MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory prezydenckie 2015

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

Str 29 z 253

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bosman50

Post #1 Ocena: 0

2015-03-07 18:29:20 (10 lat temu)

bosman50

Mężczyzna

Z nami od: 20-11-2011

hihihi!!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stanislawski

Post #2 Ocena: 0

2015-03-07 18:52:38 (10 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Myślę, że się o to MW nie obrazi. Duda w Londynie.

Cóż by mógł powiedzieć? Obiecać?
Ale po cholerę tu przyjeżdżał? Myślał, że mu to przejdzie, że tego nikt nie wytknie?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

nicado2

Post #3 Ocena: 0

2015-03-07 19:05:26 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

Cytat:

2015-03-07 18:52:38, stanislawski napisał(a):

Ale po cholerę tu przyjeżdżał? Myślał, że mu to przejdzie, że tego nikt nie wytknie?

HAHA no wlasnie mialem tez to wkleic i gdzie teraz jestes Markywee wracasz juz ze spotkania ?
czy nie byles wcale bo cie twoj guru olał jak i nas wszystkich i co mamy na niego glosowac??? HAHA tchorz .....

a redakcja Mojej Wyspy dostala zaproszenie czy tez nie? tak z ciekawosci pytam czy jestescie patriotycznym portalem czy po prostu tak jak wiekszosc z nas nie jestescie wazni dla Pana Dudy*ROFL*

Najbardziej zaskakujace jest to ze on powiedzial ze przyjechal spotkac sie z Polakami a nie z Polonia... czyli co my juz Polakami nie jestesmy...czyli sprawdza sie stare porzekadlo ze tylko ci z PIS to prawdziwi patrioci i POlacy...
i co nadal mnie chcecie przekonac ze mam na niego glosowac??

"Największe zainteresowanie wzbudziła pańska córka. W internecie już porównują ją z Kasią Tusk.
– Moja córka studiuje na pierwszym roku wydziału prawa. Nie słyszałem nigdy, żeby miała aspirację prowadzić bloga modowego i w ten sposób – w pewnym sensie – wykorzystywać to, czym zajmuje się jej ojciec. Śmiała się nawet kiedyś, że prędzej założy stronę z paremiami rzymskimi (czyli sentencjami – przyp. red.)."

i co dziewczyny przyznac sie ktora czyta blog o modzie nie koniecznie ok Kasi Tusk jakikoplwiek blog...
nie wstyd wam???
zacznijcie czytac o paremiach rzymskich...to teraz wypada...
jak dla mnie ten czlowiek jest pusty i bardzo zapatrzony w siebie...

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 19:24 ]

proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #4 Ocena: 0

2015-03-07 19:28:34 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

2015-03-07 19:05:26, nicado2 napisał(a):
Cytat:

HAHA no wlasnie mialem tez to wkleic i gdzie teraz jestes Markywee wracasz juz ze spotkania ?
czy nie byles wcale bo cie twoj guru olał jak i nas wszystkich i co mamy na niego glosowac??? HAHA tchorz .....

Ty to jestes cienki troll, jak cie duda boli?

Nie bardzo rozumiem twoje zapytanie w moja strone.

Ciekawy tekst w newsweeku, dziwne ze zdjec nie dali.

O a tutaj sa.

andrzej-duda-w-londynie-polacy-emigruja-bo-w-kraju-nie-ma-perspektyw-zdjecia

o popatrz, na newsweeku tez sa.

wybory-prezydenckie-2015-co-andrzej-duda-powiedzial-w-londynie

To co, spotkal sie tam z kims w londynie czy nie? Bo ja juz nie wiem?

Obrazek

Obrazek

duda-w-londynie-spotyka-sie-z-polakami-chcemy-prezydenta-za-ktorego-nie-musielibysmy-sie-wstydzic

andrzej-duda-juz-w-londynie

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-03-2015 19:36 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #5 Ocena: 0

2015-03-07 19:39:02 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

nowy spot wyborczy
Cytat:

2015-03-07 19:28:34, Markywee napisał(a):
Cytat:

2015-03-07 19:05:26, nicado2 napisał(a):
Cytat:

Ty to jestes cienki troll, jak cie duda boli?

Nie bardzo rozumiem twoje zapytanie w moja strone.

Ciekawy tekst w newsweeku, dziwne ze zdjec nie dali.

O a tutaj sa.

andrzej-duda-w-londynie-polacy-emigruja-bo-w-kraju-nie-ma-perspektyw-zdjecia

o popatrz, na newsweeku tez sa.

wybory-prezydenckie-2015-co-andrzej-duda-powiedzial-w-londynie

To co, spotkal sie tam z kims w londynie czy nie? Bo ja juz nie wiem?

Obrazek

Obrazek

duda-w-londynie-spotyka-sie-z-polakami-chcemy-prezydenta-za-ktorego-nie-musielibysmy-sie-wstydzic

andrzej-duda-juz-w-londynie

A ty byles czy za slabo Pisowski jestes??
tak cichaczem pojechal zrobil sobie zdjecia z paroma Pisowskimi aparatczykami i jest ok ... przeciez sa zdjecia on jest tchorzem aby sie z Polakami spotkac a ty lawirujesz bo sa zdjecia*ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*

Duda mowi prawde

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 19:48 ]

proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #6 Ocena: 0

2015-03-07 19:48:09 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2015-03-07 19:39:02, nicado2 napisał(a):
A ty byles czy za slabo Pisowski jestes??
tak cichaczem pojechal zrobil sobie zdjecia z paroma Pisowskimi aparatczykami i jest ok ... przeciez sa zdjecia on jest tchorzem aby sie z Polakami spotkac a ty lawirujesz bo sa zdjecia*ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*

Ale nie musisz calego "jamnika" cytowac, zeby potem napisac 3 slowa na dole.

"aparatczykami" - nie wiem czy te rodziny by sie zgodzily na taka nazwe. To te rodziny to nie "polacy"?

Wg mnie lepsze takie spotkanie niz z "tlumem" gdzie bylby "misz masz".

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi.
Jak masz ból tylka dot tego co duda robi - pisz do dudy, a nie wolaj mnie do odpowiedzi, bo koniec koncow znowu wyjdzie ze fanzolisz bez powodu/od rzeczy.

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-03-2015 19:49 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #7 Ocena: 0

2015-03-07 19:53:39 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

bede cytowal to na co mam ochote tobie nic do tego.
wolam ciebie bo jestes jego tuba tu na forum wiec sie pytam dlaczego nikt o tym przyjezdzie nie wiedzial... Ja bym z checia opjechal chcialbym go posluchac co ma do powiedzenia... ale on stchorzyl wybral tylko grupke wyselekcjonowanych osob i to mnie boli bo pewnie jak bedzie duzo ludzi to trudne pytania beda a nie bedzie TV ktora wytnie to co trzeba. On jest tchorz a ty wijesz sie zeby wybronic jego wpadki...

a tak to jest jak sie nie wycina niekorzystnych momentów...
"spieprzaj dziadu bis..."

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 20:01 ]

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #8 Ocena: 0

2015-03-07 20:07:52 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2015-03-07 19:53:39, nicado2 napisał(a):
bede cytowal to na co mam ochote tobie nic do tego.
wolam ciebie bo jestes jego tuba tu na forum wiec sie pytam dlaczego nikt o tym przyjezdzie nie wiedzial... Ja bym z checia opjechal chcialbym go posluchac co ma do powiedzenia... ale on stchorzyl wybral tylko grupke wyselekcjonowanych osob i to mnie boli bo pewnie jak bedzie duzo ludzi to trudne pytania beda a nie bedzie TV ktora wytnie to co trzeba. On jest tchorz a ty wijesz sie zeby wybronic jego wpadki...

Cytuj z "sensem", inaczej trzeba temat przewijac zeby zobaczyc tych pare slow co napisales.

To uprzejmie nie "wolaj mnie", bo z pisem raczej nie mam nic wspolnego, znajdz sobie jakiegos oficjalnego rzecznika, i jemu sie w ramie wyplakuj.

Jak nikt o tym przyjezdzie nie wiedzial? Pisalo w gazetach? Pisalo. Zostaly zorganizowane jakies tam spotkania i tyle.

Tak jak napisalem - w tlumie bezsensem jest przeprowadzanie takich rozmow, mialo byc mniej wiecej merytorycznie, i jak widze po artykulach - tak wlasnie bylo.

Male spotkania, kameralne = medialne. Fotki z bobasem cyknal, i wsio. Wyszlo tak jak mialo wyjsc.

Jak masz do dudy jakies "trudne pytania" - uzyj tweetera i go zapytaj, moze odpowie?

Na sile starasz sie znalezc jakas wpadke, tam gdzie jej nie ma, a sa jedynie twoje ... zawiedzione wyobrazenie o jakiejs tam wizycie... (na podstawie "opinii" z newsweeka)

Poczekaj na jakas prawdziwa wpadke, w tym przypadku doszukiwanie sie czegos na sile jest az smieszne...

A propo twojego filmu - to yyyyyyy gdzie ten "skandal"?
Wyszedl przed szereg taki "nicado", i wyjawil swoje zale. Duda zamiast go wykopac, podal mu mikrofon, i dal mowic. To jest skandal?

Coraz zabawniejszy jestes...

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-03-2015 20:10 ]

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #9 Ocena: 0

2015-03-07 20:13:04 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

bo sie wstydzi...*ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 20:20 ]

Do góry stronyOffline

keramczak

Post #10 Ocena: 0

2015-03-07 20:20:17 (10 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Przepraszam czy ten pan jest wiarygodny...

http://natemat.pl/64987,andrzej-hadacz-kompromitowal-obroncow-krzyza-na-zlecenie-janusza-palikota-politolog-partie-sa-zdolne-do-takich-manipulacji
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 29 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,