2015-10-22 16:03:14, x_fish napisał(a):
Program Petru to te same bajki, ktore na ustach niosl Tusk 8 i 4 lata temu.
Zastanawiales sie dlaczego swojego programu nie wprowadzili w zycie? Dlatego, ze chcieli zrobic na zlosc lemingom i stracic glosy?
Oczywiscie nie udalo sie dlatego, ze w rzadzie nie bylo Petru. Teraz sie uda.
Glosowanie na partie, ktora chce uchodzic za partie fachowcow i dbac o interesy bankow i korporacji nie zwiekszy twojego IQ ani nie sprawi ze bedziesz bogatszy czy bardziej ekskluzywny... to tak w nawiazaniu do powodow dlaczego ludzie glosuja na Petru.
Polakom potrzeba zdecydowanych zmian a nie pudru. Dlaczego niby mam spokojnie rozmawiac o tym ze ludzie chca oddac moj kraj na kolejne 4 lata tym samym zlodziejom ktorzy rzadza od 25 lat?
SweetLiar wrzuc wiecej merytoryki do wypowiedzi to bedziemy mogli rozmawiac.
Serio jestes tak ....ze glosujesz aby podwyzszyc sobie IQ
Ja nie glosuje aby podwyzszxyc sobie IQ ani bo to modne ani tym bardziej aby zrobic komus na zloisc. Trzeba miec naprawde problemy sam ze soba aby w dyskusjii o polityce ublizac wszystkim oponentom.
Zaglosowalem na Nowoczesna gdyz wiekszosc z ich programu mi odpowiada. Nie mowie ze jestes zbyt malo inteligentny gdyz glosujesz na Korwina( co mysle to inna sprawa ale to nie przez Korwina ale przez twoje posty)
A ty zastanawiales sie dlaczego Tusk nie obnizyl poidatkow? Sadzisz ze dlatego ze Korwina nie bylo teraz on bedzie i zniesie calkiem podatki prawda?
A swoja droga jak sie czujesz uwielbiajac starego komucha i doradce Tuska na uslugach wielkich koncernow...
no i moglbys bardziej merytorycznie sie wypowiadac bo jak na razie to co piszesz brzmi jak belkot zakompleksionego dzieciaka ktory nauczyl sie nowego slowa ktorego znaczenia nue zna ale brzmi madrze..
[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 22-10-2015 17:08 ]