Str 29 z 253 |
|
---|---|
bosman50 | Post #1 Ocena: 0 2015-03-07 18:29:20 (10 lat temu) |
Z nami od: 20-11-2011 Skąd: manchester |
hihihi!!
|
stanislawski | Post #2 Ocena: 0 2015-03-07 18:52:38 (10 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Myślę, że się o to MW nie obrazi. Duda w Londynie.
Cóż by mógł powiedzieć? Obiecać? Ale po cholerę tu przyjeżdżał? Myślał, że mu to przejdzie, że tego nikt nie wytknie? |
nicado2 | Post #3 Ocena: 0 2015-03-07 19:05:26 (10 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2008 Skąd: preston |
Cytat: 2015-03-07 18:52:38, stanislawski napisał(a): Myślę, że się o to MW nie obrazi. Duda w Londynie. Cóż by mógł powiedzieć? Obiecać? Ale po cholerę tu przyjeżdżał? Myślał, że mu to przejdzie, że tego nikt nie wytknie? HAHA no wlasnie mialem tez to wkleic i gdzie teraz jestes Markywee wracasz juz ze spotkania ? czy nie byles wcale bo cie twoj guru olał jak i nas wszystkich i co mamy na niego glosowac??? HAHA tchorz ..... a redakcja Mojej Wyspy dostala zaproszenie czy tez nie? tak z ciekawosci pytam czy jestescie patriotycznym portalem czy po prostu tak jak wiekszosc z nas nie jestescie wazni dla Pana Dudy ![]() Najbardziej zaskakujace jest to ze on powiedzial ze przyjechal spotkac sie z Polakami a nie z Polonia... czyli co my juz Polakami nie jestesmy...czyli sprawdza sie stare porzekadlo ze tylko ci z PIS to prawdziwi patrioci i POlacy... i co nadal mnie chcecie przekonac ze mam na niego glosowac?? "Największe zainteresowanie wzbudziła pańska córka. W internecie już porównują ją z Kasią Tusk. – Moja córka studiuje na pierwszym roku wydziału prawa. Nie słyszałem nigdy, żeby miała aspirację prowadzić bloga modowego i w ten sposób – w pewnym sensie – wykorzystywać to, czym zajmuje się jej ojciec. Śmiała się nawet kiedyś, że prędzej założy stronę z paremiami rzymskimi (czyli sentencjami – przyp. red.)." i co dziewczyny przyznac sie ktora czyta blog o modzie nie koniecznie ok Kasi Tusk jakikoplwiek blog... nie wstyd wam??? zacznijcie czytac o paremiach rzymskich...to teraz wypada... jak dla mnie ten czlowiek jest pusty i bardzo zapatrzony w siebie... [ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 19:24 ] proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
Markywee | Post #4 Ocena: 0 2015-03-07 19:28:34 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: 2015-03-07 19:05:26, nicado2 napisał(a): Cytat: 2015-03-07 18:52:38, stanislawski napisał(a): Myślę, że się o to MW nie obrazi. Duda w Londynie. Cóż by mógł powiedzieć? Obiecać? Ale po cholerę tu przyjeżdżał? Myślał, że mu to przejdzie, że tego nikt nie wytknie? HAHA no wlasnie mialem tez to wkleic i gdzie teraz jestes Markywee wracasz juz ze spotkania ? czy nie byles wcale bo cie twoj guru olał jak i nas wszystkich i co mamy na niego glosowac??? HAHA tchorz ..... Ty to jestes cienki troll, jak cie duda boli? Nie bardzo rozumiem twoje zapytanie w moja strone. Ciekawy tekst w newsweeku, dziwne ze zdjec nie dali. O a tutaj sa. andrzej-duda-w-londynie-polacy-emigruja-bo-w-kraju-nie-ma-perspektyw-zdjecia o popatrz, na newsweeku tez sa. wybory-prezydenckie-2015-co-andrzej-duda-powiedzial-w-londynie To co, spotkal sie tam z kims w londynie czy nie? Bo ja juz nie wiem? ![]() ![]() duda-w-londynie-spotyka-sie-z-polakami-chcemy-prezydenta-za-ktorego-nie-musielibysmy-sie-wstydzic andrzej-duda-juz-w-londynie [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-03-2015 19:36 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
nicado2 | Post #5 Ocena: 0 2015-03-07 19:39:02 (10 lat temu) |
nowy spot wyborczy
Cytat: 2015-03-07 19:28:34, Markywee napisał(a): Cytat: 2015-03-07 19:05:26, nicado2 napisał(a): Cytat: 2015-03-07 18:52:38, stanislawski napisał(a): Myślę, że się o to MW nie obrazi. Duda w Londynie. Cóż by mógł powiedzieć? Obiecać? Ale po cholerę tu przyjeżdżał? Myślał, że mu to przejdzie, że tego nikt nie wytknie? HAHA no wlasnie mialem tez to wkleic i gdzie teraz jestes Markywee wracasz juz ze spotkania ? czy nie byles wcale bo cie twoj guru olał jak i nas wszystkich i co mamy na niego glosowac??? HAHA tchorz ..... Ty to jestes cienki troll, jak cie duda boli? Nie bardzo rozumiem twoje zapytanie w moja strone. Ciekawy tekst w newsweeku, dziwne ze zdjec nie dali. O a tutaj sa. andrzej-duda-w-londynie-polacy-emigruja-bo-w-kraju-nie-ma-perspektyw-zdjecia o popatrz, na newsweeku tez sa. wybory-prezydenckie-2015-co-andrzej-duda-powiedzial-w-londynie To co, spotkal sie tam z kims w londynie czy nie? Bo ja juz nie wiem? ![]() ![]() duda-w-londynie-spotyka-sie-z-polakami-chcemy-prezydenta-za-ktorego-nie-musielibysmy-sie-wstydzic andrzej-duda-juz-w-londynie A ty byles czy za slabo Pisowski jestes?? tak cichaczem pojechal zrobil sobie zdjecia z paroma Pisowskimi aparatczykami i jest ok ... przeciez sa zdjecia on jest tchorzem aby sie z Polakami spotkac a ty lawirujesz bo sa zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() Duda mowi prawde [ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 19:48 ] proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
|
|
Markywee | Post #6 Ocena: 0 2015-03-07 19:48:09 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: 2015-03-07 19:39:02, nicado2 napisał(a): A ty byles czy za slabo Pisowski jestes?? tak cichaczem pojechal zrobil sobie zdjecia z paroma Pisowskimi aparatczykami i jest ok ... przeciez sa zdjecia on jest tchorzem aby sie z Polakami spotkac a ty lawirujesz bo sa zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie musisz calego "jamnika" cytowac, zeby potem napisac 3 slowa na dole. "aparatczykami" - nie wiem czy te rodziny by sie zgodzily na taka nazwe. To te rodziny to nie "polacy"? Wg mnie lepsze takie spotkanie niz z "tlumem" gdzie bylby "misz masz". Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Jak masz ból tylka dot tego co duda robi - pisz do dudy, a nie wolaj mnie do odpowiedzi, bo koniec koncow znowu wyjdzie ze fanzolisz bez powodu/od rzeczy. [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-03-2015 19:49 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
nicado2 | Post #7 Ocena: 0 2015-03-07 19:53:39 (10 lat temu) |
bede cytowal to na co mam ochote tobie nic do tego.
wolam ciebie bo jestes jego tuba tu na forum wiec sie pytam dlaczego nikt o tym przyjezdzie nie wiedzial... Ja bym z checia opjechal chcialbym go posluchac co ma do powiedzenia... ale on stchorzyl wybral tylko grupke wyselekcjonowanych osob i to mnie boli bo pewnie jak bedzie duzo ludzi to trudne pytania beda a nie bedzie TV ktora wytnie to co trzeba. On jest tchorz a ty wijesz sie zeby wybronic jego wpadki... a tak to jest jak sie nie wycina niekorzystnych momentów... "spieprzaj dziadu bis..." [ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 20:01 ] proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
Markywee | Post #8 Ocena: 0 2015-03-07 20:07:52 (10 lat temu) |
Cytat: 2015-03-07 19:53:39, nicado2 napisał(a): bede cytowal to na co mam ochote tobie nic do tego. wolam ciebie bo jestes jego tuba tu na forum wiec sie pytam dlaczego nikt o tym przyjezdzie nie wiedzial... Ja bym z checia opjechal chcialbym go posluchac co ma do powiedzenia... ale on stchorzyl wybral tylko grupke wyselekcjonowanych osob i to mnie boli bo pewnie jak bedzie duzo ludzi to trudne pytania beda a nie bedzie TV ktora wytnie to co trzeba. On jest tchorz a ty wijesz sie zeby wybronic jego wpadki... Cytuj z "sensem", inaczej trzeba temat przewijac zeby zobaczyc tych pare slow co napisales. To uprzejmie nie "wolaj mnie", bo z pisem raczej nie mam nic wspolnego, znajdz sobie jakiegos oficjalnego rzecznika, i jemu sie w ramie wyplakuj. Jak nikt o tym przyjezdzie nie wiedzial? Pisalo w gazetach? Pisalo. Zostaly zorganizowane jakies tam spotkania i tyle. Tak jak napisalem - w tlumie bezsensem jest przeprowadzanie takich rozmow, mialo byc mniej wiecej merytorycznie, i jak widze po artykulach - tak wlasnie bylo. Male spotkania, kameralne = medialne. Fotki z bobasem cyknal, i wsio. Wyszlo tak jak mialo wyjsc. Jak masz do dudy jakies "trudne pytania" - uzyj tweetera i go zapytaj, moze odpowie? Na sile starasz sie znalezc jakas wpadke, tam gdzie jej nie ma, a sa jedynie twoje ... zawiedzione wyobrazenie o jakiejs tam wizycie... (na podstawie "opinii" z newsweeka) Poczekaj na jakas prawdziwa wpadke, w tym przypadku doszukiwanie sie czegos na sile jest az smieszne... A propo twojego filmu - to yyyyyyy gdzie ten "skandal"? Wyszedl przed szereg taki "nicado", i wyjawil swoje zale. Duda zamiast go wykopac, podal mu mikrofon, i dal mowic. To jest skandal? Coraz zabawniejszy jestes... [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-03-2015 20:10 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
nicado2 | Post #9 Ocena: 0 2015-03-07 20:13:04 (10 lat temu) |
bo sie wstydzi... ![]() ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: nicado2 07-03-2015 20:20 ] proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
keramczak | Post #10 Ocena: 0 2015-03-07 20:20:17 (10 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Przepraszam czy ten pan jest wiarygodny...
http://natemat.pl/64987,andrzej-hadacz-kompromitowal-obroncow-krzyza-na-zlecenie-janusza-palikota-politolog-partie-sa-zdolne-do-takich-manipulacji #MajsterNaStulecie
|