2015-05-29 09:45:37, wiciazkruzewnik napisał(a): JK mowi, ze nie bedzie premierem? ,,ale to juz bylo 🎶"
Nie powiedzialem, ze nie bedzie. Powiedzialem, ze to Duda zdecyduje, go teraz Duda najwaznjejszy I na niego nalezy grac. Powiedzialem wiecej, poswiec chwile I posluchaj, nie bedziesz Musial powtarzac za gw albo innym onetem.
"Nie zawsze trzeba mieć za drania
Tego, co jest innego zdania."
Jan Sztaudynger
2015-05-29 10:06:24, SweetLiar napisał(a): Biedny Adam Hofman jest jak Czerepach z serialu Ranczo, bez polityki żyć nie może klik A potem się dziwią, że Kukiz cieszy się tak dużym zaufaniem społecznym
Pan Bronislaw, jak wskazywaly rozne rakingi, mial do 70% zaufania I poparcia.
"Nie zawsze trzeba mieć za drania
Tego, co jest innego zdania."
Jan Sztaudynger
To oczywiste, ze jesienia PiS dojdzie do wladzy.. .-) .. I bardzo dobrze, bo na klamstwach o Komoruskim, serwerach, ruskim agencie, WSI daleko nie zajedziecie.. Bedzie powtorka z 2005-2007 .. Narod wiecznie otumaniac sie nie da ...
Wkleilem w tym watku wypowiedz rosyjskiej opozycji, oraz Nocnych Wilkow na temat Komorowskiego oraz Dudy .. Nikt z oczadzonych sensownie nie skomentowal
Otoz opozycja twierdzi, ze Kaczynski i Putin to moga razem na ryby chadzac..
W ocenie Nocnych wikow natomiast Komorowski przegral, gdyz jest zbyt duzym rusofobem ..
Ojjj powiaza was, powiaza ..
"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
Cruzcampo - chociażbyś się ... no nie wiem co, to tego że Duda będzie ... to na pewno nie od Ciebie zależało będzie. Wszyscy PiS'owcy i ich poleczniki, nawet ci z pod najciemniejszej gwiazdy nie mają tyla zajadłości co Ty sam. Opanuj się, jeżeli z tej mojej rady nie skorzystasz to wyjdziesz ... nie chcę tych ciemnych mocy wzmacniać, więc nie dokończę.