2015-03-06 16:29:37, nicado2 napisał(a):
Markywee sadze ze mozg to nie tylko od moich wypowiedzi ci sie lasuje podoba mi sie ze sie poddajesz gdy brakuje ci argumentó by mi odpowiedziec.
Okreslilem WYRAZNIE, czym sa twoje argumenty - poziom karmy jaka leci z TVN. I na nie odpowiedzialem.
nie znalazlem wynikow na stronie PKW
wyczytalem tez ze nie ma wgladu do glosow niewaznych.
Nie zmienia to faktu ze wiele ludzi oddaje glos niewazny bo nie ma na kogo glosowac.
Nie zmienia to tez faktu ze w ostatnich wyborach partia ktora wygrala oglosila ze wybory sfalszowano
glosy niewazne - tak, ludzie czasem "sie nie przyznaja", i jest to uwzglednione w exit poll - blad wynosi MAX 2%.
A jaka w tym roku byla roznica, i co nam mowi ten wskaznik?
Tylko DWIE partie mialy roznice, zgadnij jakie.
Niezdecydowani? Czlowieku, ty mowisz ze 5000000 osob poszlo i oddalo "niewazne/puste karty". Dobrze sie czujesz?
Doczytales ze NIE MA WGLADU w glosy niewazne, ktorych jest 5000000. Zgadnij teraz DLACZEGO nie ma wgladu.
nie znalazles wynikow na stronie PKW - ile minelo od wyborow? Zastanow sie dlaczego jeszcze nie ma wynikow??
Wiesz gdzie jest siedziba PKW? to bardzo fajnie, dziwi mnie jedynie ze nie wlacza ci sie lampka alarmowa - ale pewnie nie dostarles do informacji ze PKW wynajmuje pomieszczenia od KANCELARII PREZYDENTA.
To jak to tak, kandydat na prezydenta kontroluje pomieszczenia w jakich jest PKW?
Wiesz kto wybiera PKW? Fajnie. A wiesz ze Komorowski uzupelnil jej sklad po dymisjach?
To jak to tak, kandydat na prezydenta sam wybral czlonkow komisji wyborczej? :D
Partia ktora niby "wygrala" wybory samorzadowe zglosila swoje watpliwosci, poniewaz jej wynik mial byc ZNACZNIE wyzszy wg exit poll, oraz byla cala kupa protestow wyborczych.
I co z tymi "zaginionymi" 130.000 glosow? Brak komentarza?
To juz obalone. Wczesniej tez byla ksiazeczka i nie bylo takich cyrkow.
[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 06-03-2015 19:57 ]