MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory prezydenckie 2015

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 208 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 207 | 208 | 209 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

Str 208 z 253

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2015-05-21 18:01:58 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Dzisiaj Echo Dnia pisało, że Kukiz ma u siebie faceta skazanego za aferę starachowicką. Trudno mu będzie ogarnąć to wszystko.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Cruzcampo

Post #2 Ocena: 0

2015-05-21 18:03:09 (10 lat temu)

Cruzcampo

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 25-02-2013

Cytat:

2015-05-21 17:09:49, Embit83 napisał(a):
Cytat:

2015-05-21 16:33:12, Cruzcampo napisał(a):
W koncu mowicie do rzeczy .. Powiem wiecej ,,

Z mojego punktu widzenia jest mi obojetne ktory z kandydatow wygra,, Mieszkam w Hiszpanii 13 lat i nigdzie sie stad nie ruszam...
Natomiast podzial jaki powstal pomiedzy Polakami, tzw. Pisowcami a Platfusami jest zatrwazajacy .. Wlosy jeza sie na glowie otwierajac jakikolwiek temat o polityce... Siekery wisza w powietrzu w kazdym komentarzu ,, To jest niefajne :-(

Cruzcampo, powyższy post to chyba Twój "najnormalniejszy" jaki czytałem na tym forum. Coś się stało? Wszystko dobrze? Pytam poważnie. Zawsze potrafiłeś tylko obrażać, wysywać od PiS-owców itp.

Teraz pomyśl kto przyczynił się do tego podziału? Banda, która rządzi od 8 lat. Żyję 32 lata na tym świecie i nie pamiętam by kiedykolwiek w było tak źle w PL jak jest teraz. Nie chodzi mi o wygląd Polski, infrastrukturę, itp. ale o społeczeństwo.
Nie tylko podzielili naród ale traktują go też jak bydło, które można doić gdy potrzeba a kopać w dupę kiedy będzie na to chęć. Niszczą kraj, niszczą naród i śmieją nam się w twarz. A my co? "Żremy" się na tym forum.

Jest mi na prawdę obojętne kto rządzi Polską aby robił to co potrzeba w dobrym interesie Polski i jej obywateli. A oni robią wszystko odwrotnie.
Nie jestem fanem PiS ale sorry ... Takich k..ew jak PO nie było jeszcze w historii naszego kraju.

Obrazac ? nieeee *THUMBS UP* .. To nie moje klimaty.. Irytowaly mnie wypowiedzi kilku userow, ktorzy przedstawiaja sprawe jednostronnie.. Nie ma mozliwosci przedstawienia innej argumentacji jak jedyna sluszna, a to troche pachnie fundamentalizmem *DONT_KNOW* .. Przepychanki jedej i drugiej strony w klimacie - co wy wam zrobimy jak bedziemy mieli mozliwosc to droga do nikad... Bardzo zle wrozy na przyszlosc.. *DONT_KNOW*

Nie ukrywam, ze blizej mi do Bronka niz Andrzeja co nie znaczy ze wzajemnie trzeba sie tylko gnoic zamaist rozmawiac..
Jedna i druga formacja ma sporo za uszami .. Tu i tu sa ludzie lasi na pokusy.. PO obstawia swoimi ludzmi najlepsze kaski ? Przeciez PiS jesli dojdzie do wladzy zrobi dokladnie to samo,, *DONT_KNOW* Nie ma zmiluj bo tak to dziala..

W PO irytuje mnie rozpasanie, zadzieranie lba,, oni zyja w rownoleglym swiecie, jednak to samo stanie sie z PiS.. Kwestia czasu, bo wladza deprawuje ludzi niezaleznie od zaszeregowania..

W PiSie natomiast do pasji doprowadza mnie kolaboracja z kosciolem i w mojej ocenie to niedopuszczalne .. *DONT_KNOW* .. Nie po to mamy wyrazny rozdzial Kosciola od Panstwa, zeby Kaczynski i inni z jego formacji nadawali swoje madrosci TV Trwam, bo chyba nie tedy droga.. *DONT_KNOW*..

Tak szczerze, to jedni i drudzy sa zdrowo szurnieci.. :-]
"Swoje obowiązki wykonywałem ze spokojnym sumieniem i sercem przepełnionym wiarą." - Adolf Eichmann

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #3 Ocena: 0

2015-05-21 18:09:53 (10 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

W PiSie natomiast do pasji doprowadza mnie kolaboracja z kosciolem i w mojej ocenie to niedopuszczalne .. *DONT_KNOW* .. Nie po to mamy wyrazny rozdzial Kosciola od Panstwa, zeby Kaczynski i inni z jego formacji nadawali swoje madrosci TV Trwam, bo chyba nie tedy droga..

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Protest-przeciwko-przekazywaniu-16-mln-zl-na-Swiatynie-Opatrznosci-Bozej,wid,17121666,wiadomosc.html
Jedna z przyjętych poprawek do budżetu na rok 2015, uchwalonego w środę w nocy przez sejm - zgłoszona przez posłów PO i PSL - zakłada przekazanie 16 mln zł z budżetu kultury na utworzenie rezerwy celowej pod nazwą "Środki na realizację zadań w zakresie kultury, w tym Muzeum Jana Pawła II w Świątyni Opatrzności Bożej"

mam nadzieje ze Kaczynski dojdzie do wladzy i ukroci to kupowanie niektorych hierarchow Kosciola poprzez rozdawanie pieniedzy naszych podatkow
co wyjdzie na zdrowie nam podatnikom, wiernym i samemu Kosciolowi Katolickiemu w Polsce, ktory jest moim zdaniem naszym dobrem narodowym i my wszyscy - wierni i niewierzacy powinnismy go chronic

tutaj linki ktore pokazuja, jaki jest stosunek hirarchow KK do Kaczynskiego i PiS
ale przekonanych juz nic nie przekona

http://www.se.pl/wiadomosci/polska/bp-pieronek-o-zarzutach-kaczynskiego-ze-za-mord-w-_157960.html

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Biskup-Tadeusz-Pieronek-niech-Jaroslaw-Kaczynski-sie-spowiada,wid,14380223,wiadomosc.html

na woodstocku Komorowski Pieronkowi nie przeszkadzal, razem z Owsiakiem na takiej wspanialej imprezie, bawili sie wspaniale
zgodze sie ze Kaczynski wcale by tam nie pasowal

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 21-05-2015 18:33 ]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2015-05-21 18:46:57 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kroliczek432

Post #5 Ocena: 0

2015-05-21 18:58:38 (10 lat temu)

kroliczek432

Mężczyzna

Z nami od: 05-07-2009

Duda znowu atakuje, typowo pisowskie zachowanie.
Az strach pomyslec, co by bylo gdyby faktycznie mial wygrac te wybory.
Ale na szczescie nie wygra :-P

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

antek77

Post #6 Ocena: 0

2015-05-21 19:10:51 (10 lat temu)

antek77

Mężczyzna

Z nami od: 11-01-2007

Ciekawe co KomoroWSI nalga dzisiaj :-8

Do góry stronyOffline

Soltys

Post #7 Ocena: 0

2015-05-21 19:15:33 (10 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2005

Obrazek
"Nie zawsze trzeba mieć za drania Tego, co jest innego zdania." Jan Sztaudynger

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Soltys

Post #8 Ocena: 0

2015-05-21 19:20:08 (10 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2005

Cytat:

2015-05-21 18:58:38, kroliczek432 napisał(a):
Duda znowu atakuje, typowo pisowskie zachowanie.
Az strach pomyslec, co by bylo gdyby faktycznie mial wygrac te wybory.
Ale na szczescie nie wygra :-P

Usmiechnij sie :-]

Obrazek

"Nie zawsze trzeba mieć za drania Tego, co jest innego zdania." Jan Sztaudynger

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #9 Ocena: 0

2015-05-21 19:22:48 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #10 Ocena: 0

2015-05-21 19:30:24 (10 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2015-05-21 19:22:48, united4ever napisał(a):

Duda go punktuje jak małolata.

Oglądasz inną debatę?

Do góry stronyOffline

Strona 208 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 207 | 208 | 209 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,