2015-03-06 14:50:58, united4ever napisał(a):
Tak z ciekawości zapytam.
Nicado, dlaczego uważasz że w dzisiejszych czasach niemożliwe jest sfałszowanie wyborów?
Myślisz, że ludzie którzy nami rządzą są krystalicznie czyści i powstrzymają się przed jakimś świństwem tylko dlatego że to jest świństwo?
Skąd ta wiara?
moja wiara bierze sie z tego samogo zrodla w ktorym u was jest wiara w sfalszowanie wyborow... zadnych dowodow a tylko puste gadanie.
co do przespania ostatniego pol roku...Fakt partia ktora wygrala wybory samorzadowe oglosila ze wybory sa sfalszowane...
nie uwazam ze ludzie ktorzy nami rzadza sa krystalicznie czysci... wiem ze sa mozliwe przekrety ale nie mozna oglaszac wszem i wobec ze jezeli nasz kandydat nie wygra to bedzie sfalszowanie wyborow bo wpadniemy w paranoje...
jeszcze raz napisze post ktory napisalem w nocy o ktore podobno bylo tyle zasterzezen:
"a ja mysle ze jak nie sfalszuja wyborow to bedzie Ogorek z Jarubasem no i oczywiscie jak nie sfalszuja drugiej tury wygra Palikot"
tak mniej wiecej na dzien dzisiejszy ksztaltuje sie opinia polityczna w Polsce
Dobry Wujek jak wklejasz zdjecia to rob to bez fotomonazu albo zrob to porzadnie bo niestety te psai kupe domalowales w dosc nieudolby sposob...
ale jak chcesz psia kupe u kandydata na prezydenta to prosze...najpierw wdepnie w psai kupe potem pojdzie do palacu prezydenckiego..
[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 06-03-2015 15:10 ]