MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory prezydenckie 2015

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 31 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

Str 31 z 253

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nicado2

Post #1 Ocena: 0

2015-03-07 20:53:09 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

kurcze macie super znajomych skoro wszedzie jest ze spotkanie zamkniete dla przypadkowych gosci... wiec ktos tu klamie :-)

EDIT

dopisalem to do mojego poprzedniego posta ale w tym czasie duzo pisaliscie obawiam sie ze mogloby to zaniknac:-)
no i infoo z MW cytuje:
"Poniżej przedstawiamy przewidywany, niepotwierdzony przez sztab wyborczy, plan spotkań kandydata na prezydenta RP, Andrzeja Dudy, w Londynie 7 marca 2015. Spotkania mają mieć prawdopodobnie charakter zamknięy, niedostępny dla przypadkowych gości."

czyli przypadkowi wyborcy spadac od Pana Dudy
jak to on sam powiedzial:
"Gdybym nie mial szczerej woli wykonania moich zobowiazan nie stanolbym tutaj przed ludzmi bo bym sie wstydzil..."

czy ja jestem zlosliwy nie dlaczego tak sadzisz ja tylko pokazuje jakim "wstydliwym" kandydatem jest Pan Duda info o wyjezdzie z dnia wczorajszego....super
A podejrzewam wielu Polakow chcialoby spotkac sie z jednym z wazniejszych kandydatów na fotel prezydenta
jesli sie nie myle czwarty filar jego umowy spoleznej to DIALOG ale nie jest mozliwy dialog w zamknietej grupie nie dosteptnej dla przypadkowych gosci. Wtedy jest monolog

Czy mnie cos boli tak...polska polityka mnie boli jestem niezdecydowanym wyborcom zagladam tutaj aby poczytac opinie innych o poszczegolnych kandydatach a co widze zorganizowana akcje na Komorowskiego.

Dobra pojechalem sobie troche po jednym z wazniejszych kandydatów jak widac nie jest on taki "zlotousty " jak go co niektorzy maluja...
a teraz mozecie sobie jechac po mnie bawcie sie dobrze *THUMBS UP*
*THUMBS UP*:-]

Bawcie sie dobrze

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 20:55 ]

proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Ulala255

Post #2 Ocena: 0

2015-03-07 20:59:31 (10 lat temu)

Ulala255

Kobieta

Z nami od: 06-03-2015

pytajac o Twoją złośliwosc mialam na mysli Twoj komentarz odnośnie dwukrotnego takiego samego postu Markywee

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #3 Ocena: 0

2015-03-07 21:04:56 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

mialem juz nie odpowiadac ...ale to konkretne pytanie wiec odpowiedz ci sie nalezy bylem zlosliwy o podwojne pytanie Markywee poniewaz on przyczepil sie ze cytowalem zbyt dlugi post i trzeba duzo przewijac a za chwile wali podwojnego bubla...:-o
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2015-03-07 21:05:37 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #5 Ocena: 0

2015-03-07 21:11:26 (10 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

ktos tu wspomnial ze jak by byl PiS to by bylo drukowanie pieniedzy
mozliwe ze tak, choc moim zdaniem i tak jest juz na to za pozno, bo silny zloty rozlozyl juz prawie cala gospodarke i rolnictwo

ja rozumie ze zwolennik telewizyjnych idei jest tolerowany przez moderacje, bo z kim bysmy tu rozmawiali? przeciez wiekszosc przeciwnikow PiS i Kaczynskiego predzej czy pozniej musi wyzywac i ublizac, tacy juz sa
ale czemu moi koledzy daja sie wciagac w te personalne utarczki?

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 07-03-2015 21:11 ]

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #6 Ocena: 0

2015-03-07 21:14:11 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

2015-03-07 18:52:38, stanislawski napisał(a):
Myślę, że się o to MW nie obrazi. Duda w Londynie.

Cóż by mógł powiedzieć? Obiecać?
Ale po cholerę tu przyjeżdżał? Myślał, że mu to przejdzie, że tego nikt nie wytknie?

A propo tego, sugeruje przeczytac tutaj - okazuje sie ze autor naginal rzeczywistosc.

dziennikarz-newsweeka-atakuje-dude-klamiac-na-temat-jego-wizyty-w-londynie

Cytat:
Czy mnie cos boli tak...polska polityka mnie boli jestem niezdecydowanym wyborcom zagladam tutaj aby poczytac opinie innych o poszczegolnych kandydatach a co widze zorganizowana akcje na Komorowskiego.

No to przeciez dostales co chciales - opinie o komorowskim - negatywna. Masz cos ciekawego na temat innych - wrzucaj, nikt ci nie broni - byle z sensem, a nie jak dotychczas.

Cytat:
jesli sie nie myle czwarty filar jego umowy spoleznej to DIALOG ale nie jest mozliwy dialog w zamknietej grupie nie dosteptnej dla przypadkowych gosci. Wtedy jest monolog

Nie, MONOLOG to jest wtedy kiedy stoisz SAM, przed lustrem.
Rozegral to medialnie - przyjechal "odkryc troski" rodakow za granica, zrobil pare fajnych fotek, i wsio.
Zobaczymy czy komorowski zawita do uk.

Cytat:
mialem juz nie odpowiadac ...ale to konkretne pytanie wiec odpowiedz ci sie nalezy bylem zlosliwy o podwojne pytanie Markywee poniewaz on przyczepil sie ze cytowalem zbyt dlugi post i trzeba duzo przewijac a za chwile wali podwojnego bubla..

Slabe...
Czym innym SWIADOME cytowanie jamnikow, czym innym dublet przez przypadek, nie sadzisz?

Cytat:
Dobra pojechalem sobie troche po jednym z wazniejszych kandydatów jak widac nie jest on taki "zlotousty " jak go co niektorzy maluja...

Problem w tym, ze naginajac rzeczywistosc pod swoja bezsensowna teze, "jedziesz sam po sobie"...
Samozaoranie, to juz wyzszy level trolowania... No nie spodziewalem sie ze jestes do tego zdolny.
=============================================================

Tak a propo, ciekawe zdanie o wyborach ma nikt inny niz nasz prezydent europy, drugi papiez polak...

nawet-tusk-nie-wierzy-w-komorowskiego-uwaza-ze-bedzie-druga-tura

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-03-2015 21:20 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Soltys

Post #7 Ocena: 0

2015-03-07 21:14:42 (10 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2005

Cytat:

2015-03-07 12:13:53, Dwunasty napisał(a):
Oj afera...Ale nie on pierwszy i za pewne nie ostatni:

Swoja droga ciekawe, czy koziolki potraktowal tak na cieplo? ;-)
"Nie zawsze trzeba mieć za drania Tego, co jest innego zdania." Jan Sztaudynger

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Markywee

Post #8 Ocena: 0

2015-03-07 21:27:02 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Pisalem o tym wczesniej dzisiaj, ale strona juz chyba jest zablokowana.

No ja nie rozumiem, czemu ludzie go tak nie lubia...

Obrazek
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #9 Ocena: 0

2015-03-07 21:37:21 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

a co twoim zdaniem jest naginanie rzeczywistosci?

byl Duda w Londynie byl
zorganizowal spotkanie w zamknietym gronie -tak
nie informowali o tym wczesniej -ano nie

naciaganien rzeczywistosci bylo to ze wasi znajomi tam poszli.
a czy Komor tez przyjedzie ciekawe... ale jak zachowa sie jak Duda to mu nie popuscicie i pewnie bedziecie mieli racje.

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #10 Ocena: 0

2015-03-07 21:47:17 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2015-03-07 21:37:21, nicado2 napisał(a):
a co twoim zdaniem jest naginanie rzeczywistosci?

byl Duda w Londynie byl
zorganizowal spotkanie w zamknietym gronie -tak
nie informowali o tym wczesniej -ano nie

Naciaganiem rzeczywistosci jest przedstawianie tego jako "WPADKE" "SKANDAL" itd itp.
Naciaganiem rzeczywistosci jest rowniez mowienie ze "nie bylo informacji" o przyjezdzie. BYLA.
No halo????

Cytat:
naciaganien rzeczywistosci bylo to ze wasi znajomi tam poszli.

To juz pytanie nie do mnie.

Cytat:
a czy Komor tez przyjedzie ciekawe... ale jak zachowa sie jak Duda to mu nie popuscicie i pewnie bedziecie mieli racje.

Jak przyjedzie, i normalnie zrobi to samo co duda, to zapewne nie bedzie o czym gadac, nie bedzie afery, jaka ty próbujesz stworzyc.
"WPADKI" nie bedzie, dopóki nie powie/zrobi czegos glupiego...

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-03-2015 21:48 ]

Do góry stronyOffline

Strona 31 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,