EDIT
dopisalem to do mojego poprzedniego posta ale w tym czasie duzo pisaliscie obawiam sie ze mogloby to zaniknac

no i infoo z MW cytuje:
"Poniżej przedstawiamy przewidywany, niepotwierdzony przez sztab wyborczy, plan spotkań kandydata na prezydenta RP, Andrzeja Dudy, w Londynie 7 marca 2015. Spotkania mają mieć prawdopodobnie charakter zamknięy, niedostępny dla przypadkowych gości."
czyli przypadkowi wyborcy spadac od Pana Dudy
jak to on sam powiedzial:
"Gdybym nie mial szczerej woli wykonania moich zobowiazan nie stanolbym tutaj przed ludzmi bo bym sie wstydzil..."
czy ja jestem zlosliwy nie dlaczego tak sadzisz ja tylko pokazuje jakim "wstydliwym" kandydatem jest Pan Duda info o wyjezdzie z dnia wczorajszego....super
A podejrzewam wielu Polakow chcialoby spotkac sie z jednym z wazniejszych kandydatów na fotel prezydenta
jesli sie nie myle czwarty filar jego umowy spoleznej to DIALOG ale nie jest mozliwy dialog w zamknietej grupie nie dosteptnej dla przypadkowych gosci. Wtedy jest monolog
Czy mnie cos boli tak...polska polityka mnie boli jestem niezdecydowanym wyborcom zagladam tutaj aby poczytac opinie innych o poszczegolnych kandydatach a co widze zorganizowana akcje na Komorowskiego.
Dobra pojechalem sobie troche po jednym z wazniejszych kandydatów jak widac nie jest on taki "zlotousty " jak go co niektorzy maluja...
a teraz mozecie sobie jechac po mnie bawcie sie dobrze

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Bawcie sie dobrze
[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 20:55 ]