. Pewnie, ze tak, tylko od ktorego kraju postkomunistycznego jakos drastycznie odstajemy w tzw. "rozwoju"? .. Porownujesz pracownikow z PL z tymi z UK ?? .. Oni rozwijaja sie 70 lat ,, My 25 .. Zreszta o czym tu gadac ![]() Zdajesz sobie sprawe, ze kazda dekada to wydluzenie zycia Polakow o 3-4 lata plus wieksza rzesza emerytow kazdego roku do utrzymania?.. ![]() Ze swojej strony polecam myslenie, zamiast walenia w beben propagandy.. ![]() "Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann
|
Onieznajomy | Post #9 Ocena: 0 2015-05-29 18:14:43 (10 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Cytat: Zdajesz sobie sprawe, ze kazda dekada to wydluzenie zycia Polakow o 3-4 lata plus wieksza rzesza emerytow kazdego roku do utrzymania?.. Ze swojej strony polecam myslenie, zamiast walenia w beben propagandy.. walenie w beben to pisanie ze trzeba bedzie utrzymywac emerytow im bardziej wydluzamy lata do emerytyry, tym mniej miejsc pracy dla mlodziezy po ukonczeniu szkol i zamiast emerytow to ta mlodziez trzeba bedzie utrzymywac emeryci mieli sie stopniowo zaczac utrzymywac ze srodkow gromadzonych w funduszach, co sie z tym stalo? poszlo na zegarki, osmiorniczki, kilometrowki muzea itp. zbiorowe urojenie dobrobytu, ma wielu wyznawcow, tylko czemu samobojstw jest o wiele wiecej niz ludzi ginacych w wypadkach na drogach? |
Post #10 Ocena: 0 2015-05-29 18:30:35 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|