Str 4 z 253 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: +1 2015-02-19 12:51:04 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: +1 2015-02-20 17:07:16 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
qubuzz | Post #3 Ocena: 0 2015-02-21 18:03:13 (10 lat temu) |
Z nami od: 21-02-2015 Skąd: Londyn |
![]() Chętnie bym zobaczył pojedynek kandydatów na prezydenta w KTÓREJKOLWIEK dyscyplinie sportowej ![]() ![]() |
tia | Post #4 Ocena: +1 2015-02-22 11:43:49 (10 lat temu) |
Z nami od: 20-10-2006 Skąd: londyn |
Dla mnie tylko Duda i zaznaczam ,ze nie jestem "moherem".Jest mlody ,inteligentny i pelen energii.
Nie do konca po drodze mi z jego przekonaniami,ale widze go w roli prezydenta jak najbardziej!Zreszta sami popatrzcie na poprzedni post ![]() |
nicado2 | Post #5 Ocena: 0 2015-02-22 11:49:59 (10 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2008 Skąd: preston |
Cytat: 2015-02-22 11:43:49, tia napisał(a): Dla mnie tylko Duda i zaznaczam ,ze nie jestem "moherem".Jest mlody ,inteligentny i pelen energii. Nie do konca po drodze mi z jego przekonaniami,ale widze go w roli prezydenta jak najbardziej!Zreszta sami popatrzcie na poprzedni post ![]() zgodzilbym sie z kolega i pewnie sam bym tak zaglosowal jezeli tylko mialbym pewnosc ze nie bedzie sterowany przez Pana Kaczynskiego Macierewicza Blaszczaka czy Kaminskiego... zastanawialem sie na Pania Ogórek ale jej aktywnosc a raczej jej brak powala wiec odpada ... niestety kolejne wybory i znow brak odpowiedniego kandydata proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
|
|
linginexte | Post #6 Ocena: +1 2015-02-22 13:24:13 (10 lat temu) |
Z nami od: 22-02-2015 Skąd: Minehead |
Nikt przy zdrowych zmysłach nie podcina gałęzi na której siedzi, nikt nie głosuje na kogoś kto pogarszał i chce dalej pogarszać sytuację danego głosującego. Zatem na pana Komorowskiego nie powinni głosować:
- działkowcy - górnicy - rolnicy - właściciele małych i średnich firm - lekarze - pielęgniarki - patrioci - katolicy - nauczyciele - emigranci (!) - rodzice sześciolatków - rodzice dzieci niepełnosprawnych - rodzice z rodzin wielodzietnych - leśnicy - kibice - żołnierze Tak z głowy niektóre z grup społecznych (o któryś zapomniałem?), które ucierpiały w ciagu 8 lat rządów PO. Z drugiej strony na Komorwskiego powinni głosować przede wszystkim żołnierze armii urzędników (ponad milion "pracuśów" ![]() - urzędnicy (m.in. prezydenci miast) - więźniowie z prawem do głosowania - przyszli/potencjalni przestępcy - policjanci - właściciele firm, które dziwnie łatwo wygrywają różne przetargi... - kibole, zadymiarze i prowokatorzy (choćby z Marszu Niepodległości, czyli znów policja) - jajcarze - "księżą" jak panowie Boniecki, Lemański i inne (po)twory TVN-u - środowisko LGBT i feministki Pewnie zapomniałem o jakiś grupach, które skorzystały i skorzystają z dalszej fatalnej prezydentury Komorwskiego... |
nicado2 | Post #7 Ocena: 0 2015-02-22 13:33:25 (10 lat temu) |
podobnie mozna napisac kto nie powinien glosowac na pana Dude wystarczy przypomniec sobie rzady panów Kaczynskich... wlasnie w tym jest problem znow nie ma na kogo glosowac
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
Markywee | Post #8 Ocena: 0 2015-02-22 13:47:54 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
O co chodzi z tymi "rządami kaczyńskich?"
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
linginexte | Post #9 Ocena: 0 2015-02-22 13:51:19 (10 lat temu) |
Z nami od: 22-02-2015 Skąd: Minehead |
Cytat: 2015-02-22 13:33:25, nicado2 napisał(a): podobnie mozna napisac kto nie powinien glosowac na pana Dude wystarczy przypomniec sobie rzady panów Kaczynskich... Już odpowiadam. Na pana Dudę nie mogą głosować: - urzędnicy (m.in. prezydenci miast) - więźniowie z prawem do głosowania - przyszli/potencjalni przestępcy - właściciele firm, które dziwnie łatwo wygrywają różne przetargi... - kibole, zadymiarze i prowokatorzy (choćby z Marszu Niepodległości, czyli znów policja) - "księża" jak panowie Boniecki, Lemański i inne (po)twory TVN-u - środowisko LGBT i feministki usunąłem tylko policjantów bo na pewno nie stracili i nie stracą, jajcarze pójdą do pracy, a urzędnicy którym praca nie jest straszna też nie powinni się bać ![]() Strach przed Kaczyńskim to efekt wieloletniej "pracy" (manipulucje socjotechniczne) Polsatu i TVN-u, Wyborczej, Tygodnika Powszechnego i innych brukowców. Telewizja rządowa też robi ogromne pranie mózgu. |
nicado2 | Post #10 Ocena: 0 2015-02-22 14:03:08 (10 lat temu) |
Cytat: 2015-02-22 13:51:19, linginexte napisał(a): Cytat: 2015-02-22 13:33:25, nicado2 napisał(a): podobnie mozna napisac kto nie powinien glosowac na pana Dude wystarczy przypomniec sobie rzady panów Kaczynskich... Już odpowiadam. Na pana Dudę nie mogą głosować: - urzędnicy (m.in. prezydenci miast) - więźniowie z prawem do głosowania - przyszli/potencjalni przestępcy - właściciele firm, które dziwnie łatwo wygrywają różne przetargi... - kibole, zadymiarze i prowokatorzy (choćby z Marszu Niepodległości, czyli znów policja) - "księża" jak panowie Boniecki, Lemański i inne (po)twory TVN-u - środowisko LGBT i feministki usunąłem tylko policjantów bo na pewno nie stracili i nie stracą, jajcarze pójdą do pracy, a urzędnicy którym praca nie jest straszna też nie powinni się bać ![]() Strach przed Kaczyńskim to efekt wieloletniej "pracy" (manipulucje socjotechniczne) Polsatu i TVN-u, Wyborczej, Tygodnika Powszechnego i innych brukowców. Telewizja rządowa też robi ogromne pranie mózgu. dodalbym jeszcze pielegniarki rolnicy gornicy stoczniowcy biznesmeni zwolennicy rozdzialu panstwa od kosciola zwolennicy decydowania o swoim zyciu w temacie inwitro abtykoncepcjii itp. przeciwnicy aresztów wydobywczych trwajacych po kilka lat no i najciekawszaq grupa zwolennicy wreczania i przyjmowania lapowek proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|