2015-05-22 19:53:38, x_fish napisał(a):
2015-05-22 19:45:56, Cruzcampo napisał(a):
2015-05-22 19:43:13, x_fish napisał(a):
2015-05-22 19:37:34, nicado2 napisał(a):
co do tego czy PO mialoby 10% gdyby nie bylo PIS... chcialbym... nie sadzisz chyba ze ludzie glosuja na PO bo tak super rzadza nawet teraz nie wazne czy Komorowski wygra czy przegra ma duze poparcie nie dlatego ze jest dobrym prezydentem ludzie po prostu nie chca Pisu u wladzy...
Dzieki za wyjasnienie bo zastanawialem sie skad sie bierze takie poparcie PO po tym co wyczyniali w ostatnich latach, po wszystkich aferach zamiatanych pod dywan, po zawladnieciu publicznych mediow.
Co takiego ma w sobie PiS, ze tak sie udaje ludzmi manipulowac do wlasnych celow? Powaznie pytam. Nigdy na PiS nie glosowalem ale nigdy sie ich nie balem.
Oszolomow w swoich szeregach.. Tylko tyle i az tyle..

i to wystarcza?
Jedni i drudzy maja oszolomow. Zlodziei wiecej w PO.
Program jest niewazny? Mam wybrac ponownie spiacego misia, notariusza PiS zamiast inteligentnego i energicznego Dude bo w pisie jest Jarek i Macierewicz? Dla mnie Nalecz czy Niesiolowski to podobne oszolomy
2015-05-22 19:53:30, nicado2 napisał(a):
dokladnie rzady Pis pokazaly jak afera goni afere
Probowales podsumowac pod tym katem rzady PO?
Obejrzyj filmik Cejrowskiego ktory byl tutaj wrzucany.
zgadzam sie ztoba PO ma podobna ilosc afer moze wiecej moze mniej...ale rydzykowy klerykalizm w tamtych latach przerazal...
i zgadlem gdyby nie bylo Kaczynskiego i Macierewicza Duda by wygral w pierwszej turze róznica miedzy Niesiolowskim a Kaczynskim jest taka ze on nie zasiada u wladz PO.
czego sie boimy w pis utraty sojusznikow Kaczynski patrzyl daleko bardzo daleko nie widzial sojuszników w europie tylko w USA w europie byl sklocony prawie ze wszystkimi
boimy sie tego jak traktowani byli ludzie ...przypomnij sobie strajk pielegniarek...
wiem napiszesz ze PO tez nie jest lepsze ale maja chociaz lepszy PR
2015-05-22 20:02:04, SweetLiar napisał(a):
2015-05-22 19:43:13, x_fish napisał(a):
Zreszta niech kazdy glosuje jak chce, moze ludzie potrzebuja powtorki z rozgrywki?
wiesztez tak zaczolem ostatnio myslec ciekawe co bedzie wtey znow pospolite ruszenie do urn?
[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 22-05-2015 20:14 ]