MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory parlamentarne 2015

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 25 z 39 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 37 | 38 | 39 ] - Skocz do strony

Str 25 z 39

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nicado2

Post #1 Ocena: 0

2015-10-18 20:05:45 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

Jezeli popieranie ludzi inteligentnych jest dla ciebie wstydem to coz ja moge ci na to poradzic...po prostu moge ci tylko wspolczuc...
Rozumiem ze ty wchodzisz do lokalu wyborczego i przy wszystkich zakreslasz nazwisko kandydata?
Mam nadzieje ze juz nie dlugo fala hejtu nienawisci i wysmiewanis innych ludzi ze wzgledu na poglady zakonczy sie...ale aby to sie stalo tacy ludzie jak ty musza zmadrzec a nie wiem czy to bedzie taki proste...

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 18-10-2015 20:11 ]

proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2015-10-18 20:12:32 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #3 Ocena: 0

2015-10-18 20:23:20 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Wiec powtorze chcialbym aby w Polsce zapanowal spokoj mniej hejtu aby ludzie mogli wyrazac swoje opinie nie wstydzac sie tego i nie bojac sie ataku hejterow...ale aby to sie stalo hejterzy tacy jak ty musza zmadrzec i zrozumiec co to wolnosc slowa i pogladow a nie wiem czy to bedzie takie proste.
Roznica miedzy nami jest taka ze ja nie wysmiewam oponentow bez wzgledu na to kogo popieraja jedynie probuje dyskutowac przedstawiac swoje argumenty.

Uwazasz ze wstyd glisowac na Petru bo...?
Uwazasz ze Petru niebzalezy na Polsce bo...?
Bo tak mowic jest dzis modnie????
Co do Kukiza oczywiscie zalezy mu na Polsce ale on kompletnie nie ma pomyslu na to co mozna w tym kraju zrobic....
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2015-10-18 21:05:19 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #5 Ocena: 0

2015-10-18 21:24:46 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

A nie bylo wstyd glosowac na prezydenta Dude przeciez on tez wywodzi sie z UW....
A bedac przeciwnikiem PO nie wstyd glosowac na Pis przeciez wszyscy wywodza sie z AWS...
Albo Kukiz popierajacy Tuska w wyborach prezydenckich bliski przyjaciel Schetyny ktory jest najbardziej prawdopodobnym nastepca Kopacz...
Co do programu .Nowoczesnej nawet jezeli jest podobna do programu PO nie znaczy ze jest zly popieram wiele z ich postulatow pytanie czy beda swoj program realizowac a nie zapomna o nim na drugi dzien po wyborach jak zrobila to PO.

Skad sie wziela popularnosc Nowoczesnej?? Hmm moze z kultury wypowiedzi...myslales o tym ze ludzie nie chca juz sluchac o Polsce w ruinie...o tym ze czegos sie nie da...o tym ze juz nie trzeba glosowac przeciwko komus....
Pomyslales o tym ze Polska to piekny kraj i mnostwo madrych ludzi ktorzy chcieliby wspolpracy a nie chamstwa i klotni...
pomysl o tym zanim zaczniesz atakowac kogokolwiek za to ze jest zwolennikiem kogokolwiek innego niz ty...
Pomysl o tym oskarzajac kogos o oszustwa czy ukryte plany ratowania partii konczacych swa kadencje...
Pomysl tez o tym zmieniajac czy tez wysmiewajac czyjes nazwiska...
Po prostu pomysl o tym ze my Polacy mamy dosc hejterow i napuszczania ludzi na siebie

Jak bedziesz cokolwiek wrzucal na temat nowoczesnej to prosze zeby to nie byly teorie Stonogi bo temu gosciowi po prostu nie ufam

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 18-10-2015 21:26 ]

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2015-10-18 21:36:32 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #7 Ocena: 0

2015-10-18 21:48:33 (10 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2015-10-18 21:05:19, x_fish napisał(a):
Cytat:

2015-10-18 20:23:20, nicado2 napisał(a):
Uwazasz ze wstyd glisowac na Petru bo...?

Wstyd glosowac na Petru jak sie jest przeciwnikiem POPiSu bo to tak jakby przeciwnik PZPR glosowal na Zjednoczona Lewice.
Nie lubie Platformy to wybiore Unie Wolnosci...
Porownaj sobie ich program i program PO 10 lat temu. To jest ta sama jakosc.
To jest Arka Noego Platformy i kierunek w ktorym wiekszosc poslow PO bedzie podazac po wyborach.

Gdzies ostatnio ogladalem albo czytalem skad bierze sie popularnosc Nowoczesnej i tworzonej przez nich otoczki partii fachowcow w krawatach tylko nikt nie potrafi wymienic jakiegokolwiek bez korzystania z netu.
Jak znajde to wrzuce.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>x_fish</i> 18-10-2015 21:06 ]

Wszystko się zgadza:
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

nicado2

Post #8 Ocena: 0

2015-10-18 22:00:54 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Nie wiem czy jest lepszy mam taka nadzieje na pewno podobaja mi sie jego postulaty...jego kultura osobista i inteligencja.
Czy zeskoczyl z Platformy nie wiem podobno doradzal Tuskowi tylko czemu jego rady nie byly realizowane... Na pewno nigdy nie mial legitymacjii PO i nigdy nie byl w rzadzie a gadka o tym ze niby jest tratwa ratunkowa dla PO przekonamy sie po wyborach...na pewno w przyszlej kadencjii kariery politycznej nie zrobi na to potrzeba czasu jezeli nas wyborcow zdradzi za cztery lata go nie bedzie...i tyle.

Powiem ci wiecej PO to olbrzymia partia w ktorej jest wielu wartosciowych ludzi zreszta podobnie jak i w PIs jednak zarzady obu ugrupowan nie pozwalaja tym ludziom dojsc do glosu dlatego argument ze ktos byl w jakiejs partii lub w jej okolicy nie dyskwalifikuje go przynajmniej dla mnie.

ChrisCov to juz sluchalem wczesniej i maszvracje wszystko sie zgadza...Petru nigdy nie ukrywal ze nalezy do UW Balcerowicz nigdy nie ukrywal ze popiera Nowoczesna...
Gosc w filmiku wie ze skoro Tusk oszukal to i Petru oszuka...on po prostu to wie nie wiem skad ale wie...
Rozbawilo mnie to co ten gosc mowil o Ofe do tej pory myslalem ze Polacy maja za zle Tuskowi ze okradl ich z pieniuedzy w Ofe ake nie.....
Tusk przestal krasc likwidujac ofe bo przeciez panstwokradlo pieniadze z Zusu prze ofe...wiem bez sensu...przeciez Zus jest panstwowy kada wpkywa do Zus rzad kozysta z tej kasy przyszedl Petru zalozyl ofe aby panstwo nie musialo brac kasy z Zus tylko z prywatnych ofe...jednym slowem belkot tego goscia mnie powala...

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 18-10-2015 22:23 ]

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2015-10-18 22:21:54 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2015-10-18 22:27:50 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 25 z 39 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 37 | 38 | 39 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,