Cytat:
2016-08-31 18:28:07, Aquario napisał(a):
Cytat:
2016-08-31 17:28:22, ludzik50 napisał(a):
Ok czyli co chłopaki, pakujemy manatki i wszyscy wracamy? Was też biją rozumiem? Czy teraz po prostu wszyscy zaczną nam na porządku dziennym spuszczać manto więc czas jechać do mamy tak jak kolega Aquario

[ Ostatnio edytowany przez: <i>ludzik50</i> 31-08-2016 17:29 ]
...a gdzie ja napisalem cos o wyjezdzie?
mieszkam tu juz ponad 11 lat i poki co nie mam zamiaru sie nigdzie ruszac tak samo jak nie mam zamuaru sie na sile "zbrytyjczyc"
teksty w stylu "zbrytyjczyc na sile" to tania prowokacja moglbys sobie tego oszczedzic
wyglada na to ze wyladowales tu z poczatkiem otwarcia rynku pracy i nie masz zamiaru wyjezdzac bo ci sie tu podoba
pobyt tutaj i decyzje jak dlugo bedziesz mogl tu byc zostawiasz urzedasom do podjecia za ciebie
wydaje mi sie ze nie chodzi tu o zbrytyjczenie sie na sile tylko decydowanie o swoim losie pewnie malo kto bedzie latac do las vegas co tydzien ale fajnie byloby stad wyjechac kiedy najdzie cie ochota i wrocic nie martwiac sie ze byles poza anglia 2 dni wiecej niz na to zezwala ustawa

a w dotychczasowych oficialnych informacjach pojawila sie juz taka wzmianka
jestes tu 11lat a zabrzmialo to troche jakby to zbrytyjczenie napawalo cie obraza mi sie to wydaje naturalne ze skoro spedzasz dekade swojego zycia w innym panstwie niz twoje wlasne to stajesz sie troche jego czescia ale moze sie myle