2015-06-08 20:21:57, Embit83 napisał(a):
Panowie AlmostFamous i Cruzcampo gratuluję myślenia
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Zagranicznym bankom, korporacjom, sieciom marketów wielkopowierzchniowych i wszelkim innym firmom z zagranicznym kapitałem ABSOLUTNIE nie wolno podnosić podatków! Ba ... Trzeba obniżać a największym i najbogatszym pozwolić wcale nie płacić.
A żeby zapełnić kasę budżetu podnieść ile sie da swoim przedsiębiorcom, nawet tym najmniejszym. Gnębić ich kontrolami, karać za najdrobniejsze przewinienia. Robić wszystko by osiągnąć cel, którym jest: ch..., d... i kamieni kupa!
A propos wspominanego wczesniej psychiatry to widać, że niektórym konsultacja raczej by nie zaszkodziła.
Dobrze, ze wspominasz o psychiatrze. Z tym, ze nie wiem czy dla Ciebie nie za późno.
Chciałbym jeszcze dodać, ze kogo jak kogo, ale Twoja opinia na mój temat jest dla mnie zupełnie nie istotna.
Proponuje zatem rownolegle z psychiatra zapisać sie na lekcje języka polskiego z poprawnego czytania. Doskonale wiem co pisze i nigdzie nie napisałem, ze nie wolno im podnosić podatków. Odniosłem sie tylko do postu Wici jak to sie moze skończyć. Ale jesli Ty widzisz tam moje poglądy rodem z PO to gratuluje. Nie bede sie już więcej odnosił do Twoich postów, bi szkoda czasu i baterii w telefonie.
I uczymy sie czytać. Powodzenia.