Str 42 z 253 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-03-12 20:39:34 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Markywee | Post #2 Ocena: 0 2015-03-12 20:40:45 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
bronek cos nie ma szczęścia ostatnio...
![]() i kolejny, nie fotoszop, tylko podkreslona ciekawa informacja.... ![]() ![]() Na temat "agitacji szkolnej" [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 12-03-2015 21:01 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Post #3 Ocena: 0 2015-03-12 21:56:36 (10 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Cytat: 2015-03-12 20:39:34, united4ever napisał(a): Cytat: 2015-03-12 20:03:13, robinek napisał(a): Cytat: 2015-03-12 18:52:59, Kleszcz napisał(a): demokracja wedlug pisu. tradycja zobowazuje spieprzaj dziadu ![]() duda w elblagu Brak kontr komentarza? Nie było jeszcze wytycznych z centrali pewnie. ![]() A to na każdą manipulacje tub propagandowych z PO trzeba zaraz odpowiadać? Kolejna żenująca wrzutka. Eleganckie zachowanie Dudy A ja znalazłem taki komentarz: To tylko początek nagrania tutaj pokazany a dalej ten pan chciał ponownie zabrać głos aby odpowiedzieć panu Wilkowi i wtedy go wyrzucono a tym razem Duda nie reagował a Wilk ironicznie się uśmiechał .ZWYKŁA MANIPULACJA NAGRANIEM |
Markywee | Post #4 Ocena: 0 2015-03-12 22:16:45 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
a ja poniżej znalazłem taki...
Cytat: Wyrzucono go?A to ciekawe dysponuje zdjęciem po konwencji, kiedy "bezdomny" pan (nakrecony przez wspaniałego dzienikarza do całej tej akcji) ściska rękę Dudy i co mi teraz powiesz? Że ochrona go wyrzuciła i wrócił ?
![]() i co teraz...? eh robinek... Żeby to jeszcze jakas sensacja była.. Może powtorze: 1 - facet chce zabrać glos 2 - duda daje mu mikrofon 3 - facet na wiecu politycznym dudy ma waty do prezydenta miasta o costam 4 - faceta zegnają z wiecu sa jeszcze glosy ze jakiś dziennikarzyna probowal to nakrecac, i nagle okazuje się ze... to może być prawda. Sad-uznal-ze-elblag24-naruszyl-dobra-osobiste-Jerzego-Wilka-Prezydent-szykuje-kolejny-pozew A propo dudy. Zastanawiam się czy on przypadkiem nie będzie parl do konfliktu z rosja Wydaje mi się, że dzisiejsza Rosja z demokracją nie ma już nic wspólnego. Udowadnia to łamanie na co dzień w drastyczny sposób rosyjskiej konstytucji. Ale to nie tylko problem działań Rosji w sferze wewnętrznej, to także problem działania Rosji w sferze zewnętrznej - mówił Duda. Polityk podkreslił, że w jego przekonaniu Rosja prowadzi politykę agresywną: To pierwsze europejskie państwo, które w sposób zbrojny najechało na inne suwerenne, niepodległe państwo europejskie, zabierając część jego terytorium - mówił kandydat PiS na prezydenta. btw, rosja, europejskie państwo? ![]() wydaje mi się ze pomijamy brauna, a jest postacia ciekawa [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 12-03-2015 22:46 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Post #5 Ocena: 0 2015-03-12 22:47:16 (10 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
A pod tym cytatem jest cytat.
"Obejrzyj oba nagrania złóż w jedną całość to się przekonasz !!!!! Że najpierw dostał mikrofon od Dudy powiedział swoje i go oddał , ale poprosił ponownie i zwrócił się do pana Wilka w sprawie o pomoc kiedy ten będąc prezydentem miasta kazał mu iść do bezdomnych i dopiero wtedy go wyrzucono i tu nie było reakcji Dudy a Wilk był rozbawiony całą sytuacją .. W reportażu nie było mowy o tym co działo się po konwencji tylko podczas niej i tego dotyczą komentarze ." A to info o sprawie sądowej to świadomie dałeś czy dat nie sprawdziłeś? ![]() Tak sobie sprawdziłem że ten Wilk to nie prezydent. Bezdomny ściął się z bezrobotnym. Hm ciekawe czy też Turcja jest europejskim krajem? [ Ostatnio edytowany przez: robinek 12-03-2015 23:10 ] |
|
|
Markywee | Post #6 Ocena: 0 2015-03-12 23:11:39 (10 lat temu) |
Cytat: 2015-03-12 22:47:16, robinek napisał(a): A pod tym cytatem jest cytat. "Obejrzyj oba nagrania złóż w jedną całość to się przekonasz !!!!! Że najpierw dostał mikrofon od Dudy powiedział swoje i go oddał , ale poprosił ponownie i zwrócił się do pana Wilka w sprawie o pomoc kiedy ten będąc prezydentem miasta kazał mu iść do bezdomnych i dopiero wtedy go wyrzucono i tu nie było reakcji Dudy a Wilk był rozbawiony całą sytuacją .. W reportażu nie było mowy o tym co działo się po konwencji tylko podczas niej i tego dotyczą komentarze ." Tak sobie sprawdziłem że ten Wilk to nie prezydent. Bezdomny ściął się z bezrobotnym. Nie bardzo rozumiem, dlaczego duda ma być obronca kogos kto na jego własnym wiecu ma wąty do "prezydenta miasta"? Zalatwianie prywatnych spraw na wiecu politycznym? Ale rozumiesz ze robisz "sensacje" z dooopy, z prowokacji dziennikarskiej? Prowokacji która nawet w dude nie jest wymierzona. Gazeta grilluje "prezydenta miasta" i tyle. Strasznie się starają o podczepienie jakiejś "kupy" pod dude, tylko ze za dużo tego nie ma. Może wymienie 1 - jakies ułaskawienie 2 - uczestnictwo w obradach knesetu w polsce 3 - glosowanie przeciwko autonomii Palestyny (czy cos) Jeszcze cos jest? Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Dwunasty | Post #7 Ocena: 0 2015-03-12 23:23:19 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2015-03-12 23:11:39, Markywee napisał(a): 2 - uczestnictwo w obradach knesetu w Polsce Tak a propo: http://wolna-polska.pl/wiadomosci/duda-w-londynie-pytanie-o-kneset-i-duda-uciekl-2015-03 |
Markywee | Post #8 Ocena: 0 2015-03-12 23:34:55 (10 lat temu) |
Cytat: 2015-03-12 23:23:19, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2015-03-12 23:11:39, Markywee napisał(a): 2 - uczestnictwo w obradach knesetu w polsce Tak a propo: http://wolna-polska.pl/wiadomosci/duda-w-londynie-pytanie-o-kneset-i-duda-uciekl-2015-03 Widzialem to, było kilkadziesiąt stron wcześniej chyba. Problem w tym ze nie ma za bardzo przed czym uciekać. Godson tez tam był, i Nowicka itd. Mysle ze powodem było to ze po prostu uznano dodatek "zydowski" jako niepożądany, mogący znacznie wplynac na ilość glosow, no i mamy rezultat. Pytania o to pewnie znowu będą, chyba trzeba poczekać. Czy cos jeszcze było na dude? przypominam ze "dziadek banderowiec" to bzdura... Jak zauwazylem, palikot tez ma nieciekawie... ![]() o tutaj, wiec palikota... nawet mi go nie zal... Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
SweetLiar | Post #9 Ocena: 0 2015-03-12 23:35:07 (10 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
A propos Dudy w Londynie. Mieszkam w Londynie i o żadnym spotkaniu z Dudą nigdzie info nie było, aż do momentu "po fakcie", ciekawe czego się obawiał? Niewygodnych pytań? To ma być "spontaniczne spotkanie z Polonią" bez wiedzy tej ostatniej? Śmieszne.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Markywee | Post #10 Ocena: 0 2015-03-12 23:40:54 (10 lat temu) |
Cytat: 2015-03-12 23:35:07, SweetLiar napisał(a): A propos Dudy w Londynie. Mieszkam w Londynie i o żadnym spotkaniu z Dudą nigdzie info nie było, aż do momentu "po fakcie", ciekawe czego się obawiał? Niewygodnych pytań? To ma być "spontaniczne spotkanie z Polonią" bez wiedzy tej ostatniej? Śmieszne. Było o tym. Cofnij się pare stron wstecz. Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|