MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory prezydenckie 2015

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 25 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

Str 25 z 253

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nicado2

Post #1 Ocena: 0

2015-03-06 14:59:09 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

Cytat:

2015-03-06 14:50:58, united4ever napisał(a):
Tak z ciekawości zapytam.
Nicado, dlaczego uważasz że w dzisiejszych czasach niemożliwe jest sfałszowanie wyborów?
Myślisz, że ludzie którzy nami rządzą są krystalicznie czyści i powstrzymają się przed jakimś świństwem tylko dlatego że to jest świństwo?

Skąd ta wiara?

moja wiara bierze sie z tego samogo zrodla w ktorym u was jest wiara w sfalszowanie wyborow... zadnych dowodow a tylko puste gadanie.
co do przespania ostatniego pol roku...Fakt partia ktora wygrala wybory samorzadowe oglosila ze wybory sa sfalszowane...

nie uwazam ze ludzie ktorzy nami rzadza sa krystalicznie czysci... wiem ze sa mozliwe przekrety ale nie mozna oglaszac wszem i wobec ze jezeli nasz kandydat nie wygra to bedzie sfalszowanie wyborow bo wpadniemy w paranoje...
jeszcze raz napisze post ktory napisalem w nocy o ktore podobno bylo tyle zasterzezen:
"a ja mysle ze jak nie sfalszuja wyborow to bedzie Ogorek z Jarubasem no i oczywiscie jak nie sfalszuja drugiej tury wygra Palikot"

tak mniej wiecej na dzien dzisiejszy ksztaltuje sie opinia polityczna w Polsce

Dobry Wujek jak wklejasz zdjecia to rob to bez fotomonazu albo zrob to porzadnie bo niestety te psai kupe domalowales w dosc nieudolby sposob...
ale jak chcesz psia kupe u kandydata na prezydenta to prosze...najpierw wdepnie w psai kupe potem pojdzie do palacu prezydenckiego..

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 06-03-2015 15:10 ]

proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Pseudonim2015

Post #2 Ocena: 0

2015-03-06 15:08:20 (10 lat temu)

Pseudonim2015

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2015

Cytat:
nie uwazam ze ludzie ktorzy nami rzadza sa krystalicznie czysci... wiem ze sa mozliwe przekrety

hehe, to by bylo na tyle

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #3 Ocena: 0

2015-03-06 15:12:26 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Cytat:

2015-03-06 15:08:20, Pseudonim2015 napisał(a):
Cytat:
nie uwazam ze ludzie ktorzy nami rzadza sa krystalicznie czysci... wiem ze sa mozliwe przekrety

hehe, to by bylo na tyle

czysta manipulacja jezeli cytujesz to cytuj cale zdanie a nie fragment nie zycze sobie manipulacjii moimi wypowiedziami

oto cale zdanie:
"nie uwazam ze ludzie ktorzy nami rzadza sa krystalicznie czysci... wiem ze sa mozliwe przekrety ale nie mozna oglaszac wszem i wobec ze jezeli nasz kandydat nie wygra to bedzie sfalszowanie wyborow bo wpadniemy w paranoje..."
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #4 Ocena: 0

2015-03-06 15:12:51 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Jeżeli dla ciebie 5.000.000 głosów NIEWAZNYCH w wyborach, oraz odrzucenie protestu wyborczego o "zaginięcie" 130.000 głosów, niespotykaną wcześniej ilość złożonych protestów wyborczych, niespotykana różnica pomiędzy wynikami a exit poll nie jest żadnym wskaźnikiem świadczącym że "coś jest nie tak" to jesteś kopalnia śmiechu.

Kto wybrał skład PKW?
Gdzie jest siedziba PKW?

Co do palikota - to albo trolujesz, albo jesteś odrealniony na maksa.

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #5 Ocena: 0

2015-03-06 15:23:46 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Cytat:

2015-03-06 15:12:51, Markywee napisał(a):
Jeżeli dla ciebie 5.000.000 głosów NIEWAZNYCH w wyborach, oraz odrzucenie protestu wyborczego o "zaginięcie" 130.000 głosów, niespotykaną wcześniej ilość złożonych protestów wyborczych, niespotykana różnica pomiędzy wynikami a exit poll nie jest żadnym wskaźnikiem świadczącym że "coś jest nie tak" to jesteś kopalnia śmiechu.

Kto wybrał skład PKW?
Gdzie jest siedziba PKW?

Co do palikota - to albo trolujesz, albo jesteś odrealniony na maksa.

Co do Palikota prosze cie przeczytaj moje zdanie dotyczace Palikota naglos i to ze 3 razy moze zrozumiesz co napisalem...bo powala twoja wybiorczosc w rozumieniu moich wypowiedzi nie swiadczy to najlepiej o tobie.

Co do glosow niewaznych... a czy wy Pisowcy zdajecie sobie sprawe ze wielu Polakow nie chce ani was ani PO, jednak traktuja wybory jako obowiazek. Ida tacy nie zdecydowani i oddaja dwa glosy albo oddaja puste karty.
Sam prawdopodobnie oddam pusta karte w nadchodzacych wyborach i znow bedzie falszowanie.
co do exit pool wiem ze wiele osob boi sie przyznawac na kogo zaglosuje glosuja na Bronka a na wrazie czego powiedza ze glosuja na Dude. PO, PIS wlasnie to sie dzieje jezeli wciaz sa naglasniane dziwne teorie o lemingach pisuarach czy patriotach i nie patriotach...ludzie boja sie przyznac na kogo glosuja a najgorsze jest to ze nie ma na kogo glosowac.

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #6 Ocena: 0

2015-03-06 15:45:32 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Mózg mi się lasuje jak czytam twoje farmazony, na temat (nie) fałszowania wyborów. Takie proste, demago-populistyczne, farmazony dla prostego umysłu, pojonego tvn...
serio.

*ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*

idę do ogródka, dla mnie jak na razie EOT, a ty żyj dalej w swoim świecie...

Aha, napisz mi jeszcze, gdzie w europie, lub na świecie są podobne wskaźniki wyborcze jak podczas ostatnich wyborów samorządowych?

Czy znalazłes już gdzie jest siedziba PKW?
czy dowiedziales się już kto jest odpowiedzialny za jej skład?
czy dowiedziales się o zmianie ustawy dot głosów nieważnych?
czy znalazłes ostateczne wyniki wyborow na stronie pkw? Bo chyba nadal ich tam nie ma...

zyj sobie dalej, i zamykaj sobie oczy na fakty, ale proszę cię, nie świec oczami na forum siejac zabawne głupoty, bo... Ręce opadają.

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 06-03-2015 15:46 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2015-03-06 15:52:35 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #8 Ocena: 0

2015-03-06 16:29:37 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

dobry wujek zwracam honor dla mnie to zdjecie wyglada jak fotomontaz podales zrodlo zdjecia wiec przyznaje ci racje.
Co do moich relacjii z moderacja nie twoj interes przynajmniej nie w tym temacie a do twojej wiadomosci nie tylko ja mam zastrzezenia do kolka wzajemnej adoracjii.

Markywee sadze ze mozg to nie tylko od moich wypowiedzi ci sie lasuje podoba mi sie ze sie poddajesz gdy brakuje ci argumentó by mi odpowiedziec.
co do twoich pytan wiem gzie jest siedziba PKW wiem ktoja wybiera ( prezes TK , prezes SN, prezes SA) ale co to zmienia?
nie znalazlem wynikow na stronie PKW
wyczytalem tez ze nie ma wgladu do glosow niewaznych.
Nie zmienia to faktu ze wiele ludzi oddaje glos niewazny bo nie ma na kogo glosowac.
Nie zmienia to tez faktu ze w ostatnich wyborach partia ktora wygrala oglosila ze wybory sfalszowano

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2015-03-06 18:38:34 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

amitolotto

Post #10 Ocena: 0

2015-03-06 19:28:05 (10 lat temu)

amitolotto

Mężczyzna

Z nami od: 07-02-2015

Według mnie wybory jesienne były sfałszowane w bardzo "elegancki" sposób na korzyść "PeŁeSeLu".

Wystarczyło kilku dobrych doradców, socjotechniki "plus" niski poziom IQ części wyborców wraz z nie doinformowaniem jak będą wyglądać karty do głosowania w "MEDIACH" i mamy 20% :)

A dokładniej:

Karta była w formie "książki" i gdyby pierwsza strona była pusta zamiast "PełeSeLu" wyniki mogłyby by być inne.

Jednak cześć mniej rozgarniętych obywateli nie umie czytać ze zrozumieniem i szybko reaguje więc waliły głos na pierwszej stronie po czym stwierdzała iż może oddać "JEDEN" głos na "KSIĄŻKĘ" a nie na stronę :) Więc albo robiła "GŁOS NIE WAŻNY" lub zostawiała głos na rzecz "PełeSeLu".*SORRY*

Jeśli ktoś wierzy w "Teorie Spiskowe" zawszę będzie głupcem dla ogółu, lecz tylko nie liczni potrafią patrzeć po za "ramy".:-8

Do góry stronyOffline

Strona 25 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,